Погрози сім'ї колишнього чоловіка

• Автор теми Автор теми Tanichka2904
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 2K
Просто дуже неприємно і страшно коли мало того що. Мфо погрожують і дістають так щей знайомі родичі і всі хто не треба

Та мені мій чоловік так і каже ,він ходив до адвоката знайомого той сказав" зміни номер і живи далі будуть дзвонити писати погрожувати і все а коли подадуть в суд тоді приходь"
Вірю, бо в самої руки опускаються,коли колишній "оглашає" що його сімейкц турбують через мене таку-пересяку(тільки забуває уточнити,що втрапила я в цю кабалу тому,що свого часу лишилася ні з чим,окрім півторарічної дитини на руках,в той час коли він "підкорював нові горизонти) . Це дуже тяжко,я Вам вірю. Але Ви самі сказали,що у Вас тепер є нова сім'я і Вам повинно бути паралельно на те,що думають люди з якими Вам,судячи з усього,вже не йти однією життєвою дорогою.

Так він говорив зі мною раз тільки як я тобі розповідала , завтра тітка чоловіка іде в прокуратуру ( вона єдина нормальна з тої сімейки) у неї є скріни і запис розмови але їй погрожують ніби я позичила їй гроші і щоб вона віддала , мене також буде прокуратура тягати?
нечего больше делать прокуратуре как вас тягати. Пошлют они эту титку чоловика, уверяю вас.

Так він говорив зі мною раз тільки як я тобі розповідала , завтра тітка чоловіка іде в прокуратуру ( вона єдина нормальна з тої сімейки) у неї є скріни і запис розмови але їй погрожують ніби я позичила їй гроші і щоб вона віддала , мене також буде прокуратура тягати?
це справа між тіткою та тим клоуном. А вже як вони відреагують - невідомо.

Я казала пошліть їх,але ...
не пошлют они конечно звонилок, им такое счастье привалило. Поймите правильно, невестка с другим мужчиной счастлива,а не с их сыном, ребенка ждёт. Они готовы были вас пpocтитуткoй называть за яркую помаду например , от злости и скуки,а тут им такой подарок - бывшая невестка в долгах. да они сами будут звонить этим мфошникам , лишь бы было о чем поговорить))

Це жах , якщо всі 12 мфо будуть таке чудити то я незнаю як це пережити
Опануй себе! Паніка - перша реакція. Далі обростеш панциром і буде легше. А через пів року перечитуватимеш свої повідомлення з посмішкою. Повір, всі ми так думали спочатку.

Опануй себе! Паніка - перша реакція. Далі обростеш панциром і буде легше. А через пів року перечитуватимеш свої повідомлення з посмішкою. Повір, всі ми так думали спочатку.
Можливо так і буде але зараз важко, якби не чоловік і форум я б напевно пішла б на крайнощі

Просто дуже переживаю
Дякую вам за підтримку
перестаньте Переживать!
Какую прокуратуру?
прокуратура подобным Не занимается!!!!!
Запомните! И тете передайте!

Tanichka2904, по поводу "несплатоспроможності". Звонилки хотят свои бешеные проценты, а я хочу чтобы вы купили мне вертолет. У вас заберут ребенка из-за того, что на мои требовария купить вертолет вы не отвечаете? Нет, конечно. С долгами мфо то же самое

Додам, що вже через місяць навіть буде читати з посмішкою)))

Tanichka2904, дитино, заспокойся!!! Які ще крайнощі??? Через кого??? Того, хто по ту сторону телефонної трубки?? Ти - мама!!! От за це і думай!! Роби діток щасливими!! Все решта - забий!!

Просто дуже неприємно і страшно коли мало того що. Мфо погрожують і дістають так щей знайомі родичі і всі хто не треба

Та мені мій чоловік так і каже ,він ходив до адвоката знайомого той сказав" зміни номер і живи далі будуть дзвонити писати погрожувати і все а коли подадуть в суд тоді приходь"

Повірте моєму досвіду - нерви ні до чого доброго не доведуть. Я, правда, колись нервувалася і мала стреси через роботу, коли була вагітна, і все відбилося на дитині, були невеликі фізичні проблеми, і це коштувало потім ще більшого стресу в перший рік. Якщо будуть якісь проблеми зі здоров'ям через нерви, думаєте, комусь в цих канторках чи родичам буде до цього діло? Змініть номер, блокуйте у Вайбері або взагалі не заходьте туди, насолоджуйтеся цим прекрасним станом) Головне, що всі і так знають, і є підтримка від чоловіка!

не пошлют они конечно звонилок, им такое счастье привалило. Поймите правильно, невестка с другим мужчиной счастлива,а не с их сыном, ребенка ждёт. Они готовы были вас пр0ститутк0й называть за яркую помаду например , от злости и скуки,а тут им такой подарок - бывшая невестка в долгах. да они сами будут звонить этим мфошникам , лишь бы было о чем поговорить))
100% . Моя бывшая свекровь,к примеру "развлекается" давая мфошникам номера телефонов моих родственников и знакомых. А бывший муж прямо сказал,что благодаря мфошникам у него теперь есть в чем меня обвинять и "чмырить" в глазах знакомых и родственников

Я сказала що нічого не брала і хто це поняття не маю хай ідуть до поліції, а колишній сказав що напише на мене заяву що через мої кредити погрожують його сім'ї
успокойтесь! Моего бывшего и его Папашку тоже достают, а я даже рада. Вот и к ним бумеранг прилетел. Пусть понервничают.

100% . Моя бывшая свекровь,к примеру "развлекается" давая мфошникам номера телефонов моих родственников и знакомых. А бывший муж прямо сказал,что благодаря мфошникам у него теперь есть в чем меня обвинять и "чмырить" в глазах знакомых и родственников
вот же жаба

Назад
Угорі