Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Рано. Треба щоб вони встигли приперлися, випити кави, приготуватись до роботи... І в повній бойовій готовності прийняли платіж.
Ааа... бо я думав шо ти вже в черзі стоїш, щоб здійснити платіж. А ти просто безвідповідально ставишся. Треба з першими кукарєками відправляти :sarcastic:

Рано. Треба щоб вони встигли приперлися, випити кави, приготуватись до роботи... І в повній бойовій готовності прийняли платіж.
Ой тебе і пре.
Ти думаєш вони просто всі чекають твоїх 3,42?
Так твого переводу на мівінку не хватить, жіночка раз три дні їсть.

Останнє редагування:
Ой тебе і пре.
Ти думаєш вони просто всі чекають твоїх 3,42?
Так твого переводу на мівінку не хватить, жіночка раз три дні їсть.
Копійка гривню береже!
Якби я ці 3,42 не доплатив, то до теперішнього моменту був би їм винен приблизно як і зараз. Тому нехай радіють))
Ааа... бо я думав шо ти вже в черзі стоїш, щоб здійснити платіж. А ти просто безвідповідально ставишся. Треба з першими кукарєками відправляти :sarcastic:
Я? Я навпаки для них стараюсь. Я ж повертаю борг... Нехай із затримкою, нехай не весь одразу, але ж факт залишається фактом))

:ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:
Ага. Я ж такий совісливий))
IMG_20231031_075226.webp

Я ж кажу... Треба до весни все закрити по вп. В мене їх є. Написи зніс. Інші виплачую нормально. Це на закуску, бо я дуже сильно "люблю" касу. Нехай мене запам'ятають хоча б так... І так я їх довго не чіпав і не мучив.

Я ж кажу... Треба до весни все закрити по вп. В мене їх є. Написи зніс. Інші виплачую нормально. Це на закуску, бо я дуже сильно "люблю" касу. Нехай мене запам'ятають хоча б так... І так я їх довго не чіпав і не мучив.
Тепер все зрозуміло.
Багато дорослого відео+18. Захотілось трішки в БДСМ з касою пограти.

Screenshot_2023-10-31-09-21-03-135_com.ftband.mono.webp

Ось) а то вже почались тут розмови про несерйозність моїх намірів)

Screenshot_2023-10-31-16-18-43-498_com.android.chrome.webp

Ось це я розумію рівень обслуговування клієнта)

На Гугл пошту шлють повідомлення. На укрнет шлють. Смс приходить.
Ще б дзвонили самі, а не змушували мене уточнювати... Може я б їх полюбив заново)

Назад
Угорі