Подскажите, как уменьшить кредит. Желательно пошагово.

• Автор теми Автор теми Chochrves
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 713
Доступ до електронної пошти, яку вказували при офомленні кредитів маєте? Ну і на адресу прописки/проживання можуть приходити листи Укрпоштою - там також можуть бути пропозиції. Хтось може з поштового ящика брати листи і читати, що там пишуть?

у человека 3 мфо, кредиткаса вроде не делает, и какая вероятность что будет инн? на Землю тоже метеорит может упасть, только никто не паникует, потому что вероятность мизерная.
сейчас напугаете человека и он будет в панике закрывать вместе со всеми процентами.
А у колекторів відсотки не ростуть?
Доступ до електронної пошти, яку вказували при офомленні кредитів маєте? Ну і на адресу прописки/проживання можуть приходити листи Укрпоштою - там також можуть бути пропозиції. Хтось може з поштового ящика брати листи і читати, що там пишуть?
Я зрозумів. Я прописаний в гуртожитку університету. І мене там вже давненько немає. Можу спити може є хто з моїх хлопців. Але поки думаю поповнити телефон і відповідати на їхні дзвінки. Вийде трохи дорого, але я не знаю як інакше.

А у колекторів відсотки не ростуть?

Я зрозумів. Я прописаний в гуртожитку університету. І мене там вже давненько немає. Можу спити може є хто з моїх хлопців. Але поки думаю поповнити телефон і відповідати на їхні дзвінки. Вийде трохи дорого, але я не знаю як інакше.
а какой Вы адрес указывали в мфо? дешевле будет общаться с ними по электронке. не хватало на них еще деньги в роуминге тратить.

Назад
Угорі