Щоденник Початок аду: 15 МФО

• Автор теми Автор теми SvetikB
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 5K
есть обновления по кредит плюс ? а то по ним через два дня в просрочку иду, думаю стоит ли пролонгировать

есть обновления по кредит плюс ? а то по ним через два дня в просрочку иду, думаю стоит ли пролонгировать
Через тиждень буде уже два місяці просрочки. Із 47000 тіла хочуть 108000. Тиждень тому почали пропонувати закрити за 61000 і навіть гарантійку прислали.
Дзвонять, пишуть, але я ігнорую. Чи дзвонять оточенню, не знаю, ніхто не казав. Вирішила закривати їх одних із останніх. Чекаю варіант тіла на частини. Прочитавши цей форум зрозуміла, що можна чекати і 5 місяців. Ну нічого, почекаю.
Нічого не лонгуйте, краще відкладіть ці гроші на погашення реального кредиту або того, який більш проблемний. Почитайте ще форум, на основі нього і зробила такі висновки, що можна кинути в просрочку.

20.12.2025
First credit
Побачили чисто випадково в дії, що Абекор подав до суду. У чоловіка кредит у First credit. Сума 8000, до рахували ще 6000 зверху.
З документу зрозуміли, що суд передали по місцю реєстрації і статус "Призначено склад суду". Останній документ: ухвала про передачу справи на розгляд іншого суду.
Ми новачки в цій справі, що робити далі?
Вже не домовимся з ними без суду?

20.12.2025
First credit
Побачили чисто випадково в дії, що Абекор подав до суду. У чоловіка кредит у First credit. Сума 8000, до рахували ще 6000 зверху.
З документу зрозуміли, що суд передали по місцю реєстрації і статус "Призначено склад суду". Останній документ: ухвала про передачу справи на розгляд іншого суду.
Ми новачки в цій справі, що робити далі?
Вже не домовимся з ними без суду?
Захищатися! Суд це не страшно)

27.12.2025 р.
Трохи оновлень.
- Слон Кредит .
Накінець-то не пройшло і року, як Слони запропонували за тіло і мені і чоловіку. Ми збирали на них гроші спеціально, бо підозрюю, що оці всі дзвінки на роботу, мамі, сусідам, двоюрідній сестрі в іншій частині України - то це все вони, заодно і перевіримо. Хотіли здерти на 10 тисяч більше, я відповіла, що за тіло і не більше, через хвилину гарантійку прислали. Так що зі слонами попрощалися надіюсь назавжди 😁

- Май Кредит
Все-таки оформили реструктуризацію.

- Старфін і Санкредит
Самі задовбисті були в плані дзвінків нам і повідомлень і погроз. Закрили за тіло на протязі 3 тижнів (поділили на частини).

- Каштан
Просто лонгували, зʼявилась можливість і закрили

- Лимон
Також лонгували і закрили.

- First credit
Подали до суду.
Хочуть 16700 (8000 тіло, 6500 відсотки, решта судовий збір). Прислали гарантійну: сплатимо, заберуть позов. Маємо можливість заплатити, судитись не хочемо.

- Манівео
Цікава історія. Лонгували і закрили, на наступний день по промо мінус 99 взяли на місяць більшу суму щоб закрити більш дорогі по відсоткам (тут не писала, але брали деякі тимчасово, треба було в один період часу). Ну от всі закрили, лишилось Манівео з активних діючих. Маємо намір максимально закрити в срок (ну чоловік так планує).

Ну трохи підчистили, лишились:
- Кредит +
- Смарті
- Селфі
- чоловіка Тенго, Панго, Аміго
Останні починають скидувати вже до тіло +2000. Грошей поки немає на них. Думаємо просити реструктуризацію. Дзвонять і мені. Більше ніхто не жалівся.

Ну трохи підчистили, лишились:
- Кредит +
- Смарті
- Селфі
- чоловіка Тенго, Панго, Аміго
Останні починають скидувати вже до тіло +2000. Грошей поки немає на них. Думаємо просити реструктуризацію. Дзвонять і мені. Більше ніхто не жалівся.
Останні навряд чи дадуть менше. Потім буде продажа до кредит капітал(скоріш за все) які будуть пропонувати все з накрученими відсотками розбите на рік.
Ну хіба, що у вас тіло не велике. Не знаю
Кредит плюс зазвичай пропонує тіло, або 70% тіла. Ну у вас звичайно сума досить велика, можливо менше не запропонують.
Смарті буде менше тіла. Але тіло точно.
Звичайно все залежить від того яке протермінування. Але приблизно так

