Щоденник Починаю свій шлях до очищення, ось мій список, прострочок ще немає, але скоро будуть, порадьте, що робити

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K
Батько максимально злий на мене, тому що все життя працював на авторитет, нажаль родичам одразу набрехав, на що сказали не брехати та розказати правду.
Тільки що ось з ним говорив, злий жах як, говорить, що довго не відмиється від цього сорому…
Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким і підставив їх цим, а саме більше мені неприємно, що я вліз в це, тому що нагальності в цьому не було, лудоманія мене зжерла…..
Я думаю він охолоне і підтримає вас.Це лише тупі дзвінки і ніяк не можуть вплинути на авторитет.

Да емое... Мы с ним можно сказать одногодки... Не пойму, чего он так сокрушается. Пропустит и будет всё нормально

Я думаю він охолоне і підтримає вас.Це лише тупі дзвінки і ніяк не можуть вплинути на авторитет.
Причем тупые звонки от тупых особей.

Господи... Ну, в чем стыд?? В том, что какие-то макаки позвонили?? И причем тут авторитет? Каким образом он мог упасть?
Сколько папе лет?

Вот тут да. Я согласен. Не надо родных обманывать

Надо завязывать с этим.

В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.
Я ворону не побажаю страждати лудоманією

Останнє редагування:
В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.
Факт 👍 Та і я за собою таке помічала, бо виховували, що треба виглядати «достойною в очах людей». А на справі, треба виглядати достойною лише у своїх очах 👌

Знаєте, розумію його, бо я дурень….
Але я молодий ще, буде урок на все життя
І Ви його пройдете 👍

Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким і підставив їх цим, а саме більше мені неприємно, що я вліз в це, тому що нагальності в цьому не було, лудоманія мене зжерла…..
Тут следует по другому поставить вопрос, а почему вы наврали? Почему вы не смогли сказать правду? В семье где есть доверие, поддержка и нет осуждение. Люди не врут друг другу. Так, что не стоит себя грызть за то что не сказали правду.
С лудоманией идите к психиатру и ищите причины почему вы играете. Часто зависимости возникают на фоне различных психологических состояний, депрессий, тревожности, САР, СДВГ, БАР и прочие.

Кредит 7 закривала 2 роки тому , не дзвонили нікому , або може я не знаю про це. В мене також 2 роки тому була купа боргів, деякі закрила через суд , деякі за тіло , деякі досі висять в повітрі , бо ті суми , які вони нарахували я не збираюсь платити , та і немає чим. Тільки трохи видихнула і знову набралась нових , банально не вистачає на життя

Факт 👍 Та і я за собою таке помічала, бо виховували, що треба виглядати «достойною в очах людей». А на справі, треба виглядати достойною лише у своїх очах 👌

І Ви його пройдете 👍
Тіло 20000, чи реагувати? В мене така сума буде в кінці місяця лише

Вкладення

• IMG_7803.webp
    IMG_7803.webp
    96.5 Кб · Перегляди: 68

І Ви його пройдете 👍

Вкладення

• IMG_7804.webp
    IMG_7804.webp
    64.5 Кб · Перегляди: 61
Виходячи з історій людей із форуму то вони продають не раніше 2-ох місяців і плюс пропонують закрити за тіло.
В мене теж десь таке протермінування але тіло менше.Сьогодні написали за списання практично до тіла але за продаж калам не було нічого

Я б закрила. Бо вони продають Кредит Капіталу потім. Скажіть, що заплатите у кінці місяця 👌
Бо ось я їм пишу, вони ні в яку, максимум до середи, чи можуть вони на 18 день продати?

Вкладення

• IMG_7807.webp
    IMG_7807.webp
    520.6 Кб · Перегляди: 59
Назад
Угорі