Юзер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1992
- Реакції
- 880
- Бали
- 2805
Юзер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
на момент подання в суд був рік приблизноДовго протермінування було
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
на момент подання в суд був рік приблизноДовго протермінування було
Є офіційні реєстри,електронний суд,судова влада. Там себе і моніторте,а не слухайте тих дятлівВідповідь кредит каси на пошту без конкретики , під шаблон зг договору тд ви зобов'язані повернути і тд, це методи такі у них типу можемо подати. Запитала чи подаєте в суд називається, не відповіли.
В їх інтересах щоб люди не захищались,а як дізнатись про суд я писав вищеТа цікаво було, та я вже розумію, що їм вигідно щоб людина не знала про суд.
Так відповідають, веду з ними переписку по порушенню певних статей та законів що до мене та третіх осіб, то відповідають, але відбиті та тупі пі****аси.Скажіть будь ласка,вони відповідають? на електронну пошту
зрозумілоМоя порада не спілкуватися, це моя помилка була. Саме кредит касса зовсім не зацікавлена йти на поступки. Вони навіть не визнали що подали на суд , я вже документи з електронного суда відправила юристу.
Успіхів вам, а кредит касі на місті НБУ я б теж ліцензію перевірив та їхню діяльність, останнім часом вони собі дуже обарзєлі та повдягали корони.Моя порада не спілкуватися, це моя помилка була. Саме кредит касса зовсім не зацікавлена йти на поступки. Вони навіть не визнали що подали на суд , я вже документи з електронного суда відправила юристу.
В мене також прострочка 3 роки і цього місяця подали в судЦікаво, чого це вони так пішли... У мене 3+ роки і не йдуть.
Цікаво. Дуже цікаво.
і багато просять?В мене також прострочка 3 роки і цього місяця подали в суд
і багато просять?тіло 10тис. Оплатила пролонгаціями 16200грн. Хочуть ще 15400грн. Думаю адвокат допоможе це вирішити
ой, це будь ласка. Буду тільки радий цьомуВ мене також прострочка 3 роки і цього місяця подали в суд
через суда плануєте взагалі з ними вирішувати питання чи нехай через суд все буде?
Мене Кредит каса також подала до суду,я закордонним ,суд призначили 6 липня ,це вперше таке ,прострочка рік, потєряна хвилюйся ,не знаю що робити , пишу можливо хтось щось порадитьОтримуєте доки, обираєте юриста/адвоката з форуму і готуєтесь до суду.
А порада одна-обирайте юриста на форумі,домовляйтесь і захищайтесьМене Кредит каса також подала до суду,я закордонним ,суд призначили 6 липня ,це вперше таке ,прострочка рік, потєряна хвилюйся ,не знаю що робити , пишу можливо хтось щось порадить
Якщо 6 не з’явлюся на засідання ,що буде ?А порада одна-обирайте юриста на форумі,домовляйтесь і захищайтесь
Я ж кажу,до юриста! Він все зробить сам,нікуди Вам з'являтись не потрібно будеЯкщо 6 не з’явлюся на засідання ,що буде ?