Щоденник Погана дитина створила халепу

• Автор теми Автор теми Ярина19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 11K

Ярина19

✩ Premium ✩
Дописи
86
Реакції
227
Бали
158
Ярина19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Мене звуть Ярина.
Два очевидних факти про мене: у мене є 19 мікрозаймів і сьогодні я розповіла мамі про них, тому я тепер "погана дитина".

Моє дно таке:
  1. Alex 750 грн Сплата через 14 днів
  2. Click Credit 5700 грн Сплата через 10 днів
  3. Credit+ 5200 грн Сплата через 7 днів
  4. Credit7 4000 грн Сплата через 7 днів
  5. EGroshi 9000 грн Сплата через 10 днів
  6. FirstCredit 3 000 грн Сплата за 3 дні
  7. Limon 3000 грн Сплата через 9 днів
  8. Loan+ 2000 грн Сплата за 24 дні
  9. Microcash 3500 грн Сплата за 21 день
  10. Miloan 5000 грн Сплата через 10 днів
  11. MoneyVeo 14000 грн Сплата через 3 дні
  12. Monto 700 грн Сплата через 13 дні
  13. MyCredit 14200 грн Сплата через 3 дні
  14. Selfi 10000 грн Сплата через 5 днів
  15. SmartyWay 12000 грн Сплата через 7 днів
  16. Slon 8000 грн Сплата через 24 дні
  17. Tengo 5500 грн Сплата через 9 днів
  18. TrebaCredit Тіло 8 000 грн Сплата через 7 днів
  19. На все 20000 грн Сплата через 5 днів
Загалом 125 350 грн. Поки нічого протемірнованого, але відсотки вже як мої аванс з зарплатою на основній роботі.
Декілька термінових відряджень, коли треба було брати квитки "на вчора", декілька тупих рішень і багато спроб перекрити один кредит іншим, щоби не розбиратися з проблемами.
Гадаю тут у кожного свої причини "чому", а от шлях наверх, сподіваюся, схожий.

Момент "та ну досить" стався в мене в минулу п'ятницю.
Вчора вже встигла сходити до двох дивних юридичних спілок "Правда" та "Захист". Перші попросили 5500 грн в місяць за спілкування з МФО, другі вже 10000 грн.
Типовий договір на представлення не показали, але фотки паспорту вже запросили.) Перші ж ШІ відгуки в гуглі та соцмережах порубали мою надію знайти на кого перекласти свої проблеми.
Весь вечір вчора читала цей форум і осознавала, у ступінь своєї наївності й непотрібність ніяких прокладок між мною та кредиторами, поки до заяв в НБУ та судів ми не дійшли.

Тому паралельно почала пошук підробітку. Викладачі іноземної знайти роботу неважко. Завтра вже починаються перші співбесіди.
Буде цікаво, розкажу, які лохотрони є на цьому ринку як для учнів, так і для вчителів.

Але зараз потребую порад більш досвідчених панів та панянок, від якого кредитів позбуватися першими – від малих чи від великих.
Та чи варто зменшити кількість кредитів, просто зігнавши їх до купи, добравши ліміти й закривши частину малих? Бодатися з 5-10 певно простіш, аніж з 20.
Пробіглася вчора по темам МФО, але поки не розумію, хто буде найбільш борзим і попре далі дзвінків.

За два тижні десь 20ка зарплати буде.
Допоможіть, будь ласка, новенькій.

Навсе, манівео, єгроші, далі в порядку тіла від найбільшого
У вас ще не такі велика тіла, враховуючи те що ви можете викладати англійську, то я думаю для вас це все займе не більше 3-4 місяців, ну це я суджу по своїй подрузі яка працює репетитором по інглішу)

Два очевидних факти про мене: у мене є 19 мікрозаймів і сьогодні я розповіла мамі про них, тому я тепер "погана дитина".

Моє дно таке:
Загалом 125 350 грн. Поки нічого протемірнованого, але відсотки вже як мої аванс з зарплатою на основній роботі.
Декілька термінових відряджень, коли треба було брати квитки "на вчора", декілька тупих рішень і багато спроб перекрити один кредит іншим, щоби не розбиратися з проблемами.

