Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Ми вчора бограч у сусідів варили... Сьогодні наче воскрес...
1000003163.jpg
IMG_20240117_062716.webp

Я вот не пойму... Каждый день требуют с Романа деньги для кредиткассы. Вы имеете процент?)))

Ніби ,до цього були добрі фото :mosking:
Це образ всіх шараг) . Не думаю що кому небудь дзвонили з якоїсь контори і з заплаканими очима просили хоч щось їм дати, бо вони віддали вам останнє шо в них було, не додали цілий місяць, думаючи про те, що ви їм вернети ці гроші. А ви такі погані - не повернули вчасно. І все - їм самим тепер хліба нема за шо купит. Ай-яй-яй.

Я вот не пойму... Каждый день требуют с Романа деньги для кредиткассы. Вы имеете процент?)))
Ти неуважно читаєш тему. Вже це питання піднімалось вище в темі. Так, я маю 50% від суми пересланих Романом грошей. Роман сам вимагає картинки і нагадування, як мотивацію для 10 річного марафону.
Якщо хочеш можу цей почесний обов'язок перекласти на твої плечі.
PS. Заодно і грошиків заробиш.

Це образ всіх шараг) . Не думаю що кому небудь дзвонили з якоїсь контори і з заплаканими очима просили хоч щось їм дати, бо вони віддали вам останнє шо в них було, не додали цілий місяць, думаючи про те, що ви їм вернети ці гроші. А ви такі погані - не повернули вчасно. І все - їм самим тепер хліба нема за шо купит. Ай-яй-яй.
Я ж кажу,потрібно було думать,коли давть кредити. Дати в борг незнайомим людям,таке собі...

Не втримався і таки поліз я в особистий кабінет.
Сума не змінилася. А це вже не харашо.
Подзвонив на гарячу. Як не дивно - мене розблочили.
Пояснив ситуацію, що от все ж совість проснулась, я заплатив, а змін немає... Непорядок.
Попросили квитанції скидати на електронну пошту.
І якщо протягом дня ніхто не внесе зміни - телефонувати)
Окей))) домовились))
Напевно вони не зовсім правильно зрозуміли суму "три з копійками"...
Я поняла смысл фразы "я был у нее первым" 🤣🤣🤣

Назад
Угорі