Starfin Погрози про обдзвін за місцем роботи.

• Автор теми Автор теми val_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 4K

val_

Форумчанин
Дописи
166
Реакції
65
Бали
343
val_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози?

Вкладення

• Screenshot_20240829-101051.webp
    Screenshot_20240829-101051.webp
    57.6 Кб · Перегляди: 250
  • Screenshot_20240829-122446.webp
    Screenshot_20240829-122446.webp
    49.7 Кб · Перегляди: 244
Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози?
Не факт, что будут трезвонить. Но таки могут. Они все трезвонят, кто меньше, кто больше.

Теж также сьогодні прислали старфін(
Але з тіла 9000 ,я їм пролонгацію 7000 заплатила(ще до форуму) а тепер вже мабуть знову міліон нарахували

запропонували і ті, і ті закрити. старфін
Теж также сьогодні прислали старфін(
Але з тіла 9000 ,я їм пролонгацію 7000 заплатила(ще до форуму) а тепер вже мабуть знову міліон нарахували
тіло + 500, сан — менше тіла. з гарантійками, але сьогодні. причому другі вже гарантійку прислали, бо я накатала на електронку їм, що ця фігня незаконна🤌

ще й сан, трішки збільшив суму боргу, помивлишись, майже на 22000🤌

Вы действительно верите в то, что тупым это поможет?)
ну після цього обидвоє кинули цю пропозицію і навіть адекватно відреагували на гарантійку, а не як до цього на мене орали постійно якісь притрушені))

ну після цього обидвоє кинули цю пропозицію і навіть адекватно відреагували на гарантійку, а не як до цього на мене орали постійно якісь притрушені))
Редкий случай, когда тупым дошло))

Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози ?
Доброго вечора ! Яка у вас була прострочка по ним, коли запропонували тіло ?

старфін - каже, що 16 днів, але по моїм підрахункам 26 вже, сан - десь близько 40. вони тіло пропонували і на 12, і на 30 (сан), але вони верещать і ти повинен гроші знайти за 20 хвилин. ну і гарантійку вони склепали за 20 хвилин
Не обязательно вообще....
Просто не поняли нихрена и нужно время переварить инфу, погуглить, посоветоваться с "братвой" подвальной
але ігорю так і не дійшло шо треба не волати в слухавку, бо якщо в мене поганий зв'язок, то ти хоч в рупор верещи, я ж тебе ідіота не почую)) і написулькав на вайбер "старфін, 2000", тому тут таке, а от таня із санкредіт за 20 хвилин гарантійку наклепала)

але майте на увазі, що навіть коли вони це пропонують і навіть коли є гарантійний лист, дуже складно вкластись в їхні терміни(

Дякую за інформацію 🤍
моя порада, ігнорувати, якщо не маєте можливості зараз сплачувати. в мене навіть з гарантійкою до кінця сьогоднішнього дня не було можливості, а зробили вони її лише тому, що я запитала чи вона буде(

продовження. знову ж: це лякалка чи що?

Вкладення

• Screenshot_20240830-100525.webp
    Screenshot_20240830-100525.webp
    40.8 Кб · Перегляди: 217
продовження. знову ж: це лякалка чи що?
Вони дуже надокучливі 2місяці присилають одне й те щодня навiть у суботу.ну а що вони можуть зробити тільки залякувати ,щоб надавити психологічно!

запитала про методи. каже законні. думають сміятись чи вже в нбу писати.
Мені таке ж щойно прислали
маєте у них теж протермінування? як себе поводять? пропонують за тіло, але закрити треба за дві години, розбивати не хочуть, я вже не знаю, як пояснити, що цілою сумою в мене немає. протермінування 20 днів у них.
Вони дуже надокучливі 2місяці присилають одне й те щодня навiть у суботу.ну а що вони можуть зробити тільки залякувати ,щоб надавити психологічно!

ого як страшно

Назад
Угорі