Щоденник Початок аду: 15 МФО

• Автор теми Автор теми SvetikB
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 5K
Дякую вам за таку розширену відповідь. Ну ви бачите як все змінюється, тут читала, що Мілоан і компашка ніби через місяця два пропонує за тіло плюс 1000, а бачу у вас прям війна ціла починається 🤷🏼‍♀️ цікаво що мене чекає. Також бачила у цих адвокатів (до яких хотіла теж спочатку звернутися), що теж удається вигідно домовитися, то була впевнена, що проблем з ними особливих не мало б бути.
Стосовно дзвінків, я написала листа на пошту Лоан Плюс по цьому поводу (бо тільки вони поки що дзвонили кому хотіли), пригрозила заявою в НБУ, то поки два дні не дзвонять, але не знаю чи через це).
Все буде добре
В мене 14 в протермінуваннях були )) зараз 5 лишилося😃

Все буде добре
В мене 14 в протермінуваннях були )) зараз 5 лишилося😃
Землячко і колего по цеху..... Ви мене дивуєте!!! Ви мабуть "відвідуючи" ці "контори" таким чином проникали до цих злодійських організацій в середину.... щоб вивчати специфіку їхньої діяльності з середини й таким чином знищувати цих гідр !

Землячко і колего по цеху..... Ви мене дивуєте!!! Ви мабуть "відвідуючи" ці "контори" таким чином проникали до цих злодійських організацій в середину.... щоб вивчати специфіку їхньої діяльності з середини й таким чином знищувати цих гідр !
Десь так
Просто співпало так
Кризова ситуація
Необхідеість виїзду закордон
Потрапляння під обмеження переказів НБУ
Депресія
Торг
Прийняття
Та нічого, це все досвід
Який робить сильнішими

Десь так
Просто співпало так
Кризова ситуація
Необхідеість виїзду закордон
Потрапляння під обмеження переказів НБУ
Депресія
Торг
Прийняття
Та нічого, це все досвід
Який робить сильнішими
Це все мине...Все налагодиться.... але з "революційною діяльністю" слід підвязувати однозначно.

за пів тіла через 4-5 місяців, або тіло на 5 частин, нікому не дзвонили

через пів місяця клянчать тіло, десь через 2-3 міс продають, нікому не дзвонять, тільки лякають

Дзвінки кожні пару хв від робота, але тільки вам, через кілька місяців пропонують тіло +1000 грн, на менше не йдуть, після цієї пропозиції продають калам

через більш як пів року можуть запропонувати менше як половина тіла
а з Тенго Міоланами на реструктуризацію тіла + 1000 чи 2000 хтось домовлявся?

Ні. Якщо це на вас діє, то будуть дожимати. Краще ігнорити. Ну подзвонили, попросили передати інфо. І що. Ви в декреті. У вас не може бути труднощів з грошима? Я думаю, це зараз звична тема, якою нікого не здивуєш. Коли мені каже хтось зі знайомих, що їм дзвонили, то я просто вибачаюсь і кажу, що це немає до них ніякого стосунку і хай краще не спілкуються, тоді менше будуть турбувати.
а хто саме з шараг подзвонив на работу?

Останнє редагування:
а з Тенго Міоланами на реструктуризацію тіла + 1000 чи 2000 хтось домовлявся?

Щодо мене, то поки що із 5 просрочених обдзвонював Лоан Плюс. Всі решта мені тільки, але я морожусь - сьогодні 100 пропущених з пів 10.🙄

Сьогодні 18.10 Аміго прислав мені листа (прикріпляю). 5 днів просрочки. Я так розумію продовжувати морозитись і по ссилкам не заходити?

Вкладення

• IMG_3199.webp
    IMG_3199.webp
    292.2 Кб · Перегляди: 88
Сьогодні 19.10 компанія my credit прислала пропозицію реструктуризації на всю суму з штрафами. Тіло 14000+відсотки 1000+штрафи 5600. Ділять на 5 частин по 4100.
Потрібна порада чи погоджуватися чи що чекати далі від них?

АФК в мене самі дикі - це Таліон+. Особливо по кредиту Манівео набридали. Хоча пролонгації були більше року і по тілу залишилось з 15тис - всього 2тис. Я, взагалі, вважаю, що я по цьому договору нічого не винна.))) Більше 2тис не віддам.;)

Сьогодні 19.10 компанія my credit прислала пропозицію реструктуризації на всю суму з штрафами. Тіло 14000+відсотки 1000+штрафи 5600. Ділять на 5 частин по 4100.
Зайдіть в кабінет - там були 3 варіанта реструктуризації. Можна розбити на довше. З ними важкувато домовлятися і достатньо швидко продають.

