Початок мого пекла

• Автор теми Автор теми Юльчик_94
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 4K
Всім привіт....буде багато слів,але окрім Вас не має кому виговоритися((( Маю МФО 25 +, все як у всіх,брала щоб перекрити інший..і так понеслося...наразі маю прострочку 1-2 дні...На пролонгації більше не маю,а на закриття тим більше((( Я і так винесла з хати всі гроші на ці пролонгації,а напролонгувала, мама не горюй. По деяких МФО переплатила пролонгаціями тіло в 3 рази,як не більше((( Зараз паніка страшна, не сплю 3 сутки(( Поки як сказати рідні,не знаю...Вони мені вже раз допомогли,дали кошти,але їх не вистачило (( Боюсь не зрозуміють. Чоловік точно не зрозуміє, після першого разу мало не розійшлися. Я і так через нерви втратила дитину((( Живу на заспокійливому ..Поки що заблокувала соц.мережі, заблокувала карту...Буду писати в Нацком на повернення коштів (можливо щось з того буде)..також хочу написати всім МФО на відклик згоди на обробробку персональних даних.....Буду рада від Вас почути ще поради і слова підтримки)
Ласкаво просимо в клуб. Ваші дії: блок на невідомі дзвінки, повний ігнор їх смс, листів( це макулатура))), НІЯКИХ пролонгації!!! На мобілку скачати програму труколер або антиколектор. З рідними рано чи пізно прийдеться поговорити. Перший штурм їх продовжується десь до 3 місяців. Потім затихають. Попередьте колег по роботі про можливі дзвінки. Ну і адміністрацію.типу аферисти.
У меня алекс, манивэо, кредит + и май кредит. Думаю кто с них первый дозвониться маме...
Ніхто. У моєму випадку не дзвонили. Алекс через 4 місяці. А краще, змініть мамі сімку.

Ненормативная лексика
Поднастопиздили.....
а меня они вообще не напрягают своими звонками. телефон на без звучном. только поглядываю как экран блымает от очередного звонка, из всего этого только в напряг что телефон каждый вечер на зарядку ставить нужно

а меня они вообще не напрягают своими звонками. телефон на без звучном. только поглядываю как экран блымает от очередного звонка, из всего этого только в напряг что телефон каждый вечер на зарядку ставить нужно
Та мне то тоже их звонки до одного места...
Родных ,твapu конченые,достают...
Ещё и пиз**ят что я указала их контактными...

У меня алекс, манивэо, кредит + и май кредит. Думаю кто с них первый дозвониться маме...
у меня манивео,алекс, ваша готивочка маме начали наяривать через месяц после просрочки. Алекс нашли сестру и зятя им тоже звонили, ваша готивочка сегодня сестре в вайбер написали.

Та мне то тоже их звонки до одного места...
Родных ,***** конченые,достают...
Ещё и пиз**ят что я указала их контактными...
Симки смените родным и будет спокойствие.
Мне верокеш на контактный номер вообще присылали смс что якобы указан поручителем и нужно оплатить долг. я как позвонил с контактного номера узнать что же за поручитель такой. Вай он мне как начал на уши трусить чепуху всякую, что он мне только не рассказывал

Ненормативная лексика
Симки смените родным и будет спокойствие.
Мне верокеш на контактный номер вообще присылали смс что якобы указан поручителем и нужно оплатить долг. я как позвонил с контактного номера узнать что же за поручитель такой. Вай он мне как начал на уши трусить чепуху всякую, что он мне только не рассказывал
бл...не знают уже где кого и как выдрочить еще

***...не знают уже где кого и как выдрочить еще
Может весенне обострение на них так влияет?. Мне одна дамочка звонила говорит на коленях умоляю свози меня на Бали замуж, за меня хотела,я даж запись здесь вылаживал

nrHuvELuCyc.webp
Может весенне обострение на них так влияет?. Мне одна дамочка звонила говорит на коленях умоляю свози меня на Бали замуж, за меня хотела,я даж запись здесь вылаживал

Назад
Угорі