Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Юлия911

Читач
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3560
Юлия911 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Європейська агенція з поверненню боргів подали до суду , може хтось з ними зіткнувся ,чи потрібно наймати юриста ???? Як взагалі себе поводить і що робити ??? В мене паніка ?Всім дякую

Європейська агенція з поверненню боргів подали до суду , може хтось з ними зіткнувся ,чи потрібно наймати юриста ???? Як взагалі себе поводить і що робити ??? В мене паніка ?Всім дякую
якщо маєте бажання захищатись, та самі не розбираєтесь, то звісно треба звертатись до юриста за допомогою)))
не потрібно панікувати))) це не страшно, та й ви не перша людина яка з цим зіткнулась.
що стосується самого суду з ЄАПБ....то судова практика більше на їх стороні....але це не привід опускати руки та не відстоювати свої права

якщо маєте бажання захищатись, та самі не розбираєтесь, то звісно треба звертатись до юриста за допомогою)))
не потрібно панікувати))) це не страшно, та й ви не перша людина яка з цим зіткнулась.
що стосується самого суду з ЄАПБ....то судова практика більше на їх стороні....але це не привід опускати руки та не відстоювати свої права
Но все равно, даже если и присудят оплачивать, то есть огромные шансы уменьшить сумму) верно?

Это да, но мне кажется, что в основном негативные решения в том случаи, когда люди не защищаются, а пускают всё на самотек...
И это тоже)))
В любом случае, не смотря на не самую позитивную тенденцию по еапб, мой совет один))) защищайтесь))

У мене був суд с еапб, захищалася з Tarass ) Він Вам коментував) і не раз я з ним захищалася. З заявленого ними суд присудив тіло + % до просрочки. В апеляцію вони не ходили і ми не ходили. Не бійтеся суду, завжди себе захищайте, нехай йдуть до с*аки)) Зверніться до юристів форуму і буде Вам щастя)

У мене був суд с еапб, захищалася з Tarass ) Він Вам коментував) і не раз я з ним захищалася. З заявленого ними суд присудив тіло + % до просрочки. В апеляцію вони не ходили і ми не ходили. Не бійтеся суду, завжди себе захищайте, нехай йдуть до с*аки)) Зверніться до юристів форуму і буде Вам щастя)
Рано ще говорити про апеляцію від єапб.
Вони могли ще рішення не отримати)))

перейти в особисті повідомлення

посмотрел штук 20 последних судебных решений с этой конторой(там их больше 10к), из них 16-17 шт полностью удовлетворены, простыми словами в этих решениях суд присудил стягивать с должников - тело + проценты за все время просрочки(или та сумма которая указывается конторами в УБКИ и пр.). Сумма процентов почти во всех случаях превышает сумму тела кредита в 2-3 раза. То бишь присуждают стянуть 20к грн из них - 5к тело, 15к проценты.

И только 3-4шт из этой массы были частично удовлетворены судом, так вот в этих 3-4 случаях было присуждено стягивать - тело + проценты за время действия договора или что-то в этом роде. Так вот сумма процентов в этом случае как правильно не превышала 50% суммы тела кредита. То бишь присуждают стянуть 7,5к грн из них - 5к тело, 2,5к проценты. Разница колоссальная если сравнивать с выше прописанными суммами.
Статистика печальная конечно, мне просто интересно из всех суд.решений результат частичного удовлетворения исковых требований больше зависит от самого суда/судьи или больше от наличия защиты? Или на этот вопрос невозможно дать однозначный ответ?))

Статистика печальная конечно, мне просто интересно из всех суд.решений результат частичного удовлетворения исковых требований больше зависит от самого суда/судьи или больше от наличия защиты? Или на этот вопрос невозможно дать однозначный ответ?))
Рішення судів "заочні". Тобто захисту не було. От вам і статистика.
Якщо будь яка шарага подає до суду, а відповідач забиває на це з якихось причин - як результат справу рішають з "закритими очима" в пользу сарая.

Кроспостінг
Скажіть, будь-ласка, мені в додатку Овпендатабот вчора прийшло повідомлення, що на моє ім'я зареєстровано справу по стягненню заборгованості, дата подання заяви 14.03,позивач ЄАПБ, на судовій владі ще нічого не знайшла. Через який час призначають судове засідання? І як мені дізнатися по якому кредиту цей позов, так як шараг маю не мало, просрочки вже майже 2 роки, я їх просто вже і не пам'ятаю, по місцю прописки не проживаю. Вибачте, якщо щось написала не так, дуже сильно хвилююсь, для мене суд це найстрашніше, що може бути, тим більше маю офіційну роботу, не знаю як вони поставляться до того, що прийде виконавчий лист.

Скажіть, будь-ласка, мені в додатку Овпендатабот вчора прийшло повідомлення, що на моє ім'я зареєстровано справу по стягненню заборгованості, дата подання заяви 14.03,позивач ЄАПБ, на судовій владі ще нічого не знайшла. Через який час призначають судове засідання? І як мені дізнатися по якому кредиту цей позов, так як шараг маю не мало, просрочки вже майже 2 роки, я їх просто вже і не пам'ятаю, по місцю прописки не проживаю. Вибачте, якщо щось написала не так, дуже сильно хвилююсь, для мене суд це найстрашніше, що може бути, тим більше маю офіційну роботу, не знаю як вони поставляться до того, що прийде виконавчий лист.
Доброго дня, дату засідання можна відстежувати на сайті Судова влада України (вводите в Графі "Сторона по справі" свої ПІБ (на українській мові) і натискаєте "Пошук")
Щоб дізнатись по якому кредиту/кредитах цей позов, потрібно ознайомитись з матеріалами справи.
Зробити Ви це можете на сайті Електронний суд
Якщо виникнуть питання, можете звертатись за контактами, вказаними нижче⬇️

Суд это не самое страшное в этой жизни поверьте .тУ меня вон по финфорсу 10 заседаний было и ничего победили. Обратитесь к юристу на форуме он все сделает

Суд это не самое страшное в этой жизни поверьте .тУ меня вон по финфорсу 10 заседаний было и ничего победили. Обратитесь к юристу на форуме он все сделает
Спасибо за поддержку, юриста уже нашла. Связались с судом, там говорят что иск почти на 270 000 грн, не могу понять откуда такая сумма? Или это у этих ЭАПБ слишком большие хотелки, я не знаю. Но успокоить себя не могу, хотя в просрочках уже давно.

Назад
Угорі