Останні навряд чи дадуть менше. Потім буде продажа до кредит капітал(скоріш за все) які будуть пропонувати все з накрученими відсотками розбите на рік.
Ну хіба, що у вас тіло не велике. Не знаю
Кредит плюс зазвичай пропонує тіло, або 70% тіла. Ну у вас звичайно сума досить велика, можливо менше не запропонують.
Смарті буде менше тіла. Але тіло точно.
Звичайно все залежить від того яке протермінування. Але приблизно так
Дякую.
Тіла по оцим Тенго-Панго-Аміго - 5000, 7000, 10000. Певне треба тоді поспішити, можливо попросимо реструктуризацію з понеділка. По моїм зробили ж.
По Кредит Плюс чекаю тіло на частини. Певне довго прийдеться чекати. Не знаю чи дзвонять оточенню, бо хтось дзвонить постійно (надіюсь це слони були, ми їх уже погасили), бо люди вже дуже сердяться на нас. А вони ж брешуть, не кажуть хто це, придумують всякий брєд.
Смарті буду чекати тоді. Було б б добре менше тіла

Дякую.
Тіла по оцим Тенго-Панго-Аміго - 5000, 7000, 10000. Певне треба тоді поспішити, можливо попросимо реструктуризацію з понеділка. По моїм зробили ж.
По Кредит Плюс чекаю тіло на частини. Певне довго прийдеться чекати. Не знаю чи дзвонять оточенню, бо хтось дзвонить постійно (надіюсь це слони були, ми їх уже погасили), бо люди вже дуже сердяться на нас. А вони ж брешуть, не кажуть хто це, придумують всякий брєд.
Смарті буду чекати тоді. Було б б добре менше тіла
Та в більшості вони всі досить кончені. Хоча оці, що від Мілоан, то по дзвінких вроді норм. В мене було аміго та Мілана по 10 тис. Пропонували тіло+3000, до самої продажі колекторам. В основному по форуму теж читав, що до кредит капітал продасть. Мені 2 рази за рік на емейл було від них, і все.

З кредит плюс я після 4 або 5 місяців домовився за тіло на рік.

А слони ті ще покидьки.

В мене смартівей були тихі. Але тіло було щось біля 1500, вже не пам'ятаю. Закрив менше ніж 500грн.
Ну і можете почитати, на форумі є.

13.01.2026
- Кредит Плюс- просрочки 2,5 місяця, тіло 47000. Написали вчора пропозицію закрити за тіло і на частини на 5 місяців. Це і чекала, тому погодилась.

- Аміго чоловіка - тіло 5000+2000 зверху вирішили оплатити, ще Панго і Тенго лишились, але грошей на них уже немає, та й пропозицій теж поки, просрочки більше 2 місяців вже.

- First credit - подали позов до суду, прийняли рішення оплатити їм все і не возитися з судом, не ті суми. Тіло 8000, відсотки 6500. Судовий збір сказали не треба оплачувати (типу знижка така) по гарантійному.
Тепер питання: в дії висить цей позов, як зрозуміти що його забрали?

Хтось подзвонив на мою роботу. Представився Європейським Факторингом, ще й імʼя назвав, сказав що маю 500 тисяч кредиту. І додзвонилися конкретно в бухгалтерію. А бухгалтерія уже на весь офіс рознесла і тепер от я така погана в боргах. Я в шоці, довели до сліз. Хто це може бути? Знати б та скаргу написати в Нацбанк.
Я б пішов до такої бухгалтерії та сказав би що накатаю в поліцію на них заяву за розкриття персональної та приватної інформації. А ще може за моральну шкоду. А буде бикувати - таки зробив би це. Дозвонились колектори - погано, але вони повинні були це обговорити максимум із вами та керівництвом, в приватному порядку.

13.01.2026
- Кредит Плюс- просрочки 2,5 місяця, тіло 47000. Написали вчора пропозицію закрити за тіло і на частини на 5 місяців. Це і чекала, тому погодилась.

- Аміго чоловіка - тіло 5000+2000 зверху вирішили оплатити, ще Панго і Тенго лишились, але грошей на них уже немає, та й пропозицій теж поки, просрочки більше 2 місяців вже.

- First credit - подали позов до суду, прийняли рішення оплатити їм все і не возитися з судом, не ті суми. Тіло 8000, відсотки 6500. Судовий збір сказали не треба оплачувати (типу знижка така) по гарантійному.
Тепер питання: в дії висить цей позов, як зрозуміти що його забрали?
Какая у вас общая сумма тел осталась и сколько долгов в штучном формате? Вы хорошую работу проделали. Молодец.

