Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Игнат Ланнистер, он осознавал, что от этого подгорать будет у многих. Вот и всё.

Кстати, хуле тут сидим? Пошли бухнячить и бесконтрольно размножаться.)
Дык я ужо. Во прямо щас.
Ну я ж детектив:triniti:дописи перечитала...так зрозуміла,що була іпотека на непідконтрольній території,банк лопнув,договору немає,і чи то суд був чи то довіра на це вчинила напис.
Я так далеко не заходил...

Вы сейчас одной вашей ситуацией хотите оправдать все другие.
Но беда в том, что большинство берут совсем не на лечение.
Я не оправдую нікого,навіть себе.Я про те,що в кожного ситуація своя,і міряти всіх,і розказувати людям,які вже мають проблему,які вони неправі,що так сталось...Та всі ми знаємо,в чому неправі і праві і без Вас,повірте.Більшість з нас прийшли сюди саме для того,щоб цю проблему вирішити.І ситуація вже склалась.Її не змінити.І я впевнена,що більшість з нас,розрахувавшись,більше не схочуть мати кредитів.А Ви переливаєте з пустого в порожнє,чи то тішачи своє его,чи то просто повчаючи..Я працюю в медицині.Я бачила наркоманів,алкоголіків...Яким плювати на все,крім горілки,або ширева.Але їхні рідні готові на все,аби їх врятувати.З такими людьми дуже важко працювати...Вони б'ються,обманюють,роблять різні гадості і прикрощі.Але повірте,як би ми не злились,в глибині навіть таких людей шкода.То хто Ви такий,щоб нас судити?Ви впевнені за своє майбутнє?У нашій країні,і нашому світі,впевнені,що Вам завжди вистачить сил і можливостей справлятись зі всіма проблемами,що можуть виникнути?

Я не оправдую нікого,навіть себе.Я про те,що в кожного ситуація своя,і міряти всіх,і розказувати людям,які вже мають проблему,які вони неправі,що так сталось...Та всі ми знаємо,в чому неправі і праві і без Вас,повірте.Більшість з нас прийшли сюди саме для того,щоб цю проблему вирішити.І ситуація вже склалась.Її не змінити.І я впевнена,що більшість з нас,розрахувавшись,більше не схочуть мати кредитів.А Ви переливаєте з пустого в порожнє,чи то тішачи своє его,чи то просто повчаючи..Я працюю в медицині.Я бачила наркоманів,алкоголіків...Яким плювати на все,крім горілки,або ширева.Але їхні рідні готові на все,аби їх врятувати.З такими людьми дуже важко працювати...Вони б'ються,обманюють,роблять різні гадості і прикрощі.Але повірте,як би ми не злились,в глибині навіть таких людей шкода.То хто Ви такий,щоб нас судити?Ви впевнені за своє майбутнє?У нашій країні,і нашому світі,впевнені,що Вам завжди вистачить сил і можливостей справлятись зі всіма проблемами,що можуть виникнути?

Я не рассказываю и не меряю.
Вы как и большинство услышали то, что хотели, а не то что я говорил. :(

Я не рассказываю и не меряю.
Вы как и большинство услышали то, что хотели, а не то что я говорил. :(
То Ви або не можете правильно сформулювати свою думку і донести її..Або Ви один розумний,а весь форум ніц не розуміє

Оффтоп
Та отож... А тут у людей доходов нету... Вот и берут в МФО на дам.....
Дык а шо? Детев кормить как - то надо, а у меня их семеро. Поют красиво, я научила. ..." У Курского вокзала стою я, молодооой... Подайте, Христа ради, червончик золотой." Где поставлю, там и поют. Не, ну меньшенький- то, три месяца, тот с цыганами возле церкви. Я - ответственная мать!

А с какой целью задается этот вопрос? Явно же без цели.
Я понимаю, что вы себе уже составили портрет среднестатического форумчанина, который (исключительно по вашему субъективному мнению) не может дать ответ за свои действия и назвать причины. Но мой вопрос имеет под собой основания. Поэтому повторюсь: с какой целью вы читаете форум и судите?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі