Подарок выходного дня,счет в pokermatch

• Автор теми Автор теми anonymous
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Одному из участников нашего форума подарю счет в покерматче на балансе счета 200 гривен,это не реклама:diablo: а просто приятный подарок выходного дня и возможность выиграть и при хорошем стечении обстоятельст,закрыть проблемное тело и 50% :good: Счет полностью чистый,если вам повезет вам нужно будет ввести свои данные и запросить выплату.НЕ ВЗДУМАЙТЕ ДЕЛАТЬ ТАМ ДЕПОЗИТЫ ЗА ВАШИ КРОВНЫЕ ДЕНЬГИ :triniti:
Это всего навсего онлайн покер и я считаю их такими же мошенниками как МФО:mamba: но всеже если есть возможность поиграть без вложений как никак это шанс.
Все что требуеться от Вас это угадать число от 1го до 33 и тот кто угадает первым тот получит счет 200 грн в подарок(число можно писать только 1 раз,это число напишу Admin в личных а он в свою очередь подтвердит если кто то будет сомневаться)
Если вам понравиться такой вид развлечений я буду проводить такие ПОДАРОЧНЫЕ АКЦИИ,пополнение счета,подарочные сертификаты,скидки и подарочные купоны.
Удачи Вам мои друзья по несчастью :smoke:МФО-это зло!
18

Одному из участников нашего форума подарю счет в покерматче на балансе счета 200 гривен,это не реклама:diablo: а просто приятный подарок выходного дня и возможность выиграть и при хорошем стечении обстоятельст,закрыть проблемное тело и 50% :good: Счет полностью чистый,если вам повезет вам нужно будет ввести свои данные и запросить выплату.НЕ ВЗДУМАЙТЕ ДЕЛАТЬ ТАМ ДЕПОЗИТЫ ЗА ВАШИ КРОВНЫЕ ДЕНЬГИ :triniti:
Это всего навсего онлайн покер и я считаю их такими же мошенниками как МФО:mamba: но всеже если есть возможность поиграть без вложений как никак это шанс.
Все что требуеться от Вас это угадать число от 1го до 33 и тот кто угадает первым тот получит счет 200 грн в подарок(число можно писать только 1 раз,это число напишу Admin в личных а он в свою очередь подтвердит если кто то будет сомневаться)
Если вам понравиться такой вид развлечений я буду проводить такие ПОДАРОЧНЫЕ АКЦИИ,пополнение счета,подарочные сертификаты,скидки и подарочные купоны.
Удачи Вам мои друзья по несчастью :smoke:МФО-это зло!
6

Нічьо сє, не думала, що так багато на форумі людей, знайомих з покером.

Доповню автора, напевне, не всі знають і розуміють. 200 бонусних грн треба буде відіграти, одразу вивести на свою карту їх не можна
І не обов'язково угадати цифру, можна просто самостійно зареєструватися на сайті Покерматчу, ознайомитися з умовами і правилами, пройти процедуру верифікації, там з цим строго. Й не тільки там, на всіх нормальних покеррумах. І отримати своїх 200 бездепозитних грн.

lana, поздравлямс)) зустрінемося за столами через рік на лімітах суперхайроллерів))

Monax, і як, плюсуєш(-єте)?
Уже на покер матче давно на деньги не играю. Фрирольчики для разминки могу игронуть. В турнирах не плюсовал а вот windfall то мое. Там норм было.. но на большие ставки я не шел. Максимум 100 грн

Monax, я позавчора фрірол БузіВузі катала, три години відсиділа, 10 призових місць по 100 грн, 14 вилетіла. Всього народу було близько 600-700. Ненавиджу турніри. Один раз на 888 50$ найбільше занесла, теж фрірол. А так, кеш. На разі, копійчаний і то рідко.

Monax, в турнірах той мінус, що можна і місяць просидіти без виграшу, а в кеш більша імовірність вигравати практично кожен день. Звісно, ця ймовірність не розповсюджується на таких далба@обів як я))

Я лише рік тому гуглила в неті правила покеру, за півгодини зробила депозит. І зразу почала на гроші, чим раз тим вище. За рік 30000 задепала, 8000 вивела, ітого - 22000. Сам розумієш, що результат у цьому випадку відомий наперед. А тепер собі помаленьку з останніх 60 грн на ліміті 0.10/0.20 набила 400, без напрягу. Та й потроху буду сунутися догори

Monax,

Назад
Угорі