Влад 11111111
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 57
- Бали
- 193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось я не чула про такий факторинг. Може, це «шляпа» для залякування? Той же Кредит7 можеБудь ласка, терміново, підскажіть, хто це може бути?
Пишуть родичам
Написав подрузі матері, з якою вона бачилась останній раз 10 років томуЩось я не чула про такий факторинг. Може, це «шляпа» для залякування? Той же Кредит7 може
І що? Забийте на хворих людей, хай звонять свої копійки відпрацьовують)Написав подрузі матері, з якою вона бачилась останній раз 10 років тому
Це тупо жах, знайшли усіх
Якщо це Кредит7, то вони скоро Бітів перескакаютьНаписав подрузі матері, з якою вона бачилась останній раз 10 років тому
Це тупо жах, знайшли усіх
Щось типу цього вони писали моїм родичам у Вайбер.Це скоріше за все кр7Будь ласка, терміново, підскажіть, хто це може бути?
Пишуть родичам
Що саме цікаве, я одразу набрав їх, вони сказали, що нічого не передавалиЩось типу цього вони писали моїм родичам у Вайбер.Це скоріше за все кр7
Так вони в цьому і не признаються.Це не в їхніх інтересахЩо саме цікаве, я одразу набрав їх, вони сказали, що нічого не передавали
які ж *******, і я такий самий, що вліз в це лайноТак вони в цьому і не признаються.Це не в їхніх інтересах
Просто ігноруйте їх,нехай ніхто нічого не відписує і не йде з ними на контакт.
Це тільки смс і вони нічого не зможуть вам зробити.Менше на них нервівякі ж *******, і я такий самий, що вліз в це лайно
14000Це тільки смс і вони нічого не зможуть вам зробити.Менше на них нервів
У вас велике там тіло?
Виберетеся. Не святі горшки ліпитиякі ж *******, і я такий самий, що вліз в це лайно
Перетерпіть цей терор,потім вони відстануть коли побачать що ви не ведетесь на це
Батько максимально злий на мене, тому що все життя працював на авторитет, нажаль родичам одразу набрехав, на що сказали не брехати та розказати правду.Перетерпіть цей терор,потім вони відстануть коли побачать що ви не ведетесь на це
Мені пропонують тіло цілий тиждень і тільки мені дзвонять
Це, звичайно, не моє діло, але прокоментую. Який до біса авторитет, якщо у сина неприємностіБатько максимально злий на мене, тому що все життя працював на авторитет, нажаль родичам одразу набрехав, на що сказали не брехати та розказати правду.
Тільки що ось з ним говорив, злий жах як, говорить, що довго не відмиється від цього сорому…
Мені соромно до жаху, що я набрехав близьким і підставив їх цим, а саме більше мені неприємно, що я вліз в це, тому що нагальності в цьому не було, лудоманія мене зжерла…..
Знаєте, розумію його, бо я дурень….Це, звичайно, не моє діло, але прокоментую. Який до біса авторитет, якщо у сина неприємності
Я впевнена, що у Вашого батька сильний характер, він охолоне та підтримає Вас.
Це тимчасові труднощі. Не більше. Так, не приємно, але ніхто не застрахований від помилок![]()
Господи... Ну, в чем стыд?? В том, что какие-то макаки позвонили?? И причем тут авторитет? Каким образом он мог упасть?Тільки що ось з ним говорив, злий жах як, говорить, що довго не відмиється від цього сорому…
Вот тут да. Я согласен. Не надо родных обманыватьМені соромно до жаху, що я набрехав близьким
Надо завязывать с этим.лудоманія мене зжерла
В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.Це, звичайно, не моє діло, але прокоментую. Який до біса авторитет, якщо у сина неприємності![]()
Батькові 43Господи... Ну, в чем стыд?? В том, что какие-то макаки позвонили?? И причем тут авторитет? Каким образом он мог упасть?
Сколько папе лет?
Вот тут да. Я согласен. Не надо родных обманывать
Надо завязывать с этим.
В принципе, да. Но и осуждать нельзя. Старший люди к репутации относятся очень щепетильно. Эт мне, тебе и многим нашим ровесникам будет пофиг кто что скажет. Блин, кем меня только не считали: и наркоманом, и сидявым, и (после восхитительных коллажей) тем самым, кто про луну поет. Ппппфффф. И чё? А ниче. Кошке пофиг, что о ней думают мыши.
АналогичноЯ впевнена, що у Вашого батька сильний характер, він охолоне та підтримає Вас.