Подведем итог по фотографам

• Автор теми Автор теми nastya_mel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
чайка1920, в городе в центре тоже случайно увидел на доске объявлений фото ? как бы отксеренное какого то мужика и надпись ШАХРАЙ и все,ни суммы,ни МФО ?.... Но качество фото как карандашом рисованное ? ребенком.
я вот думаю набрать текст на работе и распечатать антирекламу на их рекламу "КРЕДИТ на любой вкус от 100 до 500 тыс", у нас возле каждого подъезда все новенькие и новенькие.Вот только текст придумать не могу, хочу чтоб у людей даже и мысли такой не было лезть в эти кредиты. Потом буду рядом клеить, бумагу не жалко и чернил, только текст не могу придумать.Хочу так, чтоб люди задумались. Может подскажите???

кредит плюс назвав мене шахрайкою також обіщав опозорить в соц сеті в фейсбук удалила всі фото та іформацію і огранічила доступ для доступно всім тепер хто не зайде немає інформації

чайка1920, здесь надо креативный подход,надо подумать... Фоток пару нормальных влупить,пару фактов о кАллах ? написать....

чайка1920, здесь надо креативный подход,надо подумать... Фоток пару нормальных влупить,пару фактов о кАллах ? написать....
Пускай все видят какие они ШАХРАИ, а то их метод работы все знаем, полиция нам не помощник, пора самим людей предупреждать что не влезли в это г.. "Если хотите террор коллегам, начальству, соседям, родственникам- возьми кредит!!! Если хочешь развод, потерять семью-возьми кредит!!! Если хочешь поменять номер телефона и сменить карту банка-возьми кредит!!! Это то что мы уже прошли

Не коллажі, але фото з паспортом my wallet любить розсилати, ще плюс приукрасіть загальну суму пл всіх мфо
Ооооо точно, я за них геть забула, і написати історію з чужими людьми.

Дорогие форумчане! Старожители форума! Пожалуйста, перечислите МФО которые действительно занимаются рассылками фото и расклейкой макулатуры. Буду очень благодарна!:luboff:
Гроши всим и топ кредит в моей практике

nastya_mel, не знаю, хто зробив на мене, так як в той період було багато дзвінків. Здогадуємось, що ССЛоун, Е кеш. Але номер, який я заблокувала у вайбері, досі дійсний. Це чм0 було 25 жовтня на зв'язку. 0638131941. *******.

У нас на вулиці обклеюють всі стовпи такими «об'явами».Коли бачу цю картину,одразу зриваю,немає навіть значення,чи знаєш цю людину,просто образливо.А одного разу навіть спіймали розклейщика на гарячому,так я думала чоловік і руки повідриває даній особі.

Я теж колись бачила, як у нас на районі місцева гопота (доречі не чекала від них), спіймала двох таких розклейщіків. Один був дядько років сорока, інший парубок зовсім дитина. Це було вранці , я само вийшла з собакою , яка не терпіла . І не могла зрозуміти, кого там по землі валяють, підбігла і ще одна жінка зі мною, що рано встає на роботу. то почули, що ці двоє просто нанялися за невелику суму клеїти. Тобто знаходять їх через сайти типу кабанчік. Я не знаю, що з ними далі було, пішла на стадії коли юнакові залили клеєм обличчя.
Вони самі не такі дурні, щоб це робити, бо райони різні і мешканці теж

Я теж колись бачила, як у нас на районі місцева гопота (доречі не чекала від них), спіймала двох таких розклейщіків. Один був дядько років сорока, інший парубок зовсім дитина. Це було вранці , я само вийшла з собакою , яка не терпіла . І не могла зрозуміти, кого там по землі валяють, підбігла і ще одна жінка зі мною, що рано встає на роботу. то почули, що ці двоє просто нанялися за невелику суму клеїти. Тобто знаходять їх через сайти типу кабанчік. Я не знаю, що з ними далі було, пішла на стадії коли юнакові залили клеєм обличчя.
Вони самі не такі дурні, щоб це робити, бо райони різні і мешканці теж
у вас гопники с утра караулят?

у вас гопники с утра караулят?

я живу в таком месте, где 2 круглосуточные наливайки и небольшой скверик с лавочками. Т.е. они там вечно прописавшиеся)))
Post automatically merged:

Щодо антиреклами. Вона не подіє, поки будуть кататися метро і тралікі обклеєні лозунгами "бери зараз - плати потім". В малої в універі кожен другий вже нагрібся цих мікрозаймів і всі знають, чим закінчується і все одно беруть. Навіть те, що вже дві дитини наклали на себе руки, бо батьків у селі мордували (не довели причетність колекторів, але всі знайомі знають чому і як), не зупиняє нікого.

