CreditKasa Подала на мене в суд наче , що робити ?

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Порадьте можливо хтось знає хороших
IMG_20230627_231746.webp

Читайте відгуки,обирайте хто до душі

Якщо 6 не з’явлюся на засідання ,що буде ?
Буде дуже добре, бо ваша присутність там може вивести суддю з рівноваги)
А якщо серйозно - фахівець все зробить за вас і вам взагалі нікуди не потрібно їздити чи ходити.

В мене також прострочка 3 роки і цього місяця подали в суд
Прострочена заборгованості 5 років у них суду не має тільки на електронну адресу пишуть хочуть закрити за тіло. Але допобаченя вже час минув.
В мене також прострочка 3 роки і цього місяця подали в суд
Прострочена заборгованості 5 років у них суду не має тільки на електронну адресу пишуть хочуть закрити за тіло. Але допобаченя вже час минув.

Не знаю,я не працюю дитина 3 років , я платила їм пролонгування два рази майже тіло , потім написала що не можу більше сплатити і просила лояльні умови погашення, потім їм не раз казала що відсотки не можу платити в суд тільки , вони взагалі не пропонували нічого просто платити все. Побачимо що далі , можливо лякають я надіюсь, чекаю їх відповідь сьогодні, ні то я буду захищатися у суді. Юриста порадьте?

Чому прихований текст, мені цікаво теж
З ними домовитись нереально . Упороті

З ними домовитись нереально . Упороті
Був суд з ними, суд повністю задовільнив їхні вимоги, апеляцію не подавала. Але з ними домовилася розбити суму на 4 платежі. На щастя сума в принципі не велика, в місяць вийшло 4 тис.грн

Знайшла юриста на форумі, чекали бо на судовій владі ще не було призначено дати, з жовтня місяця ніхто не спішив, зранку сьогодні прийшло в дії повідомлення, тому готуюся до рішення суду)
Добрий день, я вже давно нічого не чув від КК, думав десь зникли, і тут сьогодні мені передають поштою лист, де всередині величезна кількість паперу (аркушів так 40-50). Як виявилось, там позовна заява до суду, нещодавно ухвалена.
Що роботи? Скільки часу у мене є? І що буде, якщо взагалі нічого не робити із цим?
Мені аж не по собі від цього, бо раніше з таким ніколи не стикався.. Якось лячно.

Добрий день, я вже давно нічого не чув від КК, думав десь зникли, і тут сьогодні мені передають поштою лист, де всередині величезна кількість паперу (аркушів так 40-50). Як виявилось, там позовна заява до суду, нещодавно ухвалена.
Що роботи? Скільки часу у мене є? І що буде, якщо взагалі нічого не робити із цим?
Мені аж не по собі від цього, бо раніше з таким ніколи не стикався.. Якось лячно.
А як давно у вас протермінування ?

Звернутись за консультацією до юристів.
У вашому варіанті тільки вони вам мужуть розказати всі "за" і "проти".
Якщо нічого не робити - присудять все що в позові з великою ймовірністю.

15 дней с момента получения документов для написания отзыва. Обратитесь к нашим юристам.

А як давно у вас протермінування ?
Близько 1.5 роки вже як
15 дней с момента получения документов для написания отзыва. Обратитесь к нашим юристам.
Як саме знайти відповідного юриста на цьому форумі, який вирішує питання по КК?. Чи можна звертатись до будь-якого?

Близько 1.5 роки вже як
Зрозуміло , тоді самий оптимальний варіант звернутись до юристів із форуму та проконсультуватися ! Обов'язково скласти відзив на позовну заяву та захищати свої інтереси в суді , в інакшому випадку суд задовольнить всі вимоги кк та призначить повну сумму із відсотками !

Як саме знайти відповідного юриста на цьому форумі, який вирішує питання по КК?. Чи можна звертатись до будь-якого?
На этом форуме все хорошие. Почитайте отзывы, успешные кейсы, и обращайтесь к тому, который больше нравится.

Звернутись за консультацією до юристів.
У вашому варіанті тільки вони вам мужуть розказати всі "за" і "проти".
Якщо нічого не робити - присудять все що в позові з великою ймовірністю.
Ну, наприклад, я нічого не роблю і вони собі присудили все, що в позові. Що відбуватиметься далі? Блокування карток? Візит додому? Я не зовсім розумію.. +я й працюю дистанційно онлайн та неофіційно.

Зрозуміло , тоді самий оптимальний варіант звернутись до юристів із форуму та проконсультуватися ! Обов'язково скласти відзив на позовну заяву та захищати свої інтереси в суді , в інакшому випадку суд задовольнить всі вимоги кк та призначить повну сумму із відсотками !
Ну, наприклад, а якщо я нічого не робитиму і вони собі присудять все, що в позові. Що відбуватиметься далі? Блокування карток? Візит додому? Я не зовсім розумію.. +я й працюю дистанційно онлайн та неофіційно.

Ну, наприклад, я нічого не роблю і вони собі присудили все, що в позові. Що відбуватиметься далі? Блокування карток? Візит додому? Я не зовсім розумію.. +я й працюю дистанційно онлайн та неофіційно.
Обратятся к исполнителю, тот будет пытаться принудительно с вас взыскать. В частности заблокирует счета. Может с банковского счета деньги списать. Арест имущества. Больше ничего, если вы не работаете официально.

Обратятся к исполнителю, тот будет пытаться принудительно с вас взыскать. В частности заблокирует счета. Может с банковского счета деньги списать. Арест имущества. Больше ничего, если вы не работаете официально.
Тоді все ж краще спробувати якось врегулювати це питання із судом по КК? Ну, точніше не проігнорувати?
Я так розумію, в мене є близько 15 днів, щоб знайти юриста і зробити відзив на цю позовну заяву? А потім далі очікувати?

Тоді все ж краще спробувати якось врегулювати це питання із судом по КК? Ну, точніше не проігнорувати?
Я так розумію, в мене є близько 15 днів, щоб знайти юриста і зробити відзив на цю позову заяву?
Само собой лучше защищаться, иначе присудят все их хотелки скорее всего. Хотя и с юристом тут не все так гладко, кредиткаса в суде не так проста, как другие МФО. Но вам точнее скажут юристы после изучения документов, какие перспективы.
У вас 15 дней с момента получения документов на написание отзыва, так что вам уже сейчас нужно искать юриста. Ведь вы их уже получили как я понял.

Само собой лучше защищаться, иначе присудят все их хотелки скорее всего. Хотя и с юристом тут не все так гладко, кредиткаса в суде не так проста, как другие МФО. Но вам точнее скажут юристы после изучения документов, какие перспективы.
У вас 15 дней с момента получения документов на написание отзыва, так что вам уже сейчас нужно искать юриста. Ведь вы их уже получили как я понял.
Так, мені ці документи сьогодні ж і передали.
Стосовно арешту майна, то тут має бути якась велика сума, щоб заарештувати майно, чи не так?
На разі вони хочуть із 6к трішки більше 30к. Це те , що написано в позовній заяві.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі