Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно и так))
+сырятина, ветчинятина и томатятина? + перчик
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можно и так))
Ну особисто я не ризикну своєю репутацією ,тим паче мені їхати майже годину ,через пів міста і обісратись в самий не зручний момент

шо, даже бутрык не схрумкаешь? это ж не шаурма ужеНу особисто я не ризикну своєю репутацією ,тим паче мені їхати майже годину ,через пів міста і обісратись в самий не зручний момент![]()
Ну если дома себе приготовишь лаваш сыром, ветчиной, помидорами. Думаю доедешь и не обосрешься)) Хотя кто знает))Ну особисто я не ризикну своєю репутацією ,тим паче мені їхати майже годину ,через пів міста і обісратись в самий не зручний момент![]()
мезим знаетХотя кто знает))

И активированный уголь, если мезим не справиться))мезим знает![]()
Імодіум краще, або хоч фталазол.мезим знает![]()
Про домашні ,не спорю ,а оте в ларьочках ,стремноНу если дома себе приготовишь лаваш сыром, ветчиной, помидорами. Думаю доедешь и не обосрешься)) Хотя кто знает))
не забываем про марганцовкуИ активированный уголь, если мезим не справиться))
Це ,завжди треба щоб була свіжа морквина під рукою ,а можна ще шишкуІмодіум краще, або хоч фталазол.
Можна і моркву....
да вы батенька эстетЦе ,завжди треба щоб була свіжа морквина під рукою ,а можна ще шишку
А ты экстремал))а можна ще шишку
В мене знайома колись працювала в такій будці, так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.Про домашні ,не спорю ,а оте в ларьочках ,стремно
От ,і я про щоВ мене знайома колись працювала в такій будці, так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.
клиентуру таким образом не сохранить : (так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.
Да ладно Adios умеет выбирать, это Терентій Нікіфорович после шаурмы срать бегает))В мене знайома колись працювала в такій будці, так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.
На автовокзалі? Весь час якись л0х знайдеться.клиентуру таким образом не сохранить : (
пару раз в жизни конкретно травонулся хот-догами, в гидропарке. лет 15 назад. вот к хот-догам отношение предвзятоеДа ладно Adios умеет выбирать, это Терентій Нікіфорович после шаурмы срать бегает))
везде найдется л*х...но на л*хах только карму портить себеНа автовокзалі? Весь час якись л0х знайдеться.
І сосиски знайома мила...пару раз в жизни конкретно травонулся хот-догами, в гидропарке. лет 15 назад. вот к хот-догам отношение предвзятоепо два месяца валялся.
везде найдется л*х...но на л*хах только карму портить себе