Ярина19
✩ Premium ✩
- Дописи
- 86
- Реакції
- 227
- Бали
- 158
Ярина19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Мене звуть Ярина.
Два очевидних факти про мене: у мене є 19 мікрозаймів і сьогодні я розповіла мамі про них, тому я тепер "погана дитина".
Моє дно таке:
Загалом 125 350 грн. Поки нічого протемірнованого, але відсотки вже як мої аванс з зарплатою на основній роботі.
Декілька термінових відряджень, коли треба було брати квитки "на вчора", декілька тупих рішень і багато спроб перекрити один кредит іншим, щоби не розбиратися з проблемами.
Гадаю тут у кожного свої причини "чому", а от шлях наверх, сподіваюся, схожий.
Момент "та ну досить" стався в мене в минулу п'ятницю.
Вчора вже встигла сходити до двох дивних юридичних спілок "Правда" та "Захист". Перші попросили 5500 грн в місяць за спілкування з МФО, другі вже 10000 грн.
Типовий договір на представлення не показали, але фотки паспорту вже запросили.) Перші ж ШІ відгуки в гуглі та соцмережах порубали мою надію знайти на кого перекласти свої проблеми.
Весь вечір вчора читала цей форум і осознавала, у ступінь своєї наївності й непотрібність ніяких прокладок між мною та кредиторами, поки до заяв в НБУ та судів ми не дійшли.
Тому паралельно почала пошук підробітку. Викладачі іноземної знайти роботу неважко. Завтра вже починаються перші співбесіди.
Буде цікаво, розкажу, які лохотрони є на цьому ринку як для учнів, так і для вчителів.
Але зараз потребую порад більш досвідчених панів та панянок, від якого кредитів позбуватися першими – від малих чи від великих.
Та чи варто зменшити кількість кредитів, просто зігнавши їх до купи, добравши ліміти й закривши частину малих? Бодатися з 5-10 певно простіш, аніж з 20.
Пробіглася вчора по темам МФО, але поки не розумію, хто буде найбільш борзим і попре далі дзвінків.
За два тижні десь 20ка зарплати буде.
Допоможіть, будь ласка, новенькій.
Два очевидних факти про мене: у мене є 19 мікрозаймів і сьогодні я розповіла мамі про них, тому я тепер "погана дитина".
Моє дно таке:
- Alex 750 грн Сплата через 14 днів
- Click Credit 5700 грн Сплата через 10 днів
- Credit+ 5200 грн Сплата через 7 днів
- Credit7 4000 грн Сплата через 7 днів
- EGroshi 9000 грн Сплата через 10 днів
- FirstCredit 3 000 грн Сплата за 3 дні
- Limon 3000 грн Сплата через 9 днів
- Loan+ 2000 грн Сплата за 24 дні
- Microcash 3500 грн Сплата за 21 день
- Miloan 5000 грн Сплата через 10 днів
- MoneyVeo 14000 грн Сплата через 3 дні
- Monto 700 грн Сплата через 13 дні
- MyCredit 14200 грн Сплата через 3 дні
- Selfi 10000 грн Сплата через 5 днів
- SmartyWay 12000 грн Сплата через 7 днів
- Slon 8000 грн Сплата через 24 дні
- Tengo 5500 грн Сплата через 9 днів
- TrebaCredit Тіло 8 000 грн Сплата через 7 днів
- На все 20000 грн Сплата через 5 днів
Декілька термінових відряджень, коли треба було брати квитки "на вчора", декілька тупих рішень і багато спроб перекрити один кредит іншим, щоби не розбиратися з проблемами.
Гадаю тут у кожного свої причини "чому", а от шлях наверх, сподіваюся, схожий.
Момент "та ну досить" стався в мене в минулу п'ятницю.
Вчора вже встигла сходити до двох дивних юридичних спілок "Правда" та "Захист". Перші попросили 5500 грн в місяць за спілкування з МФО, другі вже 10000 грн.
Типовий договір на представлення не показали, але фотки паспорту вже запросили.) Перші ж ШІ відгуки в гуглі та соцмережах порубали мою надію знайти на кого перекласти свої проблеми.
Весь вечір вчора читала цей форум і осознавала, у ступінь своєї наївності й непотрібність ніяких прокладок між мною та кредиторами, поки до заяв в НБУ та судів ми не дійшли.
Тому паралельно почала пошук підробітку. Викладачі іноземної знайти роботу неважко. Завтра вже починаються перші співбесіди.
Буде цікаво, розкажу, які лохотрони є на цьому ринку як для учнів, так і для вчителів.
Але зараз потребую порад більш досвідчених панів та панянок, від якого кредитів позбуватися першими – від малих чи від великих.
Та чи варто зменшити кількість кредитів, просто зігнавши їх до купи, добравши ліміти й закривши частину малих? Бодатися з 5-10 певно простіш, аніж з 20.
Пробіглася вчора по темам МФО, але поки не розумію, хто буде найбільш борзим і попре далі дзвінків.
За два тижні десь 20ка зарплати буде.
Допоможіть, будь ласка, новенькій.