Какая у вас общая сумма тел осталась и сколько долгов в штучном формате? Вы хорошую работу проделали. Молодец.
Дякую, але дуже важко це все.
Є ще борги перед банками і людьми (туди теж паралельно по трохи віддаємо (але то таке). Хочемо в першу чергу оце все по віддавати цим МФО довбаним.

Лишилось з недомовленого:
- Смарті - 25000
- Селфі чоловіка - 16000
- Тенго чоловіка - 10000
- Панго чоловіка - 5000
- Кредит Плюс чоловіка - 15000
А ще маємо знову Манівео 50000 (треба було дуже і дивно що дали таку суму), але в просрочку не заганяємо. Там льготний процент. Плануємо до кінця терміну закрити його.
Ті що реструктуризовані будуть закриті до травня всі.
Ну ще багатенько є....

Є ще борги перед банками і людьми (туди теж паралельно по трохи віддаємо (але то таке). Хочемо в першу чергу оце все по віддавати цим МФО довбаним.

- Смарті - 25000
- Селфі чоловіка - 16000
- Тенго чоловіка - 10000
- Панго чоловіка - 5000
А ще маємо знову Манівео 50000 (треба було дуже і дивно що дали таку суму), але в просрочку не заганяємо. Там льготний процент. Плануємо до кінця терміну закрити його.
Ну ще багатенько є....
Смарті шось пропонували? Бо в мене майже 3 місяці і нічого не пропонують, лише лякають

Смарті шось пропонували? Бо в мене майже 3 місяці і нічого не пропонують, лише лякають
Конкретного нічого, скидають в кабінеті по пару сотень і зараз тіло 25000+9000 зверху. Теж прострочення 3 місяці вже.

- Смарті - 25000
- Селфі чоловіка - 16000
- Тенго чоловіка - 10000
- Панго чоловіка - 5000
Ну ще багатенько є....
Вибачте але, закрити манівео і взяти знову ще й таку суму((( треба бути впевненим що ви його закриєте. Тоді складається така думка що ви закриєте і будете брати знову і знову. Бо дуже буде потрібно🤷🏻‍♀️

Вибачте але, закрити манівео і взяти знову ще й таку суму((( треба бути впевненим що ви його закриєте. Тоді складається така думка що ви закриєте і будете брати знову і знову. Бо дуже буде потрібно🤷🏻‍♀️
Планували віддати, чоловік мав заробити, але погода внесла свої корективи, не може закінчити цю роботу, де хороша сума мала б бути. Ще є час до кінця місяця, побачимо. Якщо ні, то на місяць перенесемо, закриємо і візьмемо ще під акційний відсоток. Більше нічого не беремо і ні в кого. Тільки це. Збираємо.

16.02.2026
Трохи оновлень.
Панго чоловіка - закрили за тіло +1000
Тенго чоловіка - закрили за тіло просто, навіть без + додаткових. Подзвонили мені (бо чоловік не брав, а мій номер додатковий). Сказали що ж важлива інфо, що вони готують на продаж колекторам і пропонують за тіло сплатити, знайшли гроші і сплатили. Прострочення майже 4 місяці.

Лишились Смарті і Селфі чоловіка з прострочених. Смарті від сьогодні уже пропонують менше тіла (75%), а Селфі за тіло. Але грошей вже немає поки🤷🏼‍♀️ надіюсь ще почекають

18.03.2026
Пройшов місяць після останнього допису.
З хороших новин - закрили селфі нарешті, до суду не дійшло. Закрили за тіло, місяць висіла пропозиція. На частини так і не удавалось поділити, зʼявилась можливість і закрили.

В травні останні платежі по реструктуризаціям.

Лишився Смарті, на разі пропонують все ще 75% від тіла, поки не до нього, не платимо.

З поганих новин 😔
В лютому погода завадила чоловіку нормально заробляти, мали мінімум і змушені були взяти знову пару кредитів на обовʼязкові платежі (не тільки МФО). Не пишу в список, бо маємо намір закрити в березні-квітні, так як сезон роботи пішов. В про строчку не заганяємо, і лонгуватм не будемо. На крайняк як не вистачить щось, закриємо і візьмемо з промо знову. Але надіюсь цього вже не буде, а закриємо діючі.

І ще цікавий факт розповім)))
Якесь МФО (підозрюю Слон) звʼязалися з родиною чоловіка, з якою він не спілкувався 25 років, не жив там від тоді і розірвані всі звʼязки. Це по рідному татові. Надали номер тітці і вона перетелефонувала, зустрілися і тепер ми спілкуємся і узнаємо все про рідню чоловіка, що є і брати і сестри і дядьки. От таке теж може бути)))

Назад
Угорі