- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ладно, клади просто хрестик чи "+"![]()
Доброго ранку)

Привіт.![]()
Доброго ранку)
Не дзвонила...Привіт.
Не дзвонила?
Не писала?
Як так можна?
Ігнорувати такого щедрого чоловіка.
Не боїшся, що натравить зелених чоловічків?Не дзвонила...
Не писала...
Невдячні... Ну нічого. Рішим. Ось я їм устрою...
Його не візьмуть, на нього кастюма немаНе боїшся, що натравить зелених чоловічків?
Там зарплата більша і офіціально працевлаштування.
В поле?) Не боюсь) та навіть якщо і не в поле)Не боїшся, що натравить зелених чоловічків?
Там зарплата більша і офіціально працевлаштування.
Знаєш декотрі жіночки досить мстиві істоти. Може ручками за ніч костюмчик пошити.Його не візьмуть, на нього кастюма нема
Наша Галя балувана!!!!!![]()
І починаються відмови від таких сплат))
Ще й які гроші! За 10 років це велика сума!Наша Галя балувана!!!!!
Уже 3,42 гривні їй не гроші.
А попробуй не доплати 3,42, так за 10 років мільйон на одних процентах буде.Ще й які гроші! За 10 років це велика сума!
В самому початку для приколу не доплатив в сслоун 25 копійок.А попробуй не доплати 3,42, так за 10 років мільйон на одних процентах буде.
Нате,да не гавкайтеВ самому початку для приколу не доплатив в сслоун 25 копійок.
Кредит не закритий. Вони наярювали всім і гнівно кричали про мій величезний борг. Потім називали суму в 25 копійок і самі розуміли на скільки це було тупо...
Я б їх навіть залишив в цій стадії, але за договором був штраф в 150грн на день після 10 дня прострочення.
Докинув їм ті копійки і ми попрощались...
Типу того, але ж як це звучало...Нате,да не гавкайте![]()
Щось це занадто часто
Вони сьогодні (нарешті) просили докази того, що вони відкрили вп і я по ньому сплачую.Щось це занадто часто
помню погасил займ в форзе, в личном кабинете висит активный займ, хотя должен быть закрыт и предложение взять новый. думаю видимо информация не обновилась, проверяю через полчаса, час - все равно есть активный займ. нажимаю детали, пишет что через 30 дней к оплате 800 с чем-то гривенВ самому початку для приколу не доплатив в сслоун 25 копійок.
Кредит не закритий. Вони наярювали всім і гнівно кричали про мій величезний борг. Потім називали суму в 25 копійок і самі розуміли на скільки це було тупо...
Я б їх навіть залишив в цій стадії, але за договором був штраф в 150грн на день після 10 дня прострочення.
Докинув їм ті копійки і ми попрощались...
Повністю згоден. Вони люблять нараховувати великі суми з копійок.помню погасил займ в форзе, в личном кабинете висит активный займ, хотя должен быть закрыт и предложение взять новый. думаю видимо информация не обновилась, проверяю через полчаса, час - все равно есть активный займ. нажимаю детали, пишет что через 30 дней к оплате 800 с чем-то гривендумаю что за бред, я только что все погасил. звоню им, они отвечают что платеж пришел, но видимо взялась какая-то комиссия и долг сейчас 7 грн и через 30 дней нужно будет платить 800+, т.к. % считаются на тело. естественно сразу же закинул вроде 10 грн чтобы закрыть этот займ.
еще помню как звонил приват потому что по кредитке недоплатил 4 грн обязательного платежа, причем на других картах были деньги и ранее они сами делали перевод на кредитку.