Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Справедливости ради, товарищ говорил как раз о том, что не надо винить исключительно самих себя, государство весьма поспособствовало влезанию в долги (я просто видела самое начало "драки" в другой ветке). Другой вопрос, что аргументов и предложений, как этим быть не последовало. Эмоции захлестнули :punish:)))
" Товарища" я и раньше читала. Помню поэтичное сравнение форумчан с мишками Гамми. Про вопиющий инфантилизм, безответственность, четырех детей от разных мужей тоже помню, у меня приличная память. Ок, а судьи кто?

" Товарища" я и раньше читала. Помню поэтичное сравнение форумчан с мишками Гамми. Про вопиющий инфантилизм, безответственность, четырех детей от разных мужей тоже помню, у меня приличная память. Ок, а судьи кто?
Статьи нашли. Казнили.

Я и говорю, что с аргументацией проблемы, очень мягко говоря. Облепить всех эпитетами самый неудачный способ донести свою светлую мИсль.

Ненормативная лексика!
Якщо вже когось винити, то це мфо.
Треба перевіряти клієнта на платоспоможність перед видачею кредита.
А вони це роблять? Ні. В анкетах навіть є графа "безробітний", "студент".

если они всех будут проверять, давать будет некому, следовательно, не с кого будет выбить. бизнес завянет. и смысл?

І їх в тому числі. Тут немає когось одного винного і все. Винні і МФО і державний апарат, і лягаві, і безпосередньо той хто в це вляпався.

если они всех будут проверять, давать будет некому, следовательно, не с кого будет выбить. бизнес завянет. и смысл?
Так, бізнес зав'яне. Але чи рентабельно давати мікрозаймів на 50 косарів людині в якої дохід 6000?

Добре шо не "дошкільнятко"... їм поx

Але чи рентабельно давати мікрозаймів на 50 косарів людині в якої дохід 6000?
контор становится всё больше. кредитов раздаётся всё больше. не просто так же. значит, где-то в своей закулисной тусовке они что-то знают, уверены, что получится получить прибыль.

Добре шо не "дошкільнятко"... їм поx
А чого, це ж геніальний бізнес пакет. А ще можна видавати кредит ще не народженим, на памперси. І взагалі як писав колись класик "і мертвим і живим і ненародженим"))))

контор становится всё больше. кредитов раздаётся всё больше. не просто так же. значит, где-то в своей закулисной тусовке они что-то знают, уверены, что получится получить прибыль.
Так тут ничего нового. Все займы застрахованы, плюс есть до е6ён0й мамы "чемных" плательщиков, которые гасят и "мои и твои".
А чого, це ж геніальний бізнес пакет. А ще можна видавати кредит ще не народженим, на памперси. І взагалі як писав колись класик "і мертвим і живим і ненародженим"))))
Нам вже його видали... вже від народження... ІПН. Тавро.

Так тут ничего нового. Все займы застрахованы, плюс есть до е6ён0й мамы "чемных" плательщиков, которые гасят и "мои и твои".
Є такі. Але зустрічаю останнім часом також і тих , кому зразу пофік і то платити не збирається. Вже кали не за мене, кали за чужих видзвонюють

Є такі. Але зустрічаю останнім часом також і тих , кому зразу пофік і то платити не збирається. Вже кали не за мене, кали за чужих видзвонюють
Зрозмів. Це як на мене не дуже гарний спосіб збагатитись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі