Щоденник Початок до закривання МФО

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K

Віра13

Форумчанин
Дописи
369
Реакції
195
Бали
343
Віра13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня
Нарашті мої борги почали рухатися з мертвої точки
Маючи трохи підзароблених грошей вирішила написати одним мфо ,а саме селфі кредит і запропунувати свої умови до закриття довго вони нейшли на поступки пролонгацій не було з тіла 8 нарахували більше 20 тис, дуже задовбували на вайбер дзвонили і писали, але поговоривше з менеджером домовилися на 10 оплатила через кабінет без гарантійки бо суму змінили зразу як поговорила довідка про закриття є
Що можу сказати їх вибрала рандомно бо на вайбер вже майже всі дзвонять тому і на нього встановила обмеження .
Також я знаю, що неправильно, але зробила реконструктиризазію з Фін Х на 9 місяців знаю що переплачу ,але коли мені писала дуже стурбована дівчина, що вже їде до мене виїздна група. Писала з особистого номеру. Трошки поговоривши з нею вона сказада що нашо мені ті позори в селі що вони якісь немудрі і можуть і по сусідах ходити. То я погодилася

Немає виїзних груп
Навіть не так
вони то є, але в казках МФО
Можливо і так ,але краще перестрахуюся
Тим більше що сума кожного місяця невелика то буду платити
Підкажіть AFK то хто такі і що від них чикати бо купа дзвінків і повідомлень
Їм передали манівео

Також я знаю, що неправильно, але зробила реконструктиризазію з Фін Х на 9 місяців знаю що переплачу
Тож знайте ще одне : хоч на день спізнитесь з платежем - всі гроші в трубу. Знову нарахують мамадарагая.
Звичайно що то ваша справа, але ж гроші вам не з неба падають мабуть.
але коли мені писала дуже стурбована дівчина, що вже їде до мене виїздна група.
А чого стурбована? Переживала аби ті їздуни не померзли?)
Писала з особистого номеру. Трошки поговоривши з нею вона сказада що нашо мені ті позори в селі що вони якісь немудрі і можуть і по сусідах ходити. То я погодилася
Ви мабуть форум погано читаєте.
Вас обманули)

мені писала дуже стурбована дівчина, що вже їде до мене виїздна група. Писала з особистого номеру. Трошки поговоривши з нею вона сказада що нашо мені ті позори в селі що вони якісь немудрі і можуть і по сусідах ходити. То я погодилася
сказали бы ей что при въезде в ваше село раздают повестки и вы очень ждете выездную группу

Тож знайте ще одне : хоч на день спізнитесь з платежем - всі гроші в трубу. Знову нарахують мамадарагая.
Знаю
Але там невелика сума кожного місяця то буду платити
Звичайно що то ваша справа, але ж гроші вам не з неба падають мабуть.
якби знала де є те небо що гроші падають то сутками там би стояла
А чого стурбована? Переживала аби ті їздуни не померзли?)
Можливо ,але мене страхало те що в місті є їх філіал то і подумала що всяке може бути
Ви мабуть форум погано читаєте.
Вас обманули)
Все може бути
Но наразі одне мфо сплачене і одне розбите на платежі

Далі буде...
сказали бы ей что при въезде в ваше село раздают повестки и вы очень ждете выездную группу
До цього я щось недодумалась ))))))

Можливо ,але мене страхало те що в місті є їх філіал то і подумала що всяке може бути
В мене конторка додіків з КФ.ЮА під боком на районі була колись, практично поруч.
Обіцяли від самого початку що прийдуть.
Обманули гади.

