Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А матюкатися можна?:ups2:
Я вже не видержую,а мимо теми пройти не можу,бо вона вічно в топі.
Нащо матюкатись?))) Можна всі матюки замінити словом "інфантильність" у всіх його формах і відмінках)))) але як показує практичний досвід - від бану це не рятує))))

Дякую Ваша Величність,що дозволили простій смертній жіночці-алкашкі з купою мфо зайнятися улюбленою справою життя!
Піду від радості налайкаю пару тисяч в мфо на випивку і обов'язково повернуся?
Пощастило! На тебе увагу звернув:cray:

Не спешите. Оставляю тему местным троллям, которые еще долго тут будут ходить по кругу, искать ведьм, и переливать из пустого в порожнее.
Ви що собі надумали? Залишити мене, чарівне інфантильне створіння з тонкою душевною організацією, на тролів?

Нащо матюкатись?))) Можна всі матюки замінити словом "інфантильність" у всіх його формах і відмінках)))) але як показує практичний досвід - від бану це не рятує))))
Нєа,так не прикольно?

Вот теперь от тезиса "троллинг - это плохо", плавно переходим к тезису "буллинг - это не честно"...

Десь злився,чи що?Ех,а я тільки щойно після зміни відіспалась...Бодра,свіжа,готова читати черговий пафос

Frank, на что вы взяли ипотеку? Вы понимаете, что на форуме практически нет таких случаев? Чем вы думали? Вы представляете последствия вашего необдуманного решения?)

Я тоже не очень общительный человек, ни у меня ни у моего даже дальнего окружения не было ни единого случая с МФО.
Т.е. ничья. :)
Что это должно доказать или опровергнуть?
Какое право вы имеете осуждать других?!Раз вы такой "безмфошый",что вы тут потеряли?Перевоспитать всех решили, самоутвердиться,или просто похвастаться??

Какое право вы имеете осуждать других?!Раз вы такой "безмфошый",что вы тут потеряли?Перевоспитать всех решили, самоутвердиться,или просто похвастаться??
Скорей самоутвердиться....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі