Щоденник Починаю свій шлях до очищення, ось мій список, прострочок ще немає, але скоро будуть, порадьте, що робити

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K
Старфін йдуть на поступки, закрила за тіло через 2-3 міс з початку протермінування. Нікого не турбували, лише мене. 24 к з 20 хороша пропозиція. Якщо можете дожати їх - закриєте за 20к.

Виїздний відділ??🤨

Вкладення

• IMG_7817.webp
    IMG_7817.webp
    35.3 Кб · Перегляди: 79
Варто закривати без гарантійного листа? Чи настоювати на свому?

Вкладення

• IMG_7863.webp
    IMG_7863.webp
    70 Кб · Перегляди: 68
Влад 11111111, только с гарантийным. Сейчас закроешь без гарантий, а потом узнаешь, что через полгода подали в суд на сумму в 10 раз больше, чем был должен.

Вкладення

• IMG_7866.webp
    IMG_7866.webp
    82 Кб · Перегляди: 62
  • IMG_7865.webp
    IMG_7865.webp
    73.5 Кб · Перегляди: 63
Влад 11111111, какие они смешные.
Вот я тебе сейчас напишу "братан, все норм, закроем в этой шараге без процентов, скидывай мне деньги ". Ты мне их скинешь?)
Пусть присылают гарантийное письмо. Ведь если не хотят его отправлять, значит что-то не так). Не просто так не отправляют.

Я здесь новенькая.мне шлют смс о прохвоне 3 лицам.сегодня в телеге ответила оператору легко кредит про закон о запрете звонков и что отправляют письмо в НБУ.мок смс прочитано,а в ответ тишина.что это может значить?

Я здесь новенькая.мне шлют смс о прохвоне 3 лицам.сегодня в телеге ответила оператору легко кредит про закон о запрете звонков и что отправляют письмо в НБУ.мок смс прочитано,а в ответ тишина.что это может значить?
Лякають, мені тако ж писали про це

але легко кредит немає, тому не можу повністю сказати, читайте форум

Нічого, мені 42 і я, тьотя, влізла в це мфошне лайно. Купа МФО+банки. Дякуючи форуму, зупинилась і перестала кормити ці шараги, а ще попала я на форум, бо почала шукати відгуки про Ла консалтинг, вже мала оплачувати їх послуги. І от тут на форумі я наче прокинулась. За дзвінки і репутацію теж дуже переймалася, жити не хотілось. Але перечитавши форумчан, зрозуміла, що я не одна, підтримка один одного тут колосальна. Поступово закриваю, коли маю гроші. Але ще багато попереду.

Вот они , по-моему, идут на нормальные условия со временем

35 день прострочки, наразі суми в 20к немає(
Але я думаю, що вони блефують

Вкладення

• IMG_7871.webp
    IMG_7871.webp
    26.9 Кб · Перегляди: 42
Назад
Угорі