Щоденник Починаю свій шлях до очищення, ось мій список, прострочок ще немає, але скоро будуть, порадьте, що робити

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K
Будь ласка, терміново, підскажіть, хто це може бути?
Пишуть родичам

Вкладення

• IMG_7790.webp
    IMG_7790.webp
    155.9 Кб · Перегляди: 92
  • IMG_7791.webp
    IMG_7791.webp
    757.1 Кб · Перегляди: 94
Калли звичяйні - вонючі, гидкі створіння, які продали честь та гідність за 3 копійки, в народі за людей не вважаються.

Щось я не чула про такий факторинг. Може, це «шляпа» для залякування? Той же Кредит7 може
Написав подрузі матері, з якою вона бачилась останній раз 10 років тому
Це тупо жах, знайшли усіх

Що саме цікаве, я одразу набрав їх, вони сказали, що нічого не передавали
Так вони в цьому і не признаються.Це не в їхніх інтересах
Просто ігноруйте їх,нехай ніхто нічого не відписує і не йде з ними на контакт.

Так вони в цьому і не признаються.Це не в їхніх інтересах
Просто ігноруйте їх,нехай ніхто нічого не відписує і не йде з ними на контакт.
які ж *******, і я такий самий, що вліз в це лайно

Перетерпіть цей терор,потім вони відстануть коли побачать що ви не ведетесь на це
Мені пропонують тіло цілий тиждень і тільки мені дзвонять
Батько максимально злий на мене, тому що все життя працював на авторитет, нажаль родичам одразу набрехав, на що сказали не брехати та розказати правду.
Тільки що ось з ним говорив, злий жах як, говорить, що довго не відмиється від цього сорому…
Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким і підставив їх цим, а саме більше мені неприємно, що я вліз в це, тому що нагальності в цьому не було, лудоманія мене зжерла…..

Батько максимально злий на мене, тому що все життя працював на авторитет, нажаль родичам одразу набрехав, на що сказали не брехати та розказати правду.
Тільки що ось з ним говорив, злий жах як, говорить, що довго не відмиється від цього сорому…
Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким і підставив їх цим, а саме більше мені неприємно, що я вліз в це, тому що нагальності в цьому не було, лудоманія мене зжерла…..
Це, звичайно, не моє діло, але прокоментую. Який до біса авторитет, якщо у сина неприємності 😔
Я впевнена, що у Вашого батька сильний характер, він охолоне та підтримає Вас.
Це тимчасові труднощі. Не більше. Так, не приємно, але ніхто не застрахований від помилок 🫠

Це, звичайно, не моє діло, але прокоментую. Який до біса авторитет, якщо у сина неприємності 😔
Я впевнена, що у Вашого батька сильний характер, він охолоне та підтримає Вас.
Це тимчасові труднощі. Не більше. Так, не приємно, але ніхто не застрахований від помилок 🫠
Знаєте, розумію його, бо я дурень….
Але я молодий ще, буде урок на все життя

Господи... Ну, в чем стыд?? В том, что какие-то макаки позвонили?? И причем тут авторитет? Каким образом он мог упасть?
Сколько папе лет?

Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким
Вот тут да. Я согласен. Не надо родных обманывать

лудоманія мене зжерла
Надо завязывать с этим.

В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.

Господи... Ну, в чем стыд?? В том, что какие-то макаки позвонили?? И причем тут авторитет? Каким образом он мог упасть?
Сколько папе лет?

Вот тут да. Я согласен. Не надо родных обманывать

Надо завязывать с этим.

В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.
Батькові 43

Назад
Угорі