Погрози розіслати "цікаві фото"

• Автор теми Автор теми Libra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K

Що робити в ситуації погроз з розсилками фото?

• Ігнорувати.

Голосів: 50 98.0%
  • Виконати умови.

Голосів: 1 2.0%

• Усього проголосувало
    51
Чому ж Ви боїтеся поголосу? Почніть першою... Себе захищати... Сусідам ,на роботі,друзям розповідайте,що потрапили на аферистів,чи викрали дані,чи загубили документи..... Варіантів тьма..... Поясніть ,що будуть дзвонити, то можна посилати в далеке минуле(бо в майбутньому їх не хочеться чути)....
Говорити треба впевнено, ...я навіть казала що до поліції писала.. а зараз воюю з Монеткою (суд), то сусідам показувала(доказ),що я щось роблю.... Вже вовком не дивляться... Навіть вітаються....

Давно. И то - нашли только отца, но он быстро перестал поднимать левые номера и они отстали.
Правда пару дней назад пришло письмо им ( я там прописан ) от Талиона. Я сказал выбросить, даже не читая.
Мене маніки їм продали смс приходять може і дзвонять але не відповідаю

Давно. И то - нашли только отца, но он быстро перестал поднимать левые номера и они отстали.
Правда пару дней назад пришло письмо им ( я там прописан ) от Талиона. Я сказал выбросить, даже не читая.
Ох вже ці таліоновці! ? Ніяк не вгомоняться! Моїй рідні і сусідам вже так набридли, що капєц! Головне, мене не трогають, а дзвонять до людей, яких я не бачила і не чула багато років! Цікаво, як довго це буде продовжуватися? Я вже і на урядову дзвонила і в поліцію зодила- ніякого результату покищо немає!

Маме на работу звонили начальнице угрожали,звонили через каждые 5 минут,в Вайбер мне с русского номера какие то ч*рки писали тоже угрожали,пришлось оплатить с их %
а большая была просрочка? сколько отвалили?

Маю просрочені кредити, постійно отримую смс і дзвінки. Спочатку відповідала, потім почала ігнорити, бо виносили мозок.На вайбер прийшло повідомлення від якогось Степана. Там був "цікавий" фотошоп інтимного характеру з моїм обличчам, розцінками послуг і моїм номером телефону та погрозами розсилки якщо не заплатю борг. Після запитання куди відправити гроші, по отриманих реквізитах зрозуміла що це грошівсім. Почалась паніка, бо не маю чим платити. Знайшла в інтернеті цей форум. Почитала переписку трошки заспокоїлась. Але переживаю, що якщо те фото вспливе десь серед шкільних знайомих моїх дітей то над ними будуть насміхатися. Чи можливе таке? Що порадите?
трижды присылали (разные конторы) в вайбер свои шедевры
первый раз я немного при...ел, учитывая, что кредит вообще не мой, а я "контактное лицо"
были проигнорированя (от слова вообще) и предупреждены родные и друзья (соцсети)
пока дальше не пошло и никак не цепляет
поверьте, людям реально поx на ваши фотки,
да, неприятно может быть, но это первый раз.

не хотите игнорировать и хотите им показать их место - находите на их официальных сайтах работников - делаете адские Коллажи нецензурного содержания и отправляете в ответ.

ВаЛиКо,
Маме на работу звонили начальнице угрожали,звонили через каждые 5 минут,в Вайбер мне с русского номера какие то ч*рки писали тоже угрожали,пришлось оплатить с их %
сколько оплатили?
О случайно) не вам

Назад
Угорі