Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я замітив,а людина ні )))То ж год назад было ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я замітив,а людина ні )))То ж год назад было ))
Може краще відразу біткапітал?Просто кредит попробуй)
Щоб навірнякаМоже краще відразу біткапітал?
І технофінанс зверху, щоб відразу відчути ппреваги мфоМоже краще відразу біткапітал?
Да. Твоя позика. Берете і вам піз...Благодарю за совет! Но я человек азартный) скорей всего просто уже нигде не дадут ну и черт с ними! Я создал тему с целью узнать может есть шарыга которая даёт не смотря на прострочки)
...анська вежаБерете і вам піз...
Або бізнес позика. На вікі вічні...Може краще відразу біткапітал?
Слава Богу, меня пронесло от этого счастьяАбо бізнес позика. На вікі вічні...
Наївні вірять в чудо і ходять без штанів з надією у кращеВот затронули тему лудки, сразу скажу - не лудоман, не пробывала и не буду. Но интересно, там что реально можно что то выиграть? Ведь тогда бы не кто и не работал
Слава Богу, меня пронесло от этого счастья![]()
Черт, мне бы такую веру в позитивНаївні вірять в чудо і ходять без штанів з надією у краще
В кожного своя)))Черт, мне бы такую веру в позитив![]()
Хотя, для чистоты, у меня друг там поднял 100к, если не врет кншн. Но...продул 20кЧерт, мне бы такую веру в позитив![]()
выиграть 1 раз со ста, в итоге - в минусе и в долгахНо интересно, там что реально можно что то выиграть? Ведь тогда бы не кто и не работал![]()
Я таких історій знаю, у-у-у-у-у-у...Хотя, для чистоты, у меня друг там поднял 100к, если не врет кншн. Но...продул 20к
Звісно, можна виграти. Ставите в експрес, реал п1 і манчестер сіті п1, а потім хтось з них вдуває на свому полі аутсайдеру - от і все.Вот затронули тему лудки, сразу скажу - не лудоман, не пробывала и не буду. Но интересно, там что реально можно что то выиграть? Ведь тогда бы не кто и не работал![]()