Погрози мфо.та як я віддаю все

• Автор теми Автор теми Ryduxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryduxa

Читач
Дописи
18
Реакції
11
Бали
3
Ryduxa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.маю багато мфо, були просрочки багато пролонгації я все плочу скільки можу щоб хоча б не дзвонили до рідних друзів та постороннвх людей.проживаю з дитиною одна.задовбалася далі залазити в долги краще б дитині купляла.а боюся їхнвх погроз

Всім привіт.маю багато мфо, були просрочки багато пролонгації я все плочу скільки можу щоб хоча б не дзвонили до рідних друзів та постороннвх людей.проживаю з дитиною одна.задовбалася далі залазити в долги краще б дитині купляла.а боюся їхнвх погроз
Змініть сімку. Перевипустіть картки. Ніде не засвічуйте новий номер

Розкажіть друзям, рідним, хтось не одразу, з часом, але всі мають Вас зрозуміти, нікого не бійтесь, та не піддавайтесь шантажу з боку цих кретинів, погоджуйтесь платити тільки те, що взяли, в випадках де % плюс мінус адекватний - погоджуйтесь платити тіло+відсоток, але ніяких оплат їх космічних смішно-абсурдних штрафів, нагадуйте, що в їх "договорах" прописано, що будь які спори вирішуються переговорами(не з рідними, друзями, а з Вами безпосередньо). Це у випадку якщо збираєтесь платити з часом, а якщо ні - алгоритм по сповіщенню свого оточення той самий, але з шарагами на контакт не йти! Запитуйте щоб прислали договір по адресі проживання/прописки - це їх трохи попускає. Сповіщення оточення обов'язкове, так Вам буде легше.

Може погане порівняння, але напишу: мені стріляють в ноги, але я роблю все, що скажуть, щоб не вистрілили в голову...
Ну якось так(
Ви новачок, я розумію, але зупиніться вже!!!!

Вы взрослый человек у вас ребенок, живите ради ребенка а не ради МФО!не бойтесь осуждения или косых взглядов,это только временно! живите и наслаждайтесь жизнью а не страхом! делайте приятно себе и вашему малышу!игнорьте этих ypoдoв вы их и так достаточно накормили

Они и рассчитывают на то, чтобы Вы боялись. Пролонгациями Вы добьётесь только того, что вгоните себя ещё глубже. Если надоело дальше залазить в долги- не залазьте.

Я теж боялася осудження рідних,чоловіка ,сусідів але все налагодиться з часом і все буде добре.В мене теж малих троє діток і більше ні копійки мфо а все дітям!

Доброго ранку)
Скажіть будь ласка комусь таке приходило? Це щось серйозне чи пугають? Дякую

Вкладення

• D38661EA-E44B-498D-8950-89C376120448.webp
    D38661EA-E44B-498D-8950-89C376120448.webp
    62.1 Кб · Перегляди: 155
Ну насамперед - погроз не потрібно боятись. Це не смертельно) Поставте на перше місце свою дитину і себе, а потім вже фінансові питання. Якщо Ви будите продовжувати платити їм тільки відсотки, нічого не зміниться. Суми будуть тільки збільшуватись. Не потрібно позичати у друзів і в родичів, а також брати більше кредити і позички. Якщо є можливість, то потрібно закривати МФО по черзі, але не продовжувати платити відсотки, це гроші на вітер.

Доброго ранку)
Скажіть будь ласка комусь таке приходило? Це щось серйозне чи пугають? Дякую
Для смс є окрема тема
А по вашому питанню - так, лякають! А як їм ще гроші вибивати) всі доступні методи використовують)

Ryduxa, было время когда я тоже несла последнее этим ypoдам, а потом пришло прозрение, и я перестала платить всем! Главное побороть свой страх, и думать о детях а не о том как накормить зажранные рожи!!!

Подскажите кто нибудь , какое законное право они имеют списывать деньги с карты ? пишу сюда так как не могу найти эту тему

Ryduxa, было время когда я тоже несла последнее этим ypoдам, а потом пришло прозрение, и я перестала платить всем! Главное побороть свой страх, и думать о детях а не о том как накормить зажранные рожи!!!
Ви праві. І коли в них вже ті риляки полопають? Коли нажрутся?
Подскажите кто нибудь , какое законное право они имеют списывать деньги с карты ? пишу сюда так как не могу найти эту тему
В більшості випадках, коли проходить самостійне списання, в самому договорі передбачено, так нагло, і не законно, але істотні умови договору, вважається якщо підписали сторони то з усім згодні. Точно знаю, Дінеро воно ж Урпозика.

Ви праві. І коли в них вже ті риляки полопають? Коли нажрутся?

В більшості випадках, коли проходить самостійне списання, в самому договорі передбачено, так нагло, і не законно, але істотні умови договору, вважається якщо підписали сторони то з усім згодні. Точно знаю, Дінеро воно ж Урпозика.
так законной подписи же нет в договоре
Укр позыка и Динеро это одно и тоже ?

так законной подписи же нет в договоре
Укр позыка и Динеро это одно и тоже ?
Що мається на увагу " законной подписи" ? Ви маєте на увазі вимоги щодо укладання договір в письмовій формі?
Особливості укладання договору споживчого кредиту в електронному вигляді визначені ЗУ " Про електронну комерцію".
Зверніть увагу на ст.12 цього Закону, яким зокрема передбачається, що моментом підписання електронного договору, є в тому числі електронне підписання такого договору одноразовим ідентифікатором. Що ми всі успішно робимо при отриманні позики.
Так укрпозика та дінеро - одне й те саме, мало того що звонять з одних номерів, так вони ще й вмудряються путати самі ж свої компанії. Договір з укпозикою, а вони фігачать дінеро і продають дінеро, і в Убіки- вносять також неправдиву інформ.

Розкажіть друзям, рідним, хтось не одразу, з часом, але всі мають Вас зрозуміти, нікого не бійтесь, та не піддавайтесь шантажу з боку цих кретинів, погоджуйтесь платити тільки те, що взяли, в випадках де % плюс мінус адекватний - погоджуйтесь платити тіло+відсоток, але ніяких оплат їх космічних смішно-абсурдних штрафів, нагадуйте, що в їх "договорах" прописано, що будь які спори вирішуються переговорами(не з рідними, друзями, а з Вами безпосередньо). Це у випадку якщо збираєтесь платити з часом, а якщо ні - алгоритм по сповіщенню свого оточення той самий, але з шарагами на контакт не йти! Запитуйте щоб прислали договір по адресі проживання/прописки - це їх трохи попускає. Сповіщення оточення обов'язкове, так Вам буде легше.
Дякую трохи заспокоїли??
Може погане порівняння, але напишу: мені стріляють в ноги, але я роблю все, що скажуть, щоб не вистрілили в голову...
Ну якось так(
Я розумію але погрожували шо через соцслужби дитину заберуть??
Ну якось так(
Я розумію але погрожували шо через соцслужби дитину заберуть??
Просто н
Просто надоїли.вчора баришню з зекредіта послала на три букви.То вона почала погрожувати
Они и рассчитывают на то, чтобы Вы боялись. Пролонгациями Вы добьётесь только того, что вгоните себя ещё глубже. Если надоело дальше залазить в долги- не залазьте.
Вже залізла і не в маленькі?
Я теж боялася осудження рідних,чоловіка ,сусідів але все налагодиться з часом і все буде добре.В мене теж малих троє діток і більше ні копійки мфо а все дітям!
Головне щоб не приходили ті колектори.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі