Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Доброго дня, питання до юристів.
Мені прийшло повідомлення про ухвалу подачі позову від ЄАПБ ще 11.01.24, суд 31.01.24 назначено, але я ще не отримала ніяких документів ,які були ними подані. Ні поштою, ні додаді в електронному суді.
Як в даній ситуації краще поступати. Хочу з ними поборотися, бо сума 87 тис,з тіла 7 накапала згідно їх позову, добровільно на контакт і зменшення суми не пішли нажаль
Тут все просто або чекати, або їхати до суду і там ознайомитись

Мені прийшло повідомлення про ухвалу подачі позову від ЄАПБ ще 11.01.24, суд 31.01.24 назначено, але я ще не отримала ніяких документів ,які були ними подані. Ні поштою, ні додаді в електронному суді.
Як в даній ситуації краще поступати. Хочу з ними поборотися, бо сума 87 тис,з тіла 7 накапала згідно їх позову, добровільно на контакт і зменшення суми не пішли нажаль
Вони ( суд ) могли надіслати а пошта тупить. Бувало таке.
Спробуйте дозвонитись до секретаря і дізнатись чи надіслали вам документи з копією позовної заяви.
Також можно витребувати в електронному суді ... "ознайомлення в електронному вигляді з матеріалами справи".

Зайдіть в електронний суд
Натисніть на один із перших документів що був зареєстрований (реєстраційна картка вхідного документу) опустіться вниз сторінки і з права мають бути додатки - це відскановані чи електронні документи, зокрема позовна заява з додатками.

Якщо в електронному суді немає, то треба:
1. по місцю реєстрації на пошті дізнатися чи є на ваше ім'я лист, оскільки зобов'язані вам прислати позовну заяву та додатками
2. Якщо немає на пошті чи не має можливості туди піти, телефонуєте в суд в приймальню судді або приходите в найближчий час і питаєте де ваш примірник позовної заяви з додатками.

Если есть возможность, сходите на укрпочту, проверьте есть ли что. Или поедьте в суд для ознакомления с документами. Хорошо отфотографируйте, чтобы все влезло и было читаемо и начинайте работать с юристом. Возможно ваш конверт не доехал до вас и вернулся в суд. У меня такое было .. укрпочта на морозе через три дня тупо отправила назад документы, ни уведомлений, ни смс не приходило.

А по какому мфо они купили долг? И как долго просрочка? Спасибо

А по какому мфо они купили долг? И как долго просрочка? Спасибо
Я знаю за чим борг, бо раніше просто дзвонили і просили цю кошти в цьому ж розмірі. Це Манибум - його вже не існує , зачинена контора, брала ще в 21 році.

Сайт судова влада - реєстр судових рішень - ищем решения по делам , где они проиграли.. анализируем.. пытаемся защищаться сами.
А підкажіть будь ласка,в Дії відображається справа,а в судовій владі України, стан розгляду справи,немає-це як?Вводжу номер справи та проводження-пише не знайдено

А підкажіть будь ласка,в Дії відображається справа,а в судовій владі України, стан розгляду справи,немає-це як?Вводжу номер справи та проводження-пише не знайдено
Попробуйте ввести по ФИО, может вы не правильно номер вводите.

Вводжу номер справи та проводження-пише не знайдено
Вводіть номер справи і все. Ніяких полів більше не чипайте. Той номер що відображається в Дія.

1707033464338.webp

Доброго дня! Допоможіть будь ласка!? Європейська агенція з повернення боргів подала до суду. Потрібна допомога юриста.
Теж саме.Судя по тому,що не платили-коштів немає,щоб написати хотя би відзив, треба заплатити 5000, а то і більше-замкнуте коло!

Назад
Угорі