Подскажите как у кого с Money4you?

• Автор теми Автор теми Style-180289
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 7K
Перших два тижні доставали нереально, кричала якась хвора що роботу на автодозвон поставить, коли надоїло терпіти я сказала робіть, що хочете мені всеодно і вони практично пропали, смс присилали і пару разів ще дзвонили,але я більше не розмовляла з ними , потім посипалися акції, доречі нарахували тільки одне тіло зверху з цим і передали на продзвон примаколект
И как они себя ведут «примаколект»?

Достали, сил больше нет. Куда на них жаловаться?
первые 6 дней звонили мне, 7 родне. прислали смс типа
сказали что могут звонить на роботу, наивные, прям как я первый раз когда кредит брал
Сума до сплати ****** грн.
Оплата через касу Банку:
ТОВ "МАНІФОЮ",
IBAN: UA903206490000026500052601251
ЄДРПОУ 42848369
В призначенні платежу прохання обов’язково вказувати піб та номер кредитного договору: !
думаю что после этого я им выплачу

Я на них до ДБР скаргу подавав,та на Урядову дзвонив,в них головний директор співпрацює з одною особою з ЛНР,тому всі факти та свої підозри надав.Договір не дають,навіть автоматом на пошту не скидають,ставив їх на прозвонку через одну программу,так ніби тихо себе ведуть.Рідні дзвонили ,шукали.Я сказав що шахраї,та факти по номерам скинув,де люди пишуть що шахраї.Сам до них дзвонив,лише робот автовідповідач.ХЗ,я не ховаюсь,нехай докази боргу нададуть,я кажу що не брав,вони доказів не мажуть надати.Пуста шарага.

вчора подзвонили по сусідам - деякі написали заяви))))
тіло 6000 хочуть 12000 - була пролонгація на 4000
написав на них в нац ком
і в ДБР напишу)

В мене якось вийшли на всіх однокласників,всіх зусідів настрашили.спокою не дають.Люди є які розуміють, а є що не зовсім.Но на сусідів не попадаюсь,брат поки відбивається за мене.Як на мене це сама жорстка кантора на рахунок звінків!
Цікаво коли вже перестануть?!

Обзвонюють сусідів, знайшли знайомих яких і номера телефону не маю (мабуть через соц.мережі). З ними не спілкуюся, але сусіди кажуть, що ведуть себе дуже нахабно і погрожують. Навіть тепер і не думаю, щоб їм щось платити...

Я на них до ДБР скаргу подавав,та на Урядову дзвонив,в них головний директор співпрацює з одною особою з ЛНР,тому всі факти та свої підозри надав.Договір не дають,навіть автоматом на пошту не скидають,ставив їх на прозвонку через одну программу,так ніби тихо себе ведуть.Рідні дзвонили ,шукали.Я сказав що шахраї,та факти по номерам скинув,де люди пишуть що шахраї.Сам до них дзвонив,лише робот автовідповідач.ХЗ,я не ховаюсь,нехай докази боргу нададуть,я кажу що не брав,вони доказів не мажуть надати.Пуста шарага.
А що ви конкретно на них писали!? Сьогодні моєму директору кинули смс(((

первые 6 дней звонили мне, 7 родне. прислали смс типа
сказали что могут звонить на роботу, наивные, прям как я первый раз когда кредит брал
Сума до сплати ****** грн.
Оплата через касу Банку:
ТОВ "МАНІФОЮ",
IBAN: UA903206490000026500052601251
ЄДРПОУ 42848369
В призначенні платежу прохання обов’язково вказувати піб та номер кредитного договору: !
думаю что после этого я им выплачу
Мне,за 300 дней-никому не звонили
Обзвонюють сусідів, знайшли знайомих яких і номера телефону не маю (мабуть через соц.мережі). З ними не спілкуюся, але сусіди кажуть, що ведуть себе дуже нахабно і погрожують. Навіть тепер і не думаю, щоб їм щось платити...
У меня просрочка,около 300 дней..."Глухо,как в танке"

300 дней Вы уже не ликвидный для них клиент
и они не видят смысл тратить свои затраты на клиентов с длительными просрочками

это такая политика многих помоек и банков

С ними у меня хуже всего, эти реально достанут кого хочешь, а эти звонки с сиреной моему окружению это вообще аут. единственные с кем я не выдержал и накатал на них в киберполицию, но вот толку с этого не будет, они все спустили на райотдел, вот теперь жду участкового. Хотя ж он мне ну вообще ничем не поможет))
Остается только их терпеть

Повна катастрофа. Вибрали всі контакти в фейсбук,всім шлють смс і дзвонять,також не знаю як боротися з ними,але нагадали добре. Дуже хочеться поставити тих уродів на місце,тільки як?

И я о них вообще не слышу. Просрочка 5й месяц уже наверное. Ни на работе, ни соседи за них не упоминали. Вообще не пойму почему такая тишина.. Как будто я этот займ закрыл давно, но листок с записями кого я закрыл, а кого нет говорит об обратном. Есть еще люди, которым тоже не звонили совсем.. Интересно в чем прикол...? Может, что-то с их серваками и они инфу потеряли? ?
Повна катастрофа. Вибрали всі контакти в фейсбук,всім шлють смс і дзвонять,також не знаю як боротися з ними,але нагадали добре. Дуже хочеться поставити тих уродів на місце,тільки як?
Якщо Ви напишете скарги в усі можливі інстанції, можливо відчепляться, можливо і ні. Але чим більше скарг, тим скоріше ті, кто повинен захищати нас від неправомірних дій мфо і т.д почнуть працювати.

Останнє редагування:
И я о них вообще не слышу. Просрочка 5й месяц уже наверное. Ни на работе, ни соседи за них не упоминали. Вообще не пойму почему такая тишина.. Как будто я этот займ закрыл давно, но листок с записями кого я закрыл, а кого нет говорит об обратном. Есть еще люди, которым тоже не звонили совсем.. Интересно в чем прикол...? Может, что-то с их серваками и они инфу потеряли? ?

Якщо Ви напишете скарги в усі можливі інстанції, можливо відчепляться, можливо і ні. Але чим більше скарг, тим скоріше ті, кто повинен захищати нас від неправомірних дій мфо і т.д почнуть працювати.
Справедливости ради,скажу-звонили в самую первую неделю просрочки. Потом,пропали.... Не думаю,что они информацию потеряли... Просто "зачем стучатся в дверь,которую не открывают"...
300 дней Вы уже не ликвидный для них клиент
и они не видят смысл тратить свои затраты на клиентов с длительными просрочками

это такая политика многих помоек и банков
Но,даже на "не ликвидных" накладывают ИНН...Так ведь?

Щоб писати,потрібно знати куди,а я тільки два тижні,як заспокоїлася, саме тут на форумі,а то жила як на вулкані,руки,ноги тряслися.

Мне утром пришла смс, что они по договору имеют права списать деньги с моей карточки. Одни уже пытались, только денег на карточке нет и я ее заблокировала.

Мне утром пришла смс, что они по договору имеют права списать деньги с моей карточки. Одни уже пытались, только денег на карточке нет и я ее заблокировала.
Картку змініть,у мене так списали

В мене 100 було, по 50 грн знімали
І у мене кожен день пробують списати по 50 грн з карти, я її заблокувала. А щодо дзвінків, вони самі відбиті, дзвонять кому тільки можно, до мене ж ні одного дзвінка.

Назад
Угорі