CreditKasa Подала на мене в суд наче , що робити ?

• Автор теми Автор теми Lana2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вітаю. Як правильно користуватися тим реєстром?
Шукаєте поле "ПІБ" і заповнюєте його своїми ініціалами.
Більше нічого не чипаєте.

Доброго дня, програла у них суд, чи можна з ними домовитися, сплачувати частинами, щоб не відрили виконавче провадження?

Доброго дня, програла у них суд, чи можна з ними домовитися, сплачувати частинами, щоб не відрили виконавче провадження?
Поинтересуйтесь у них напишите на почту) если б вы им всю сумму предложили ио шансы были бы норм

А як шанси якщо в апеляцію піти ? Доречі яка сумма загальна заборгованості?
Апеляція касація відмовлено
А як шанси якщо в апеляцію піти ? Доречі яка сумма загальна заборгованості?
Адвокат наступив зі строками

Я не можу зразу все заплатити
Попробуйте написать им свое предложение на почту но особо им такие варианты неинтересны) после выигранного суда они и так и так деньги получат к сожалению. Вы официально работаете?

Шукаєте поле "ПІБ" і заповнюєте його своїми ініціалами.
Більше нічого не чипаєте.

Вітаю! Вибачте, обшукала все, не можу знайти поле «ПІП» у першому посиланні, що Ви прикріпили…

Вітаю! Вибачте, обшукала все, не можу знайти поле «ПІП» у першому посиланні, що Ви прикріпили…
1718826331877.webp

Хотіла дуже поцікавитися , кредит каса подала до суду , просять 35000 замість 70000 , тіло 7000. Я не одруженне, майна немає , офіційного доходу теж, маленька дитина є 2 роки. Цікаво що буде , яка буде рішення. Боюсь щоб якось це не заділо мої родичів , я ж думаю не додумаються стягнути з мої батьків ?
Дякую тим хто підкаже

Хотіла дуже поцікавитися , кредит каса подала до суду , просять 35000 замість 70000 , тіло 7000. Я не одруженне, майна немає , офіційного доходу теж, маленька дитина є 2 роки. Цікаво що буде , яка буде рішення. Боюсь щоб якось це не заділо мої родичів , я ж думаю не додумаються стягнути з мої батьків ?
Дякую тим хто підкаже
Доброго дня.
Ваших родичів ( окрім нав"язливих дзвінків ) це ніяк не може зачепити.

Дякую тим хто підкаже
Вы защищаться в суде планируете? 70 тысяч с 7 это дофига однако обратитесь к адвокату на форуме первичная консультация абсолютно бесплатно

Вы защищаться в суде планируете? 70 тысяч с 7 это дофига однако обратитесь к адвокату на форуме первичная консультация абсолютно бесплатно
35 000 же)))
что, в общем то, тоже не мало))

Доброго вечора,чи можуть вони подати в суд. Ми ВПО,зараз мешкаємо в другій області,наша область окупована?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі