Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Screenshot_2023-11-17-14-23-50-335_com.ftband.mono.webp

Каса замість кави.

Поняв я що то за смс про оплату. Вона приходить з затримкою на добу...
А я думав то любов і довіра...

А ти не пробував "скасувати платіж" :rolleyes: 😂:mosking:

Так і зроблю. Коли буду оплачувати останній))

Якщо все ж таки весною їх доведеться закривати, то пару разів так пограюсь) скинув платіж, глянув квитанцію, скасував платіж) квитанцію на пошту) а слідом лист "передумав")

Якщо все ж таки весною їх доведеться закривати, то пару разів так пограюсь) скинув платіж, глянув квитанцію, скасував платіж) квитанцію на пошту) а слідом лист "передумав")
Артіст)

Ти маєш смак до збочень. Дивись приїдуть дівчатка на сірому ланосі, голодні, злі і похуснують тебе.

Теж хочеш такого майбутнього?
Так тебе є кому хуснувати.
Вот із факєн "хуснувати" :rolleyes:
Дід,
Але коли чуєш, як дівчатка розмовляють по телефону, мов голодні самки бабуїнів, то фантазія так собі.
:scratch_one-s_head:

Ти маєш смак до збочень. Дивись приїдуть дівчатка на сірому ланосі, голодні, злі і похуснують тебе.
Я замовляв виїзну группу з дівчаток. На День народження позаминулий.
Сказали що не їздять. Ні на власних авто, ні на таксі... І ні за які гроші не приїдуть... Хоча може їм просто не сподобалась пропозиція про БДСМ.

Я замовляв виїзну группу з дівчаток. На День народження позаминулий.
Сказали що не їздять. Ні на власних авто, ні на таксі... І ні за які гроші не приїдуть... Хоча може їм просто не сподобалась пропозиція про БДСМ.
Ти їм вислав свої любимі відео з сніговиками?

Назад
Угорі