Поділіться історією успіху

• Автор теми Автор теми Катюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 763
Причем, ладно выбраться... А вытерпеть террор от всей этой аравы..
Моя дитина сьогодні влаштувала таку істерику, що не хоче в садочок, що воплі колекторів - це просто дрібниці. Навіть якщо вони всі в один день подзвонять. Можна просто кинути слухавку і далі спокійно пити каву/чайок, дивитися дораму і їсти щось смачненьке. Всі дізнається в порівнянні. Так, неприємно відчувати себе боржником, але що вдієш, таке життя))

Моя дитина сьогодні влаштувала таку істерику, що не хоче в садочок, що воплі колекторів - це просто дрібниці. Навіть якщо вони всі в один день подзвонять. Можна просто кинути слухавку і далі спокійно пити каву/чайок, дивитися дораму і їсти щось смачненьке. Всі дізнається в порівнянні. Так, неприємно відчувати себе боржником, але що вдієш, таке життя))
izvestnyj-psiholog-dmitrij-karpachev-vedushchij.webp

Щось виплатив, щось ні. Багато років минуло. 4-5 приблизно. Може 6… Не памʼятаю, бо не має значення.
Хтось відсіявся з кола спілкування і це добре.
Після пари дзвінків на роботу я трошки напрягся. Підвищили. І зп підвищили.
Якщо забить болт на їх відсотки, то виплатить не важко.

Зараз в історії все ще дефолт, але моно щедрі і дали ліміт і розстрочку. Хоча я і не просив.

Гірше не стало точно. Краще - так. Борги симулювали розвиток. Борги минули, а стимул до розвитку залишився.
вот как??? почему Гороховский вам даёт а мне не даёт???? ну капец(((

я морально с тобой

у мене оборот по карті моно в минулому році був біля 1кк
теж не дають більше

1 раз давали якось в минулому році 10к ліміт але потім забрали через пару тижнів чи то місяць
ще давали оте шо тіпа мфо з більшим відсотком але теж невелика сума, для тесту чисто
цікаво було дізнатись які там критерії у них
сумно шо так зіпсував собі життя шо тепер банки взагалі не хочуть мати зі мною справу, це при тому що оф дохід вище середнього в рази, немає вп, немає дефолту в убках

Боже,бідне дитятко,я не можу,як діти плачуть,мабуть,вихователі не дуже

Спробуй подати через підтримку, і якщо взагалі не дають попроси щоб саме на розстрочку дали, на розстрочку точно можуть дати, а на кредитний ліміт по картці наврядчи) ну знову таки якщо це дійсно вам треба)

Спробуй подати через підтримку, і якщо взагалі не дають попроси щоб саме на розстрочку дали, на розстрочку точно можуть дати, а на кредитний ліміт по картці наврядчи) ну знову таки якщо це дійсно вам треба)
мне надо поныть)))

Привіт всім! Читаю форум дуже давно, але хотілось би почути як довго закривали кредити? Чи вдалось все закрити та жити спокійно? Скільки з зп відсотків витрачали на оплату кредитів
После судов кредитный протфель уже полегчал на 157 тыс. Цена этих исков была 170 тыс. Должна 13. Огонь, как по мне. Продолжаем работать в судах 🫡

Навчився заробляти шестизначні суми, не навчився планувати фінанси. Добре що жона є, так би все прогулював

Поділіться історією успіху​

Я виріс у небагатій родині. На всьому економили.
Але я зрозумів - так не хочу.
Вирішив, що треба приділити належну увагу знанням та освіті. На це пішло багато років: школа, ліцей, університет, потім ще друга вища освіта.
Чогось досяг на роботі. За 8 років мої заробітки зросли в 4 рази - до $800 на місяць.
Але ж то сім'я, жінка, діти, вічне бажання більшого. Ще й родичі часто потребували допомоги.
Все ж таки, я отримав бажане підвищення - керівник цілого регіонального підрозділу із штатом у 150 осіб. Доходи збільшились, але й відповідальність теж.

А потім в Канаді помер мій дядько та залишив $1,5 млн у спадок...

Працюйте. Ваші старання не залишаться непоміченими!

Моє життя — розтрощене корито,
І світ для мене — каторга і кліть…
Та краще в тридцять повністю згоріти,
Ніж до півсотні помаленьку тліть.

Сарказм 😉😝

Не сказала б що закриття купи кредитів - це історія успіху🤔 Це історія вирішення проблем.
Щось закрила зі списанням, 1 ВП закрила, ще парочку виплачую, по декількох кредитах - вже не страшно, бо знаю що якщо і дійдуть до суду, є всі шанси що присудять лише тіло, хтось "відвалився". Ну навчилась фінансової грамотності.

Назад
Угорі