Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я если честно не понимаю негодования ТС, мы очутились здесь уже после совершенных ошибок, а не до.
Мы же здесь не обсуждаем как взять ещё, зная все последствия...
После драки кулаками не машут.
Ага. Это как зайти на форум погорельцев и начать им ставить в упрек несоблюдение пожарной безопасности

Frank, а Вы начинаете мне нравится. Полное отсутствие конкретики и быстрый переход на совсем иную тему, неудобную оппоненту в споре... Почитаю пока будет что-то интересное)

Піду з кінця. Я не видаю форум і взаємодопомогу на ньому за подарунок. Я не писав такого і не думаю так. Не прикручуйте до моїх слів свою інтерпретацію цих слів))) те що форум існує для допомоги це очевидно, така його мета. Я бачу що більшість, усвідомивши в що вони влізли, не шукають винуватого, їм на це накласти, вони шукають шляхи виходу з ситуації в яку потрапили. . Я пропонував вам поговорити про суб'єктивність сприйняття. Про те чому ви бачите склянку напівпустою, а я напівповною? Чому читаючи одне й те саме ми з вами бачимо кардинально протилежні речі?
Без понятия, наверно потому что я не вижу здесь то, что видите вы.

Болючу це яку? Чому люди беруть кредити? У всіх по різному... А товариш потрапив під вогонь, як Ви висловились, тільки тому, що не може пояснити, яку ціль переслідує і чого бажає досягти своїми повідомленнями)
Болюча- тому що я так це відчуваю, судячи з відповідей.
І я не хочу Вас ні в чому переконувати... Просто висловив свою думку.

Болюча- тому що я так це відчуваю, судячи з відповідей.
І я не хочу Вас ні в чому переконувати... Просто висловив свою думку.
Ну, можливо, для мене особисто та інших і болюча) ТС тут до чого? Його що болить?

Просто висловив свою думку.
просто нічого не буває. Ваша риторика у повідомленнях давно уже всім відома. Навіть сьогодні, ви пропонували послуги у темі смартіків за 25к :facepalm:
Вы про чат в Телеграмме?
так

Frank та Yurist - сторіть собі тему, або обміняйтесь номерами - і лупіть по дьоснах - ви личите друг дружці

Ага. Это как зайти на форум погорельцев и начать им ставить в упрек несоблюдение пожарной безопасности
Отличная аналогия, если ты бухой регулярно курил в постели, а потом спалил хату к таким у меня нет ни малейшего сожаления.
Дай бог чтобы такой ypoд не спалил еще кого-то помимо себя.
Но вы готовы оправдывать даже себя подстреливших, которые играли в русскую рулетку.
И кстати да, от вашей глупости страдают окружающие, которым потом звонят калы.
Но это мелочи в вашем представлении? Да?
Твори что хочешь, ты же человек - ты не можешь быть не прав? По такому принципу вы живете?

Отличная аналогия, если ты бухой регулярно курил в постели, а потом спалил хату к таким у меня нет ни малейшего сожаления.
Дай бог чтобы такой ypoд не спалил еще кого-то помимо себя.
Но вы готовы оправдывать даже себя подстреливших, которые играли в русскую рулетку.
И кстати да, от вашей глупости страдают окружающие, которым потом звонят калы.
Но это мелочи в вашем представлении? Да?
Твори что хочешь, ты же человек - ты не можешь быть не прав? По такому принципу вы живете?
таки грає)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі