Подскажите где дают кредит с прострочкой и плохой Ки!?

• Автор теми Автор теми Nomad777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K

Nomad777

Читач
Дописи
25
Реакції
21
Бали
3
Nomad777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет подскажи те пожалуйста где можно взять пару тыс если у меня прострочки и наверное я в черном списке! Буду благодарен

Всем привет подскажи те пожалуйста где можно взять пару тыс если у меня прострочки и наверное я в черном списке! Буду благодарен
А де у вас є?
Та людині вже не принципово однієї менше однією більше

А де у вас є?

Та людині вже не принципово однієї менше однією більше
Прямо в точку вы! У меня май кредит и касса уже года 3 прошло ) а сейчас остался без работы кинулся по тем конторам где все было норм платил и закрывал так они мне с.ки отказ шлют чтоб они погорели )
Больше пока не где найти) хотя это просто попытка не пытка у них денег много не обеднеют)

Уже нигде не дадут. Темболее во время войны.

Для інформації : цей форум не як закопатись глибше, проте навпаки як вилізти з "дна".

Це зрозуміло. Але краще перетерпіти цей період. Все наладиться.
Благодарю за совет! Но я человек азартный) скорей всего просто уже нигде не дадут ну и черт с ними! Я создал тему с целью узнать может есть шарыга которая даёт не смотря на прострочки)

Nomad777, дають. Багато компаній дають. Але умови та проценти вас не порадують

Благодарю за совет! Но я человек азартный) скорей всего просто уже нигде не дадут ну и черт с ними! Я создал тему с целью узнать может есть шарыга которая даёт не смотря на прострочки)
Є такі контори)

Це вже як істина: хочеш влізти в борги - обирай на сервісах кредитування компанії, які кредитують, а якщо хочеш вилізти з боргів, наш форум завжди допоможе

Це вже як істина: хочеш влізти в борги - обирай на сервісах кредитування компанії, які кредитують, а якщо хочеш вилізти з боргів, наш форум завжди допоможе
Ясно ! Просто хотел пообщаться с бывалыми людьми может кто скажет что-то полезное в этом деле!
Ну я знаю, що дають, але які саме не підкажу). То ж вибачте.
Тю ) капец ! Мне очень надо ! С меня на винишко и шоколадку?

Ясно ! Просто хотел пообщаться с бывалыми людьми может кто скажет что-то полезное в этом деле!

Тю ) капец ! Мне очень надо ! С меня на винишко и шоколадку?
Ахахах))). Я не п'ю і солодке не вживаю))). Фігуру бережу))))

Все девушки любят сладкое даже если говорят не не не я не )
Так я и не понял вы не скажите потому что не знаете или потому что не скажите?)

Все девушки любят сладкое даже если говорят не не не я не )

Так я и не понял вы не скажите потому что не знаете или потому что не скажите?)
Я не скажу, тому що не хочу, щоб мене забанили за рекламу якогось МФО. Всі біди від них.
Як говорила одна вихована пані, в жінки ні це завжди так але пізніше... :mosking:
Та ні)

Назад
Угорі