Подам в суд!! Больше огласки о долгах не боюсь!!

• Автор теми Автор теми Маруся
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Anett888,
Я молюсь просто,щоб притихли,бо ці колажі просто убють..,а закрити сторінки родичів я не маю змоги...Але сьогодні написав у вайбері дані батьків і що прозвон ставить,я одразу на пошту попередження за незаконні діі!
Ви тільки у Вайбері їм нічого не відписуйте.Мені теж багато чого писали,прізвищ ,різних погроз,але я ігнорувала,на реагували їхні повідомлення.Здається,далі цих повідомлень не заходило.

дата выдачи паспорта 29.08.2019 )))

Ну вот скажите читаю договор договор составлен на УК языке вот только мое имя фамилия и Отчество написано на русском, а в другом договоре перепутана дата выдачи паспорта и это все законно ?
На русском - бывает, на суть не влияет. Дата выдачи - зацепиться можно, но не особо. Есть еще ФИО, РНУКПН и т.д.

Ви тільки у Вайбері їм нічого не відписуйте.Мені теж багато чого писали,прізвищ ,різних погроз,але я ігнорувала,на реагували їхні повідомлення.Здається,далі цих повідомлень не заходило.
Дякую)я одразу заблокувала його.А у Вас теж є гроші всім?

На русском - бывает, на суть не влияет. Дата выдачи - зацепиться можно, но не особо. Есть еще ФИО, РНУКПН и т.д.
А как же закон о Украинском языке? нужно сейчас его будет почитать, на сколько я помню там и про договора есть что то

А у мене з ними саме проблема,але читала,що вони з топ кредит одна конторка,то таке виробляють...
В мене топ кредит нічого не виробляв.Тільки мене лякали.Вже продали для КК.

maks829, а они не писали кому именно отдать "долг"?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі