val_
Форумчанин
- Дописи
- 166
- Реакції
- 65
- Бали
- 343
val_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не факт, что будут трезвонить. Но таки могут. Они все трезвонят, кто меньше, кто больше.Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози?
Теж также сьогодні прислали старфін(Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози?
тіло + 500, сан — менше тіла. з гарантійками, але сьогодні. причому другі вже гарантійку прислали, бо я накатала на електронку їм, що ця фігня незаконнаТеж также сьогодні прислали старфін(
Але з тіла 9000 ,я їм пролонгацію 7000 заплатила(ще до форуму) а тепер вже мабуть знову міліон нарахували
Вы действительно верите в то, что тупым это поможет?)накатала на електронку їм, що ця фігня незаконна![]()
ну після цього обидвоє кинули цю пропозицію і навіть адекватно відреагували на гарантійку, а не як до цього на мене орали постійно якісь притрушені))Вы действительно верите в то, что тупым это поможет?)
Редкий случай, когда тупым дошло))ну після цього обидвоє кинули цю пропозицію і навіть адекватно відреагували на гарантійку, а не як до цього на мене орали постійно якісь притрушені))
Не обязательно вообще....Редкий случай, когда тупым дошло))
Доброго вечора ! Яка у вас була прострочка по ним, коли запропонували тіло ?Прислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози ?
старфін - каже, що 16 днів, але по моїм підрахункам 26 вже, сан - десь близько 40. вони тіло пропонували і на 12, і на 30 (сан), але вони верещать і ти повинен гроші знайти за 20 хвилин. ну і гарантійку вони склепали за 20 хвилинДоброго вечора ! Яка у вас була прострочка по ним, коли запропонували тіло ?
але ігорю так і не дійшло шо треба не волати в слухавку, бо якщо в мене поганий зв'язок, то ти хоч в рупор верещи, я ж тебе ідіота не почую)) і написулькав на вайбер "старфін, 2000", тому тут таке, а от таня із санкредіт за 20 хвилин гарантійку наклепала)Не обязательно вообще....
Просто не поняли нихрена и нужно время переварить инфу, погуглить, посоветоваться с "братвой" подвальной
але майте на увазі, що навіть коли вони це пропонують і навіть коли є гарантійний лист, дуже складно вкластись в їхні терміни(Доброго вечора ! Яка у вас була прострочка по ним, коли запропонували тіло ?
Дякую за інформаціюале майте на увазі, що навіть коли вони це пропонують і навіть коли є гарантійний лист, дуже складно вкластись в їхні терміни(
моя порада, ігнорувати, якщо не маєте можливості зараз сплачувати. в мене навіть з гарантійкою до кінця сьогоднішнього дня не було можливості, а зробили вони її лише тому, що я запитала чи вона буде(Дякую за інформацію![]()
Мені таке ж щойно прислалипродовження. знову ж: це лякалка чи що?
Вони дуже надокучливі 2місяці присилають одне й те щодня навiть у суботу.ну а що вони можуть зробити тільки залякувати ,щоб надавити психологічно!продовження. знову ж: це лякалка чи що?
маєте у них теж протермінування? як себе поводять? пропонують за тіло, але закрити треба за дві години, розбивати не хочуть, я вже не знаю, як пояснити, що цілою сумою в мене немає. протермінування 20 днів у них.Мені таке ж щойно прислали
Вони дуже надокучливі 2місяці присилають одне й те щодня навiть у суботу.ну а що вони можуть зробити тільки залякувати ,щоб надавити психологічно!
ого як страшноПрислали ось таке сьогодні: Санкредіт та старфін. Були пропозиції за тіло, але без гарантійних листів. Чи справді будуть телефонувати, чи це погрози?
ого, який доречний ваш сарказмого як страшно