Останнє редагування:
Дорогие форумчане! Старожители форума! Пожалуйста, перечислите МФО которые действительно занимаются рассылками фото и расклейкой макулатуры. Буду очень благодарна!:luboff:
Тупо, я щоб був коллектором просто забив би в пошук перебор емейлів по форуму, коли назбирав би документ задав би цей пошук по фейсбуку, коли пішли б співпадіння, найшов би саму тупу мамку і написав би тобі не впадло водити свою дитину в садочок як там з є дитина з (інфекційною хворобою) так як молоді матусі переважно обділені інтелектом цього досить, скопіював фотку з садочка і по гео даті видно місто, садочок, і так далі)))) а там є дури в коментарях які думають що ставлять кредитне приложеніє а воно краде контактні дані)))) дивуюсь з таких)
взагалі не розумію звідки в таких бувають діти, думаю тут є певна зацікавленість в виплатах по народженні.

Тупо, я щоб був коллектором просто забив би в пошук перебор емейлів по форуму, коли назбирав би документ задав би цей пошук по фейсбуку, коли пішли б співпадіння, найшов би саму тупу мамку і написав би тобі не впадло водити свою дитину в садочок як там з є дитина з (інфекційною хворобою) так як молоді матусі переважно обділені інтелектом цього досить, скопіював фотку з садочка і по гео даті видно місто, садочок, і так далі)))) а там є дури в коментарях які думають що ставлять кредитне приложеніє а воно краде контактні дані)))) дивуюсь з таких)
взагалі не розумію звідки в таких бувають діти, думаю тут є певна зацікавленість в виплатах по народженні.
Вы сами читали, то что написали???????

Недостойное поведение, п. 2.1
хоча познайомився на форумі, 26 років 3 дітей від 3 чоловік і 47 тис боргу, тіла, і головне писала допоможи...а чим тут допомогти... тут как би і нема що сказати как би))) питання а куди ділись чоловіки?

Ні для написання коментаря на форумі я задействую нейросенсорні можливості, як в людях "Х " приклав пальця до голови і воно надрукувалось, задаюсь питанням яка тяжка ситуація повинна бути в людини щоб таке спитати))) виходить Я написав відповідь власноруч, а питає ви самі читали? це є форумні наркомани якісь? на такі питання потрібно звертати увагу?

а господи ты Анастасия.... Настя...... ой боже извени пожалуста, проклятого коментатора, тобі дитина божа з народження уже не повезло, окаянноя.... Настя.... ебанутись...

Останнє редагування:
хоча познайомився на форумі, 26 років 3 дітей від 3 чоловік і 47 тис боргу, тіла, і головне писала допоможи...а чим тут допомогти... тут как би і нема що сказати как би))) питання а куди ділись чоловіки?

Ні для написання коментаря на форумі я задействую нейросенсорні можливості, як в людях "Х " приклав пальця до голови і воно надрукувалось, задаюсь питанням яка тяжка ситуація повинна бути в людини щоб таке спитати))) виходить Я написав відповідь власноруч, а питає ви самі читали? це є форумні наркомани якісь? на такі питання потрібно звертати увагу?

а господи ты Анастасия.... Настя......
Что вы курите?

От Ви знаєте, я нещодавно випадково натрапила на спільноту в телеграмі, ось там - справжні аферисти і аферистки, навіть гидко було читати. Люди реально вже втратили сором , вони хизуються своїми подвигами і їм байдуже давно і на батьків і на дітей. То таким пофіг, що Ви там напишете.
А є молода мамочка, яка взяла цей займ, бо не мала чим лікувати дитину, її провина, що дитячі 800 гривень платять невчасно? І що за 2 дні її тисяча перетворилася на 5? За що цькувати дітей, це взагалі останнє діло.

Так а це Флудилка?? ну чесно в житті є два зальота, це коли купуєш жуйуку і питають чи потрібно пакет, і ти такий стараєшся бути нормальним.... а другий варіант коли дівчину звати Настя, настя ( блд) та в спарті таких кидали зразу в яр) вони потом які не розбились в яру вирішили називатись Анастасіями, це піздец ребята... паніко...

Так а це Флудилка?? ну чесно в житті є два зальота, це коли купуєш жуйуку і питають чи потрібно пакет, і ти такий стараєшся бути нормальним.... а другий варіант коли дівчину звати Настя, настя ( [censure]) та в спарті таких кидали зразу в яр) вони потом які не розбились в яру вирішили називатись Анастасіями, це піздец ребята... паніко...
Дурдом по тебе плачет

Назад
Угорі