Подействовал ли НКФУ на Быстрозайм? Или нет результата?

• Автор теми Автор теми Олечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 8K
Юлия Владимировна, писала, ничего не изменилось им пофиг! А у меня в УБКИ номер договора тот, а тело займа на 1000 больше чем брала! Весёлые, млять!

Ну якщо їм не платити чим все це скінчиться треба буде вертати кошти чи ні.
Пока сама в неизвестности. У меня даже чтоб и тело им вернуть
Пока сама в неизвестности. У меня даже чтоб и тело им вернуть
Нет денег чтоб и тело вернуть... Не дописала

Да, но натупила и написала неправильное название их. Пришёл ответ что не существует, обращайтесь ещё. Написала несколько дней назад опять
Дайте зразок листа .Буду дуже вдячна . То потрібно і договір відсилати. І як ви відсилали по пошті чи електронкою.
Дайте зразок листа .Буду дуже вдячна . То потрібно і договір відсилати. І як ви відсилали по пошті чи електронкою.
Чи всетаки звертатись до адвоката.

Чи звертались ви в нацком
Да, жду ответ

В разделе заявления, иски в нацком, первое сообщнние, по примеру писала. На сайте у них форму заполняла. Я написала номер договора, они ж час договор не высылают, да и там на сайте нет чтоб прикрепить файлы, а через электронку не рассматривают

Пишите я такая-то, номер Инн, живу по адресу, имею кредит в от числа... В тов прості займи.
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.

Останнє редагування:
Я вчора відправила лист і написала в бистрозайм щоб відправили мені договір .
Да, жду ответ

В разделе заявления, иски в нацком, первое сообщнние, по примеру писала. На сайте у них форму заполняла. Я написала номер договора, они ж час договор не высылают, да и там на сайте нет чтоб прикрепить файлы, а через электронку не рассматривают

Пишите я такая-то, номер Инн, живу по адресу, имею кредит в от числа... В тов прості займи.
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ////// ФІО.
За скільки часу приходить відповідь з нацкому.
Да, но натупила и написала неправильное название их. Пришёл ответ что не существует, обращайтесь ещё. Написала несколько дней назад опять

Я вчора відправила лист і написала в бистрозайм щоб відправили мені договір .

За скільки часу приходить відповідь з нацкому.
Мне быстрозайм после моих долгих попыток взять у них договор, прислали додаток оферты
Месяц где-то ждать точно ответ от нацком

Дзвонять і погрожують .Хто писав в нацком на бистрозайм дайте зразок листа .Моя пошта [email protected] буду дуже вдячна .Я б взагалі скимось хотіла поспілкуватись по телефону. Бо після їхніх дзвінків опускаються руки. Не знаю що робити я повсіх мфо вже в боргаг.
І мені можна на пошту будь-ласка зразок [email protected].Дякую

Да, у меня тоже с письмом сложности: ни договора, ни дат проплат, они еще и с карты денег сперли, пока я не заблокировала.
Тоже буду признательна за образец [email protected]

Мне "специалист" с кредитап сказал,что они не боятся нацком,а я говорю,что мне майкредит списал до тела все после письма,а он мне,что это не через нацком,просто это более лояльная компания ))))

Дайте зразок хоть якогось листа!!! Таке враження що цей форум теж підставний !!!!![email protected]
Я,... ІПН.... , мешкаю за адресою....... ,маю діючий кредит від... у ТОВ "Прості Займи" 69037 Запорізька область, місто Запоріжжя, вул. Незалежної України, буд. 39-А, офіс 25,ЄДРПУ 40858239.
# договору . Сам договір не присилають на мою вимогу, і договору немає ні на почті, зі слів співробітників, ні в особистому кабінеті.
Кредит був виданий на суму... грн. На дату.... Відсотки, штрафи і пеня-... грн. Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ////// ФІО.

Ребят у всех так ,написала письмо в нацком,и быстро займ пропал,то каждый день писали , звонили,угрожали ,а сейчас тишина?

Назад
Угорі