Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Рано. Треба щоб вони встигли приперлися, випити кави, приготуватись до роботи... І в повній бойовій готовності прийняли платіж.
Ааа... бо я думав шо ти вже в черзі стоїш, щоб здійснити платіж. А ти просто безвідповідально ставишся. Треба з першими кукарєками відправлятиРано. Треба щоб вони встигли приперлися, випити кави, приготуватись до роботи... І в повній бойовій готовності прийняли платіж.

Ой тебе і пре.Рано. Треба щоб вони встигли приперлися, випити кави, приготуватись до роботи... І в повній бойовій готовності прийняли платіж.
Копійка гривню береже!Ой тебе і пре.
Ти думаєш вони просто всі чекають твоїх 3,42?
Так твого переводу на мівінку не хватить, жіночка раз три дні їсть.
Я? Я навпаки для них стараюсь. Я ж повертаю борг... Нехай із затримкою, нехай не весь одразу, але ж факт залишається фактом))Ааа... бо я думав шо ти вже в черзі стоїш, щоб здійснити платіж. А ти просто безвідповідально ставишся. Треба з першими кукарєками відправляти![]()
Бери прикладТерентій Нікіфорович, Я просто горжусь, що я знайома з таким відповідальним боржником.
Бери приклад

Можливо, якби я жила в полі з групою жіночок, то я теж платила щоденно по 1 гривні 50 в день.Бери приклад
8 кабінок. Окремо 4 для жінок.Роман, а скільки душів у вас там є?
Тебе совість замучила?8 кабінок. Окремо 4 для жінок.
P.s. я вдома зараз і ідея сплачувати виникла саме вдома)
Ага. Я ж такий совісливий))
Тепер все зрозуміло.Я ж кажу... Треба до весни все закрити по вп. В мене їх є. Написи зніс. Інші виплачую нормально. Це на закуску, бо я дуже сильно "люблю" касу. Нехай мене запам'ятають хоча б так... І так я їх довго не чіпав і не мучив.
Відео 18+, коли вдома?) Для чого ж тоді мені дівчина?)Тепер все зрозуміло.
Багато дорослого відео+18. Захотілось трішки в БДСМ з касою пограти.
Прелюдія....Відео 18+, коли вдома?) Для чого ж тоді мені дівчина?)
Я так колись Мілоану кидала, але була щедріша )))![]()
Ось) а то вже почались тут розмови про несерйозність моїх намірів)