CreditKasa Подала на мене в суд наче , що робити ?

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго вечора,чи можуть вони подати в суд. Ми ВПО,зараз мешкаємо в другій області,наша область окупована?
Могут подать к сожалению все эти обстоятельства не освобождают вас от оплаты кредиты если подадут в суд то получаете документы и бегом к юристу

Могут подать к сожалению все эти обстоятельства не освобождают вас от оплаты кредиты если подадут в суд то получаете документы и бегом к юристу

Могут подать к сожалению все эти обстоятельства не освобождают вас от оплаты кредиты если подадут в суд то получаете документы и бегом к юрис

Боже,який дурдом. А що я чула,якщо пройде три роки,то кредит згорає. В мене так в знайомих було,але в них ПриватБанк?

Леся Зап., я так зрозуміла,що Ви тількі стали на стежку боротьби. З часом зрозумієте,що вони багато чого роблять неправомірного .

Так,уже років 5 їх ніхто не трогає,не звонять
На форумі особисто знаю людину в якої років через 10 подали в суд ще й виграли частково.
Нема такого поняття як ви пишете.
Є строки позовної давності в 3 роки, коли кредитодавець має право звернутись з позовом до суду.
Але й вони на даний момент практично не працюють.
Та ще й за умови що в договорі не прописані інші терміни.
Тож не все так просто як ви собі уявляєте : три роки мине і кредит "згорить"))
Казки то не про цей випадок.

На форумі особисто знаю людину в якої років через 10 подали в суд ще й виграли частково.
Нема такого поняття як ви пишете.
Є строки позовної давності в 3 роки, коли кредитодавець має право звернутись з позовом до суду.
Але й вони на даний момент практично не працюють.
Та ще й за умови що в договорі не прописані інші терміни.
Тож не все так просто як ви собі уявляєте : три роки мине і кредит "згорить"))
Казки то не про цей випадок.
Понятно. А якщо не являтися до суду,що буде?

Понятно. А якщо не являтися до суду,що буде?
Програш, присудження всього "космічного" в позовних вимогах, відкриття виконавчою службою провадження, арешт рахунків, арешт майна, відрахування з усіх офіційних доходів... все щоб вас примусити сплатити все по провадженню, плюс приліплять 10% від суми по виконавчому листу + витрати на проведення виконавчих дій. Вобшем дуже "весела і радісна" картина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі