Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Откуда у вас такая статистка?Справа в тому, на той відзив,як показує практика по судам з ЄАПБ,ніхто не буде звертати увагу з ймовірністю 99%!
В интернете написали. На сайте еапбОткуда у вас такая статистка?
Ну якщо я сам скоро буду готувати відзив бо немає коштів на адвоката, то мабуть суд і не зверне увагу))) А якщо відзив готуватиме людина, яка пів життя цим займається то будуть звертати увагу!))Справа в тому, на той відзив,як показує практика по судам з ЄАПБ,ніхто не буде звертати увагу з ймовірністю 99%!
Юристи і адвокати.Подали в суд
Хто може допомогти
Можете когось порадити?Юристи і адвокати.
Їх в нас декілька і всі мають практику в судах з даною конторою.Можете когось порадити?
Дякую)Їх в нас декілька і всі мають практику в судах з даною конторою.
Буде некоректно радити когось одного.
Почитайте їхні кейси по судовим справам і оберіть який вам до вподоби.
Від себе можу сказати одне, що вони всі фахівці, бо кожного дня працюють в цій сфері вже досить довго.
По судам у юристов и адвокатов наших хорошая практикаСмотрю, что всё-таки их можно одолеть в суде. Значит жду подачи иска и будем "работать".
Купили несколько кредитных договоров и обещаются в суд пойти. ОК
Я уже почитала. СпасибоПо судам у юристов и адвокатов наших хорошая практика
Якщо самі не завантажать позовну з додатками, то в ел. суді є заява на ознайомлення з документами в електронному вигляді.Підкажіть,хто знає процедуру- як отримати в електронному суді копії документів.
Ви захищатись плануєте? Тоді подавайте заяву на ознайомлення з матеріалами справи в електронному суді або безпосередньо в канцелярії суду. З моменту отримання позову і додатків у Вас буде 15 днів на подачу відзивуНу от і за мене взялись ЄАПБи. Моніторила електронний суд , вчора засвітився № справи, є номер провадження,призначений склад суддів.Датовано 01.04.24. Більше ніякої інформації не знаходжу. Підкажіть,хто знає процедуру- як отримати в електронному суді копії документів. З єапб не спілкувалась взагалі, знаю,що їм передав борги зе кредит, аванс , банана.По цих конторах пролонгації були чималі. Можливо ще хтось передав, у мене близько 20 мфо було. Планую захищатись з юристом з форуму.
заяву на ознайомлення з матеріалами справи відправила. чекаю. дякую за підказкуВи захищатись плануєте? Тоді подавайте заяву на ознайомлення з матеріалами справи в електронному суді або безпосередньо в канцелярії суду. З моменту отримання позову і додатків у Вас буде 15 днів на подачу відзиву
Якщо через декілька днів не з'являться документи в електронному суді, дьоргайте суд, дзвоніть, вони можуть і на тижні це розтягнутизаяву на ознайомлення з матеріалами справи відправила. чекаю. дякую за підказку