Погрози сім'ї колишнього чоловіка

• Автор теми Автор теми Tanichka2904
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 2K
Я хвилююсь щоб на цій основі дитину не забрали
На каком основании...во первых Ваш ребенок никому кроме Вас не нужен ..во вторых они дибилоиды...кроме угроз ни xepa не могут...а бывших родственников осадить...они вообще кто???

Я сказала що нічого не брала і хто це поняття не маю хай ідуть до поліції, а колишній сказав що напише на мене заяву що через мої кредити погрожують його сім'ї

Я сказала що нічого не брала і хто це поняття не маю хай ідуть до поліції, а колишній сказав що напише на мене заяву що через мої кредити погрожують його сім'ї
скажите этому колишнему, чтобы так и сделал как говорит . вообще не переживайте, в полиции всё таки не такие ослы работают как калы и ваш колишний

Ну и пусть пишет. Вы ему угрожаете? Нет. А что и кто ему звонит, это сугубо его проблемы. Прекратите верить всякому бреду, не тратьте на это своё время и нервы. да и не одно мфо не признаётся))) в угрозах и звонках! Тем более людям , не указанным контактными лицами. Так что будьте умнее , и смейтесь над попытками Вас запугать

Ну и отлично, пусть идёт и пишет.

Я хвилююсь щоб на цій основі дитину не забрали
Я понимаю что вы в панике по незнанию, поэтому сделаю акцент на этом вопросе, поймите, что отсудить ребенка у матери очень непросто даже если мать алкоголичка и наркоманка. Лично я знаю такой пример у знакомых, там папаша несколько лет и очень много денег потратил что бы ребенка у алкоголички забрать.

Я понимаю что вы в панике по незнанию, поэтому сделаю акцент на этом вопросе, поймите, что отсудить ребенка у матери очень непросто даже если мать алкоголичка и наркоманка. Лично я знаю такой пример у знакомых, там папаша несколько лет и очень много денег потратил что бы ребенка у алкоголички забрать.
Я не алкоголичка і не наркоманка дитини одягнена,нагодована постійно ,маю чоловіка від якого вагітна і тепер приділяю увагу дитині,чоловіку але цей терор добиває жахливо

У мене теж МФО і Приват дзвонять колишньому чоловікові і його родичам(його мамі, сестрі), він мені періодично цю грязь намагається "в вуши лити". Так неприємно,так важко,але втішаю себе тим,що хоч хтось їм "віддячить* за витрачені мною нервові клітини на їхню "чесну і порядну" сім'ю.

Я не алкоголичка і не наркоманка дитини одягнена,нагодована постійно ,маю чоловіка від якого вагітна і тепер приділяю увагу дитині,чоловіку але цей терор добиває жахливо
вот и занимайтесь новым мужем и ребенком , а тем более своим психическим здоровьем при беременности .забейте совсем на это

У мене теж МФО і Приват дзвонять колишньому чоловікові і його родичам(його мамі, сестрі), він мені періодично цю грязь намагається "в вуши лити". Так неприємно,так важко,але втішаю себе тим,що хоч хтось їм "віддячить* за витрачені мною нервові клітини на їхню "чесну і порядну" сім'ю.
Просто дуже неприємно і страшно коли мало того що. Мфо погрожують і дістають так щей знайомі родичі і всі хто не треба
вот и занимайтесь новым мужем и ребенком , а тем более своим психическим здоровьем при беременности .забейте совсем на это
Та мені мій чоловік так і каже ,він ходив до адвоката знайомого той сказав" зміни номер і живи далі будуть дзвонити писати погрожувати і все а коли подадуть в суд тоді приходь"

Просто дуже неприємно і страшно коли мало того що. Мфо погрожують і дістають так щей знайомі родичі і всі хто не треба

Та мені мій чоловік так і каже ,він ходив до адвоката знайомого той сказав" зміни номер і живи далі будуть дзвонити писати погрожувати і все а коли подадуть в суд тоді приходь"
Змініть номер телефону!!! І пошліть їх усіх далеко і на довго!! Їжте вітаміни, гуляйте на свіжому повітрі побільше, піклуйтесь про сім'ю!!

Всё вам правильно сказал адвокат. И раз он у вас судя по всему вменяемый, так спросите о судебной практике изъятия детей, вообще перестанете переживать, уверена.

Тримайся. Це скоро закінчеться, зрозуміють що на тебе це не діє та відвалять. А ще записуй всі розмови з ними, і в прокуратуру, якщо поліція не хоче займатись!

Тримайся. Це скоро закінчеться, зрозуміють що на тебе це не діє та відвалять. А ще записуй всі розмови з ними, і в прокуратуру, якщо поліція не хоче займатись!
Так він говорив зі мною раз тільки як я тобі розповідала , завтра тітка чоловіка іде в прокуратуру ( вона єдина нормальна з тої сімейки) у неї є скріни і запис розмови але їй погрожують ніби я позичила їй гроші і щоб вона віддала , мене також буде прокуратура тягати?

І знову той же Борис из Данецка 0636569481 погрожує родині колишнього чоловіка,свекору,тітці пишуть в вайбері обзивають і кур..а і су..а , що якоби вони позичали в мене гроші щоб я віддала а суму як тіло в Манівео бо перед тим вони дзвонили

Такі ж смс були подрузі з її фото і навіть вказав що вона працює медсестрою
В этом посте, а особенно в скрине, ответ на все Ваши вопросы! Это продолжается, потому что с ними ведут переписку. Игнор - залог успеха.

Назад
Угорі