В мене конторка додіків з КФ.ЮА під боком на районі була колись, практично поруч.
Обманули гади.
[POSTS=1000]То ти вчасно спетляв[/POSTS]

Обманули гади.
в мене паніка була коли та дівчина почала дзвонити я і погодилася

Всім доброго дня
Нарашті мої борги почали рухатися з мертвої точки
Маючи трохи підзароблених грошей вирішила написати одним мфо ,а саме селфі кредит і запропунувати свої умови до закриття довго вони нейшли на поступки пролонгацій не було з тіла 8 нарахували більше 20 тис, дуже задовбували на вайбер дзвонили і писали, але поговоривше з менеджером домовилися на 10 оплатила через кабінет без гарантійки бо суму змінили зразу як поговорила довідка про закриття є
Що можу сказати їх вибрала рандомно бо на вайбер вже майже всі дзвонять тому і на нього встановила обмеження .
Також я знаю, що неправильно, але зробила реконструктиризазію з Фін Х на 9 місяців знаю що переплачу ,але коли мені писала дуже стурбована дівчина, що вже їде до мене виїздна група. Писала з особистого номеру. Трошки поговоривши з нею вона сказада що нашо мені ті позори в селі що вони якісь немудрі і можуть і по сусідах ходити. То я погодилася
Віра13 ну що ж Ви наробили . Не платіть ту реструктуризацію,чи як там воно зветься.... Ніхто не приїде. Не говоріть з ними

Віра13 ну що ж Ви наробили . Не платіть ту реструктуризацію,чи як там воно зветься.... Ніхто не приїде. Не говоріть з ними
Що зроблено, то зроблено. Тепер Віра13 Ваша справа вчасно сплачувати кожен місяць, бо як сказав Дід при першому протермінуванні всі сплачені кошти вилітають в трубу.
Поставте собі нагадування на кожен місяць і успіху Вам

Що зроблено, то зроблено. Тепер Віра13 Ваша справа вчасно сплачувати кожен місяць, бо як сказав Дід при першому протермінуванні всі сплачені кошти вилітають в трубу.
Поставте собі нагадування на кожен місяць і успіху Вам
До нагадувань потрібні ще й гроші😉.

Саме з ФінХ необов*язково. Брав в їхній будці у себе в місті 12к, оплатив 6тис, перестав платити, запропонували реструктуризацію, тоді ще хоч і був зареєстрований. але форум мало читав, по дурості погодився, оплатив з неї 4к, теж перестав кормити їх і платити(там ще було десь 13 тис по ній). Так, аналогічно розповідали про виїзні групи, навіть безуспішно ходили на роботу(офіс в 500м від контори), в деякі дні від них було по 40-50 дзвінків, але перед нр запропонували - заплатіть 2400грн і ми даємо довідку про закриття кредиту. Я згодився і тепер маю на одну проблему менше.
В нас в місті сидять два шльоцика в тій конторі і ще з ними дєвка, з них така виїзна група, що помреш зі сміху.

Саме з ФінХ необов*язково. Брав в їхній будці у себе в місті 12к, оплатив 6тис, перестав платити, запропонували реструктуризацію, тоді ще хоч і був зареєстрований. але форум мало читав, по дурості погодився, оплатив з неї 4к, теж перестав кормити їх і платити(там ще було десь 13 тис по ній). Так, аналогічно розповідали про виїзні групи, навіть безуспішно ходили на роботу(офіс в 500м від контори), в деякі дні від них було по 40-50 дзвінків, але перед нр запропонували - заплатіть 2400грн і ми даємо довідку про закриття кредиту. Я згодився і тепер маю на одну проблему менше.
Закрити меньше ніж за тіло можно і без всяких реструктуризацій.
Мова саме про те, що зазвичай шараги при несвоєчасній оплаті знову нараховують від фонаря відсотків і все коту під хвіст.
Особисто моя думка на рахунок цих реструктів і прол0хацій всім відома.

Паніка дуже поганий "помічник" в цих справах.
Це точно
Не відповідайте їм
Вони роблять якраз ставку на те, щоб запугати Вас в телефонному дзвінку
Може і так
Но паніка і страх зробили свою справу

Назад
Угорі