АФК в мене самі дикі - це Таліон+. Особливо по кредиту Манівео набридали. Хоча пролонгації були більше року і по тілу залишилось з 15тис - всього 2тис. Я, взагалі, вважаю, що я по цьому договору нічого не винна.))) Більше 2тис не віддам.;)

Зайдіть в кабінет - там були 3 варіанта реструктуризації. Можна розбити на довше. З ними важкувато домовлятися і достатньо швидко продають.
Дякую) просто читаю, що якось і за тіло ще й на частини домовляються, але не всім так везе 🤷🏼‍♀️

Дякую) просто читаю, що якось і за тіло ще й на частини домовляються, але не всім так везе 🤷🏼‍♀️
Я домовлялася Кліккредит (клон Майкредит) за тіло місяці через 3, але однією сумою. Це мені повезло. А Майкредит продали ЄАПБ, то тепер з 4 тис хочуть 12 і зразу. Може, колись вони і підуть на поступки, але не факт. Тому, якщо є фінансова можливість, то реструктуризація - це не поганий варіант.

Я домовлялася Кліккредит (клон Майкредит) за тіло місяці через 3, але однією сумою. Це мені повезло. А Майкредит продали ЄАПБ, то тепер з 4 тис хочуть 12 і зразу. Може, колись вони і підуть на поступки, але не факт. Тому, якщо є фінансова можливість, то реструктуризація - це не поганий варіант.
Скільки просрочки було у вас?

У мене ЄАПБ з 5 хочуть 25

Спробуйте з ними поспілкуватись щоб зменшили штрафи. Я у факторингу ЄАПБ закривала все за тіло + 2-3 тис зверху, але ЄАПБ можуть подати до суду, а ще можуть продати Кредиткапіталу, які можуть намалювати 4 тіла зверху. У мене не було можливості їх тоді закрити, тому продали і я вже чекала лояльних умов у факторинга.

А Майкредит продали ЄАПБ, то тепер з 4 тис хочуть 12 і зразу
Я писала лист і дзвонила ЄАПБ, просила за тіло закрити. Через декілька тижнів прийшла смс із пропозиціями більш адекватними. У мене в них було 5 договорів. І з часом вони переглядають умови. Думаю в моєму випадку вони бачать що я закрию і йдуть назустріч. Якби був повний ігнор, могли бути позови.

Спробуйте з ними поспілкуватись щоб зменшили штрафи. Я у факторингу ЄАПБ закривала все за тіло + 2-3 тис зверху, але ЄАПБ можуть подати до суду, а ще можуть продати Кредиткапіталу, які можуть намалювати 4 тіла зверху. У мене не було можливості їх тоді закрити, тому продали і я вже чекала лояльних умов у факторинга.

Я писала лист і дзвонила ЄАПБ, просила за тіло закрити. Через декілька тижнів прийшла смс із пропозиціями більш адекватними. У мене в них було 5 договорів. І з часом вони переглядають умови. Думаю в моєму випадку вони бачать що я закрию і йдуть назустріч. Якби був повний ігнор, могли бути позови.
Дякую) я в принципі так і намагаюся робити зі всіма від початку прострочення. Всім накатала листи по пошті з проханням. Ну звичайно ж всі відмовляють, мабуть же рано ще. Ну тобі пишу, що добре, на разі оплатити не можу, оплачу іншій компанії, яка погодилась))) на дзвінки не відповідаю, а їх більше 100 в день. Тільки пошта і месенджери різні. Але в вайбері мені тільки раз Лоан написав, а так дзвонять.

+, така сама історія, закрив вже два великих за тіло в них, один на 1 тис. грн закрив за десь два тіла.

Ще лишається чотири, по всім ним є +-півтора тіла пропозиція, але цілком можливо що зіб'ють нижче, коли прийду з грошима.

Для цього, я тільки писав їм на пошту гарненькі листи з допомогою ChatGPT, з проханням знизити нарахування і домовитись про оплати.

Ще лишається чотири, по всім ним є +-півтора тіла пропозиція, але цілком можливо що зіб'ють нижче, коли прийду з грошима.
На це не варто сподіватись) Треба дзвонити, вони називають всі пропозиції, можна лише запропонувати ще списання, переглянути якийсь із цих кредитів. Ну в мене так працює у них.

Доповнюю на 24.10
- Май кредит: зупинив нарахування і тепер висить просто реструктуризація на сталу суму але з усім (14000 тіло+1000 відсотки+6500 зверху). Платити по 4300, я в роздумах чи погоджуватись 🤷🏼‍♀️ Дзвонять тільки мені.
- Смарті - сума росте, дзвонять тільки мені
- Аміго і Панго прислали листи на пошту, що готові списати половину штрафів (ну таке собі, поки не до них). Дзвонять тільки мені.
- Слон кредит - написала їм лист з проханням списати відсотки і штрафи і поділити на частини. Відповіли, що треба офіційне звернення з підписом. Може і напишу таке, що порадите? Робити таке? Панго до речі теж таке хоче.
- Лоан Плюс - самі перелякані, дзвонили мамі, на роботу, мені то цілий день. А сьогодні намагались з карти гроші зняти 50 гривень, Моно платіж заблокував. Чи мають право таке робити?
- Каштан пролонгувала, не хочу його в просрочку
- Манівео, Лимон теж перекредитували на місяць, не хочу теж в просрочку.
- всі інші ще не в просрочці.

Назад
Угорі