Вчора вже встигла сходити до двох дивних юридичних спілок "Правда" та "Захист". Перші попросили 5500 грн в місяць за спілкування з МФО, другі вже 10000 грн.
Типовий договір на представлення не показали, але фотки паспорту вже запросили.) Перші ж ШІ відгуки в гуглі та соцмережах порубали мою надію знайти на кого перекласти свої проблеми.
Весь вечір вчора читала цей форум і осознавала, у ступінь своєї наївності й непотрібність ніяких прокладок між мною та кредиторами, поки до заяв в НБУ та судів ми не дійшли.

Тому паралельно почала пошук підробітку. Викладачі іноземної знайти роботу неважко. Завтра вже починаються перші співбесіди.
Буде цікаво, розкажу, які лохотрони є на цьому ринку як для учнів, так і для вчителів.

Але зараз потребую порад більш досвідчених панів та панянок, від якого кредитів позбуватися першими – від малих чи від великих.
Та чи варто зменшити кількість кредитів, просто зігнавши їх до купи, добравши ліміти й закривши частину малих? Бодатися з 5-10 певно простіш, аніж з 20.
Пробіглася вчора по темам МФО, але поки не розумію, хто буде найбільш борзим і попре далі дзвінків.

Тю..А чого погана?)Все,як у всіх..Ну кредити.Тим вже нікого не здивуєш...

Навсе, манівео, єгроші, далі в порядку тіла від найбільшого
У вас ще не такі велика тіла, враховуючи те що ви можете викладати англійську, то я думаю для вас це все займе не більше 3-4 місяців, ну це я суджу по своїй подрузі яка працює репетитором по інглішу)
Дякую за пораду.
Ви праві. Коли є постійні учні (зараз не маю) і досвід з сертифікатами (а цього багато), викладання може вирішити цю проблему десь за півроку без погіршення якості життя. Поки пішла шляхом співпраці з мовними центрами, щоби відчувати, що роблю щось проактивно, а не сижу й чекаю, поки учні нагуглять мою об'яву. Якось так спокійніше.

Тю..А чого погана?)Все,як у всіх..Ну кредити.Тим вже нікого не здивуєш...
То є жарт про подвійні стандарти моїх батьків. Моя мати сама брала мікрозайми у 2000х, але сьогодні ми мали сцену "та як ти могла, ти мене в гроб кладеш своїми викрутасами".
Але то вона погарячкувала. Гроб мені зараз не по кишені.))

Вчора вимкнула усі свої підписки на Netflix, Megogo, Gemini, Zoom.
Якось не помічала як 2000 грн в місяць витрачаю на не дуже потрібні речі.

Стаю на шлях виправлення спадкових дурощів.

Останнє редагування:
Дякую за пораду.
Ви праві. Коли є постійні учні (зараз не маю) і досвід з сертифікатами (а цього багато), викладання може вирішити цю проблему десь за півроку без погіршення якості життя. Поки пішла шляхом співпраці з мовними центрами, щоби відчувати, що роблю щось проактивно, а не сижу й чекаю, поки учні нагуглять мою об'яву. Якось так спокійніше.

То є жарт про подвійні стандарти моїх батьків. Моя мати сама брала мікрозайми у 2000х, але сьогодні ми мали сцену "та як ти могла, ти мене в гроб кладеш своїми викрутасами".
Але то вона погарячкувала. Гроб мені зараз не по кишені.))

Вчора вимкнула усі свої підписки на Netflix, Megogo, Gemini, Zoom.
Якось не помічала як 2000 грн в місяць витрачаю на не дуже потрібні речі.

Стаю на шлях виправлення спадкових дурощів.
Я скоротив свої особисті витрати приблизно на 50 гривень на день :) сюди входять цигарки і їжа
Треба ще за квартиру і кп платити, але думаю в березні буду шукати кімнату в якомусь гуртожитку щоби зменшити витрати
У мене тіла десь на 330к, планую за 8 місяців розгребтись :sarcastic:

Ярина19, за гарно оформлений щоденник дарую Преміум.
Дякую.

