Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
нашо ви його кікнули? :rolleyes:
Ну как бы я на прошлой странице внятно попросил человека пересмотреть некоторые пункты правил. Дал время. До этого он в бане был и мог приделить немного времени их изучению.

Нецензурная лексика.
Піпець :facepalm: Взяли і хлопця з'їли :beee:
"Гуртом і батька легше пи3дити".
Відійшов на годинку другу і тут уже банани роздали... ну шо за люди ?

Neo, а я все одно вискажусь)))
Frank, окей, я підсумую, що я зрозумів з ваших слів (не факт що я все зрозумів правильно). При владі в нас гудрони, які умисно доять народ і доводять до зубожІння. Владі це вигідно. 90% населення або не усвідомлюють цього, або їх це влаштовує. З ними каші не звариш. Шо робити? Ніц. Просто усвідомлювати цей факт. Від його усвідомлення , усвідомлювач починає переповнюватись мудрістю віків і минулих поколінь і трошки бачити майбутнє. В лексикон додаються всі форми слова "інфантильність". Також усвідомлювач набуває здатності максимально розмито узагальнювати інформацію. Але відійдемо від широких понять і покопирсаємось в персоналіях. Та, державний апарат у нас гнилуватий. Але звідки взялись ці керовніки? І я не про те місце звідки люди беруться в принципі. Я про те, що всі вони або обрані народом, або призначені народними обранцями. Узагальнимо їх всіх одним словом - гудрони (хоча це не докінця коректно, бо не кожен з них гудрон, і не кожен гудрон з ними.) Яким чином гудрони впливають на причинно-наслідковий ланцюжок моїх хрінових рішень? Я міг вивчити інгліш, міг навчитись водити авто, міг навчитись кодити чи варити метал. Але я зробив інші вибори. Мої вибори привели мене туди де я є зараз. Хто за це має нести відповідальність, якщо не я сам? Так я можу поїхати за кордон , можу вивчити програмування , англійську, маркетинг чи геймдев. Можу піти на курси столярів. Але це не змінить тих моїх провтиків які я вже зробив. Майбутнє моє , безумовно зміниться. Як ? Я не знаю. Поживу , побачу.
До чого це я тут розпи****дівся? Бо мені трохи припікає коли люди думають, наче все лайно життя можна пояснити однією простою причиною. Кожен день ми робимо десятки виборів, які впливають на наше майбутнє. Усвідомлених і не усвідомлених. Передбачуваних і неочікуваних. Легше всього спихнути вину за свої факапи на ефемерних дядь в костюмах. І це ще далеко не все, що мені є сказати, але я манав стирати пальці зараз, тому почекаю ваш випускний з бану)))
тут ж якраз Мєндєлєєв прийшов, він би зараз накатав поему...
Якраз був в процесі катання)))

Останнє редагування:
Та бо зая*** коли приходить якийсь вуйко і починає відкривати секрети світотворення))) пхаючи при цьому заїжджену діч, приправляючт її вичурними словесними оборотами і упередженим консервним світоглядом.

Disiglur, я часто говорю с гарнитуроголовыми. С ними проще, чем с ним. У звонилок есть цель и они к ней идут (упустим, что идут они нах, но идут же).
У нашего господина цели нет. Пути нет. Направления нет. Есть только осознание своей чрезмерно завышенной важности. Вот его объяснить сложно. И он не старается даже. Ведь перед халопами князь не оправдывается.
Если бы он глазки открыл и уделил правилам минут 15 я бы ещё три дня искал повод для бана.

Disiglur, я часто говорю с гарнитуроголовыми. С ними проще, чем с ним. У звонилок есть цель и они к ней идут (упустим, что идут они нах, но идут же).
У нашего господина цели нет. Пути нет. Направления нет. Есть только осознание своей чрезмерно завышенной важности. Вот его объяснить сложно. И он не старается даже. Ведь перед халопами князь не оправдывается.
Если бы он глазки открыл и уделил правилам минут 15 я бы ещё три дня искал повод для бана.
Ну да, дзвонарики мають ціль і вузький набір інструментів її досягнення. А сей дядечко, або надивився розумних і пізнавальних тєлєпердач, або вдосталь надиспутувався з такими ж політологами. Я не розумію, в чому була проблема, максимально просто пояснити свою думку. Ніт, треба водити манівцями, корчити з себе когось, хто знає великі таємниці і бачить очевидне. Та скажи , "Я думаю, що у всьому винна влада, бо своїми діями вона не залишає людям інших варіантів". Просто. Коротко. По-суті. Нє б*я, треба написати 100500 повідомлень, про те що люди не бачать очевидного і нєфіг їм шось пояснювати, наліпити порівнянь про садіки, приплести ні вчому не винних єдинорогів і підпалити з десяток задів (Мій так точно, за ваші не вписуюсь))) трясця, я з ФБ видалився, бо легко ведусь на таких провокаторів срачів, і можу з ними годинами переписуватись.))))

Ну да, дзвонарики мають ціль і вузький набір інструментів її досягнення. А сей дядечко, або надивився розумних і пізнавальних тєлєпердач, або вдосталь надиспутувався з такими ж політологами. Я не розумію, в чому була проблема, максимально просто пояснити свою думку. Ніт, треба водити манівцями, корчити з себе когось, хто знає великі таємниці і бачить очевидне. Та скажи , "Я думаю, що у всьому винна влада, бо своїми діями вона не залишає людям інших варіантів". Просто. Коротко. По-суті. Нє б*я, треба написати 100500 повідомлень, про те що люди не бачать очевидного і нєфіг їм шось пояснювати, наліпити порівнянь про садіки, приплести ні вчому не винних єдинорогів і підпалити з десяток задів (Мій так точно, за ваші не вписуюсь))) трясця, я з ФБ видалився, бо легко ведусь на таких провокаторів срачів, і можу з ними годинами переписуватись.))))
Молодець.Гарна думка.
Йди чайку попий,нащо тобі ті всі неадеквати.....
А то ти прям рознервувався....

Жива вода творить дива......
То процес перетворення живої води в живу пару. Не дуже ароматну, але живу))
А я по-другому себя успокаиваю ??? А оно вон как все просто)
То залежить від причини і місця прогріву))) Соня коли тільки прийшла на форум, то закипав мозок, тому гасив холодним джиновінішком, а тут палав не мозок)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі