Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
прям цілого тортика зхрумкали?і сьогодні сказала Досить собі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
прям цілого тортика зхрумкали?і сьогодні сказала Досить собі.
З часом не будете звертати на них увагу, в мене є ще несплачені кредити які вже перепродали, пропозиції не надходять даже не знаю де точно який договір і в кого.До речі, смс немає від них, пошта пуста. Лише в спамі дзвінки. Перший тиждень минув) я встигла зайти в стан тривоги, захворіти, втратити апетит і сьогодні сказала Досить собі. Що буде те буде...я Вам дякую усім, хто відписує мені з підтримкою і відповідає. Хочу знову бути веселою і на позитиві як я була)) ну як тільки я вирулю...обіцяю собі закрити це питання назавжди з МФО.
прям цілого тортика зхрумкали?![]()
Поки мені лише телефонують.З часом не будете звертати на них увагу, в мене є ще несплачені кредити які вже перепродали, пропозиції не надходять даже не знаю де точно який договір і в кого.
Так беріть себе в руки ,радійте життю - воно занадто коротке щоб витрачати його на переживання за калами ,шуткуйте ,смійтеся ,живіть .А те все вирішиться по міріЩе не адаптувалася, якщо чесно. Маю взяти себе в руки, розумію, але поки ще розхитана)
Ви праві повністю!!Так беріть себе в руки ,радійте життю - воно занадто коротке щоб витрачати його на переживання за калами ,шуткуйте ,смійтеся ,живіть .А те все вирішиться по мірі![]()
Ещё попроси фотоотчёт еды у девушки))Так беріть себе в руки ,радійте життю - воно занадто коротке щоб витрачати його на переживання за калами ,шуткуйте ,смійтеся ,живіть .А те все вирішиться по мірі![]()
Менше з ними спілкуйтеся від слова "взагалі"Поки мені лише телефонують.
Ви знаєте де я працюю? В садочку))) ото в мене рух і енергія від дітей!! Мені навіть сьогодні дівчинка каже: ти сьогодні посміхаєшся)) я мало не заплакала! Думаю, видно тиждень була для них не такаВи праві повністю!!
А як вони все бачать і відчуваютьВи знаєте де я працюю? В садочку))) ото в мене рух і енергія від дітей!! Мені навіть сьогодні дівчинка каже: ти сьогодні посміхаєшся)) я мало не заплакала! Думаю, видно тиждень була для них не така
Повірю на слово ,сам знаю як хотілося їсти в перші дніЕщё попроси фотоотчёт еды у девушки))
Хух,от і добре ,що ваші думки стають в правильне руслоДаю собі питання: як я могла допустити таку ситуацію взагалі? Але вже зараз шукаю вихід. Бо ті роздуми не дають нічого. Висновок я зробила. Тепер рішення потихеньку буде
С 2020 года туда не захожу и не собираюсь. Наслаждайтесь тишиной, пока тихо))Я вже тиждень не заходжу на МФО які протерміновані, і не дивлюся що там. Що скажете з вашого досвіду, треба заходити дивитися який там борг і що там? В мене поки тиша на пошті і в смс. Вже другий день. В перші дні прострочки писали про борг і яка сума пролонгування. Зараз тихо.Як діяти?
Ви сплачуєте потихеньку чи в тиші очікуєте? І ще скажіть, вони зверталися в суд?С 2020 года туда не захожу и не собираюсь. Наслаждайтесь тишиной, пока тихо))
Не оплачиваю, ну и тем более в тишине не жду)) Из моих в суд не пошел никто))Ви сплачуєте потихеньку чи в тиші очікуєте? І ще скажіть, вони зверталися в суд?
Слава Богу!! Я за Вас рада. Ну я теж зараз вибрала таку тактику як Ви, тишу. Вже потихеньку приходжу до тями. Хоча ще п'ю чайки з м'ятою)))Не оплачиваю, ну и тем более в тишине не жду)) Из моих в суд не пошел никто))
Чаи с мятой не только полезны, но ещё и вкусные)) Так что пейте чаи, не нервничайте и готовьтесь к новогодним праздникам))Слава Богу!! Я за Вас рада. Ну я теж зараз вибрала таку тактику як Ви, тишу. Вже потихеньку приходжу до тями. Хоча ще п'ю чайки з м'ятою)))
Ігнорувати. І Вам, і близьким. Таких смс буде вагонПочалося. Що робити?