Моє дно таке:

Я б порадила, якщо є можливість закривати до протермінування ті, де вже суттєво зменшили тіло. Тобто, де вже гасили тіло, бо вам ці платежі скоріш за все не врахують.
А так, перечитайте теми по всім вашим мфо та зрозумієте як хто поводиться. Я шкодую, що Лимон пустила в протермінування - це теж саме, що Манівео. Єгроші я начиталась і закрила до протермінування, Треба в мене немає, але по відгукам з ними теж складно.

Я скоротив свої особисті витрати приблизно на 50 гривень на день :) сюди входять цигарки і їжа
Треба ще за квартиру і кп платити, але думаю в березні буду шукати кімнату в якомусь гуртожитку щоби зменшити витрати
У мене тіла десь на 330к, планую за 8 місяців розгребтись :sarcastic:
Дякую за підказку. Передивлюся, що скоротити з їжі. Вино на вихідних точно підпаде скорочення.

Дякую за підказку. Передивлюся, що скоротити з їжі. Вино на вихідних точно підпаде скорочення.
То ви занадто суворо до себе. Не треба лишати себе таких приємностей хоч інколи) Все це тимчасово. Просто треба пережити такий період. І все буде добре!

Вино можна і під час уроків:)
Авторська методика)

1.5к в місяць на їжу та цигарки? Ви там духом святим харчуєтеся?
Пачка макарон 27 грн 1кг, на пару днів вистачає) навіть кетчуп не додаю, максимальна економія
Цигарки єдина категорія витрат так як без них я б морально вже помер точно

Пачка макарон 27 грн 1кг, на пару днів вистачає) навіть кетчуп не додаю, максимальна економія
Цигарки єдина категорія витрат так як без них я б морально вже помер точно
На такому раціоні можна в больничку загриміти.

Shit happens, як то кажуть!

Їжу скорочувати точно не варто. Вино на вихідних - можливо.
Я б тут обовʼязково крив (ASAP) на все, є гроші, Манівео, а далі - найменші (Алекс тіло 750, наприклад)
Дзвінки оточенню будуть, але це не найгірше

В цілому, я впевнений, що до кінця року Ви розберетесь з усіма шарагами зі списку.
GL! ✊

На такому раціоні можна в больничку загриміти.
Ще й сігарчухами полірувати макарони.
Хоча, в якісь 20 я міг би так жити запросто)

Вино можна і під час уроків:)
Якщо уроки йдуть потоком, то і без вина до кінця дня шалений та п'яний будеш.
Траплялося, що я інколи по 2-3 години сиділа в креслі і дивилася в одну точку. Вчительські "відходняки".

Я б тут обовʼязково крив (ASAP) на все, є гроші, Манівео, а далі - найменші (Алекс тіло 750, наприклад)

В цілому, я впевнений, що до кінця року Ви розберетесь з усіма шарагами зі списку.
GL! ✊

Та в мені з рідних тільки мати. Друзі в курсі, на сусідів пофіг.
За роботу хвилююся. От думаю, кого попередити керівницю/власницю чи спершу HR.

І от що подумала. Хоч і сикотно, але навіть прикольно буде, якщо колктори мене найдуть і на урок запишуться, щоби полякати.
Я їм великі перелякані очі, вони мені гроші за урок.))

І то,і то.Немає від чого відмовлятися..
P.S.Кажу,як людина в якої 19 МФО 😂
P.P.S.Всі при мені..)
Спершу мене лякала така кількість. А зараз трохи відходжу від шоку і вибудовую план дій.
Сподіваюся, допоможе хоч потроху скинути їх.

GL! ✊

Так то в 20, зараз зранку зїв макаронів і до обіду вже може в холодний піт кинути. А після ранкової сигарети пів години ще в прострації і бажано посидіти:)

Спершу мене лякала така кількість. А зараз трохи відходжу від шоку і вибудовую план дій.
Сподіваюся, допоможе хоч потроху скинути їх.
ТУт в людей і по 40 штук бувало.

Назад
Угорі