Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Screenshot_2023-10-30-09-40-42-146_com.ftband.mono.webp

Доброго ранку)

Не боїшся, що натравить зелених чоловічків?
Там зарплата більша і офіціально працевлаштування.
В поле?) Не боюсь) та навіть якщо і не в поле)
Сплатити за один раз не проблемно. І скоріше всього взимку доведеться сплачувати. Але ж треба їм трошки нерви поробить на останок.

Тільки що дзвонили. Цікавилися коли я почну платить. Вони явно були здивовані тим що я почав платить. Але фраза "три з копійками" ними знову була сприйнята не вірно... Коли ж їм дійшло - вони трошки були шоковані терміном сплати...

Screenshot_2023-10-30-10-16-33-435_com.android.chrome.webp

І починаються відмови від таких сплат))

А попробуй не доплати 3,42, так за 10 років мільйон на одних процентах буде.
В самому початку для приколу не доплатив в сслоун 25 копійок.
Кредит не закритий. Вони наярювали всім і гнівно кричали про мій величезний борг. Потім називали суму в 25 копійок і самі розуміли на скільки це було тупо...
Я б їх навіть залишив в цій стадії, але за договором був штраф в 150грн на день після 10 дня прострочення.
Докинув їм ті копійки і ми попрощались...

Кредит не закритий. Вони наярювали всім і гнівно кричали про мій величезний борг. Потім називали суму в 25 копійок і самі розуміли на скільки це було тупо...
Я б їх навіть залишив в цій стадії, але за договором був штраф в 150грн на день після 10 дня прострочення.
Нате,да не гавкайте🤣

Нате,да не гавкайте🤣
Типу того, але ж як це звучало...

Суд... Заборона виїзду за кордон... Опис майна... Арешти рахунків... 190 стаття... Тюрма.
До котрої години внесете.... Ееее.... Це якась помилка... У вас борг 25 копійок??? Ок. Добре. До котрої години ви внесете залишок боргу?

Щось це занадто часто
Вони сьогодні (нарешті) просили докази того, що вони відкрили вп і я по ньому сплачую.
Я скинув постанову. Скинув повторно квитанції.
Чотири квитанції - 4смс.
Завтра чекаю на дзвінки саме від каси) сума в кабінеті змінилася) акція досі дійсна) від акційної суми мінусують платежі)
Треба було б перерахувати суму і не годувати переплатами, але акція не вічна і можу вибитись з графіка...
Завтра заберу старий телефон в машині і почну їм наярювать) там можна записувати розмови))
Ще не знаю про що говорити, але якщо вони самі подзвонять...

помню погасил займ в форзе, в личном кабинете висит активный займ, хотя должен быть закрыт и предложение взять новый. думаю видимо информация не обновилась, проверяю через полчаса, час - все равно есть активный займ. нажимаю детали, пишет что через 30 дней к оплате 800 с чем-то гривен :eek: думаю что за бред, я только что все погасил. звоню им, они отвечают что платеж пришел, но видимо взялась какая-то комиссия и долг сейчас 7 грн и через 30 дней нужно будет платить 800+, т.к. % считаются на тело. естественно сразу же закинул вроде 10 грн чтобы закрыть этот займ.
еще помню как звонил приват потому что по кредитке недоплатил 4 грн обязательного платежа, причем на других картах были деньги и ранее они сами делали перевод на кредитку.

помню погасил займ в форзе, в личном кабинете висит активный займ, хотя должен быть закрыт и предложение взять новый. думаю видимо информация не обновилась, проверяю через полчаса, час - все равно есть активный займ. нажимаю детали, пишет что через 30 дней к оплате 800 с чем-то гривен :eek: думаю что за бред, я только что все погасил. звоню им, они отвечают что платеж пришел, но видимо взялась какая-то комиссия и долг сейчас 7 грн и через 30 дней нужно будет платить 800+, т.к. % считаются на тело. естественно сразу же закинул вроде 10 грн чтобы закрыть этот займ.
еще помню как звонил приват потому что по кредитке недоплатил 4 грн обязательного платежа, причем на других картах были деньги и ранее они сами делали перевод на кредитку.
Повністю згоден. Вони люблять нараховувати великі суми з копійок.
Тож нехай тепер рахують копійки...

Згадались перші дні прострочення... Міг заплатить їм пролохацію, або закрити пару дрібних. Всі писали що краще закрити і забути. Але ж я культурний... Сам подзвонив до каси і попередив, що сплачу через скількись там днів з пенею... Мене матом покрили.
І я закрив дрібні замість пролохації. Здачу від закриття кинув касі. І вони 1200 назвали дрібницею. Ну що ж))
Тепер буду їх вчити рахувати))

Назад
Угорі