CreditKasa Подала на мене в суд наче , що робити ?

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Відповідь кредит каси на пошту без конкретики , під шаблон зг договору тд ви зобов'язані повернути і тд, це методи такі у них типу можемо подати. Запитала чи подаєте в суд називається, не відповіли.

Відповідь кредит каси на пошту без конкретики , під шаблон зг договору тд ви зобов'язані повернути і тд, це методи такі у них типу можемо подати. Запитала чи подаєте в суд називається, не відповіли.
Є офіційні реєстри,електронний суд,судова влада. Там себе і моніторте,а не слухайте тих дятлів

Та цікаво було, та я вже розумію, що їм вигідно щоб людина не знала про суд.

Скажіть будь ласка,вони відповідають? на електронну пошту

Скажіть будь ласка,вони відповідають? на електронну пошту
Так відповідають, веду з ними переписку по порушенню певних статей та законів що до мене та третіх осіб, то відповідають, але відбиті та тупі пі****аси.

Моя порада не спілкуватися, це моя помилка була. Саме кредит касса зовсім не зацікавлена йти на поступки. Вони навіть не визнали що подали на суд , я вже документи з електронного суда відправила юристу.

Моя порада не спілкуватися, це моя помилка була. Саме кредит касса зовсім не зацікавлена йти на поступки. Вони навіть не визнали що подали на суд , я вже документи з електронного суда відправила юристу.
зрозуміло

Успіхів вам, а кредит касі на місті НБУ я б теж ліцензію перевірив та їхню діяльність, останнім часом вони собі дуже обарзєлі та повдягали корони.

а плануєте взагалі з ними вирішувати питання чи нехай через суд все буде?

Отримуєте доки, обираєте юриста/адвоката з форуму і готуєтесь до суду.
Мене Кредит каса також подала до суду,я закордонним ,суд призначили 6 липня ,це вперше таке ,прострочка рік, потєряна хвилюйся ,не знаю що робити , пишу можливо хтось щось порадить

• Подобається
Реакції: Lady
Мене Кредит каса також подала до суду,я закордонним ,суд призначили 6 липня ,це вперше таке ,прострочка рік, потєряна хвилюйся ,не знаю що робити , пишу можливо хтось щось порадить
А порада одна-обирайте юриста на форумі,домовляйтесь і захищайтесь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі