Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба більше туди дивитися)що мені робити???
Жить!А не умереть..Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
ничего, у меня намного больше! уже 6 контор в просрочке, банкам понемногу с зп отдаю и людямПодивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
І що там такого,що прям померти?Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
у меня на начало прострочек вроде суммарно было 370k , щас особо туда не лезу этот показатель нужен только банкам для выдачи или отказе в кридите так он не интересенПодивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
те, що й до цього робили... що змінилося у Вашому житті після того, як Ви її подивилися?..Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((

Що робити???Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
Как это ты не понимаешь?))Это ж надо мужчину пожалеть..І що там такого,що прям померти?
по поводу померти тоже не выход в договорах пишут что если вы надумаете таво , то ваши родичи будут оплачиватьІ що там такого,що прям померти?
Ааа,ну ладно.Треба йому свою показати?щоб напевне уже?Как это ты не понимаешь?))Это ж надо мужчину пожалеть..
только путь камикадзе- когда один маленький самолётик топит целый крейсер.Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
Тільки змінити номер мамі.Як мама дізнається прмре вона дуже хвора я зараз у польщі як зробити щоб до мами не дзвонили
Тобто Вашу смерть хвора мама переживе,а від дзвінків помре?Як мама дізнається прмре вона дуже хвора я зараз у польщі як зробити щоб до мами не дзвонили
А у Вас других проблем нет только свою историю смотреть???Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((
І як ви з цим справляйтеся?Подивився тепер убки кредитну історію жестьнарод що мені робити???((((((