Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27265
- Реакції
- 67642
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми вчора бограч у сусідів варили... Сьогодні наче воскрес...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми вчора бограч у сусідів варили... Сьогодні наче воскрес...
![]()
Нарешті,а то Гато вже пропонує послугу " зроблю те саме,тількі за півціни"Ми вчора бограч у сусідів варили... Сьогодні наче воскрес...
![]()
В якій темі?
Юридичний центр захисту боржника. Тема від ЗорроВ якій темі?
Всім хочеться на хліб з маслом заробити.Юридичний центр захисту боржника. Тема від Зорро
Калєхтар по ходуЯ вот не пойму... Каждый день требуют с Романа деньги для кредиткассы. Вы имеете процент?)))
К той что на фотке выше не ходи, мне кажется она злая))К гадалке не ходи))
Ніби ,до цього були добрі фотоК той что на фотке выше не ходи, мне кажется она злая))

Єх ,спалила контору
Если сравнивать с сегодняшней бабкой, то да))Ніби ,до цього були добрі фото![]()
Це образ всіх шараг) . Не думаю що кому небудь дзвонили з якоїсь контори і з заплаканими очима просили хоч щось їм дати, бо вони віддали вам останнє шо в них було, не додали цілий місяць, думаючи про те, що ви їм вернети ці гроші. А ви такі погані - не повернули вчасно. І все - їм самим тепер хліба нема за шо купит. Ай-яй-яй.Ніби ,до цього були добрі фото![]()
Ти неуважно читаєш тему. Вже це питання піднімалось вище в темі. Так, я маю 50% від суми пересланих Романом грошей. Роман сам вимагає картинки і нагадування, як мотивацію для 10 річного марафону.Я вот не пойму... Каждый день требуют с Романа деньги для кредиткассы. Вы имеете процент?)))
Я ж кажу,потрібно було думать,коли давть кредити. Дати в борг незнайомим людям,таке собі...Це образ всіх шараг) . Не думаю що кому небудь дзвонили з якоїсь контори і з заплаканими очима просили хоч щось їм дати, бо вони віддали вам останнє шо в них було, не додали цілий місяць, думаючи про те, що ви їм вернети ці гроші. А ви такі погані - не повернули вчасно. І все - їм самим тепер хліба нема за шо купит. Ай-яй-яй.
Заздрість- погане почуття
А, не, пасиб)Якщо хочеш можу цей почесний обов'язок перекласти на твої плечі.
Я поняла смысл фразы "я был у нее первым"Не втримався і таки поліз я в особистий кабінет.
Сума не змінилася. А це вже не харашо.
Подзвонив на гарячу. Як не дивно - мене розблочили.
Пояснив ситуацію, що от все ж совість проснулась, я заплатив, а змін немає... Непорядок.
Попросили квитанції скидати на електронну пошту.
І якщо протягом дня ніхто не внесе зміни - телефонувати)
Окей))) домовились))
Напевно вони не зовсім правильно зрозуміли суму "три з копійками"...
Перший на кого подали в суд.Я поняла смысл фразы "я был у нее первым"![]()