Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
До речі, смс немає від них, пошта пуста. Лише в спамі дзвінки. Перший тиждень минув) я встигла зайти в стан тривоги, захворіти, втратити апетит і сьогодні сказала Досить собі. Що буде те буде...я Вам дякую усім, хто відписує мені з підтримкою і відповідає. Хочу знову бути веселою і на позитиві як я була)) ну як тільки я вирулю...обіцяю собі закрити це питання назавжди з МФО.
З часом не будете звертати на них увагу, в мене є ще несплачені кредити які вже перепродали, пропозиції не надходять даже не знаю де точно який договір і в кого.

прям цілого тортика зхрумкали? 😁
😀😀Поїла))) в меню була вода і чаї зелені...не могла їсти.
З часом не будете звертати на них увагу, в мене є ще несплачені кредити які вже перепродали, пропозиції не надходять даже не знаю де точно який договір і в кого.
Поки мені лише телефонують.

Ще не адаптувалася, якщо чесно. Маю взяти себе в руки, розумію, але поки ще розхитана)
Так беріть себе в руки ,радійте життю - воно занадто коротке щоб витрачати його на переживання за калами ,шуткуйте ,смійтеся ,живіть .А те все вирішиться по мірі 😉

Так беріть себе в руки ,радійте життю - воно занадто коротке щоб витрачати його на переживання за калами ,шуткуйте ,смійтеся ,живіть .А те все вирішиться по мірі 😉
Ещё попроси фотоотчёт еды у девушки))

Ви праві повністю!!
Ви знаєте де я працюю? В садочку))) ото в мене рух і енергія від дітей!! Мені навіть сьогодні дівчинка каже: ти сьогодні посміхаєшся)) я мало не заплакала! Думаю, видно тиждень була для них не така

Ви знаєте де я працюю? В садочку))) ото в мене рух і енергія від дітей!! Мені навіть сьогодні дівчинка каже: ти сьогодні посміхаєшся)) я мало не заплакала! Думаю, видно тиждень була для них не така
А як вони все бачать і відчувають
Ещё попроси фотоотчёт еды у девушки))
Повірю на слово ,сам знаю як хотілося їсти в перші дні

Даю собі питання: як я могла допустити таку ситуацію взагалі? Але вже зараз шукаю вихід. Бо ті роздуми не дають нічого. Висновок я зробила. Тепер рішення потихеньку буде

Даю собі питання: як я могла допустити таку ситуацію взагалі? Але вже зараз шукаю вихід. Бо ті роздуми не дають нічого. Висновок я зробила. Тепер рішення потихеньку буде
Хух,от і добре ,що ваші думки стають в правильне русло

Я вже тиждень не заходжу на МФО які протерміновані, і не дивлюся що там. Що скажете з вашого досвіду, треба заходити дивитися який там борг і що там? В мене поки тиша на пошті і в смс. Вже другий день. В перші дні прострочки писали про борг і яка сума пролонгування. Зараз тихо.Як діяти?

Я вже тиждень не заходжу на МФО які протерміновані, і не дивлюся що там. Що скажете з вашого досвіду, треба заходити дивитися який там борг і що там? В мене поки тиша на пошті і в смс. Вже другий день. В перші дні прострочки писали про борг і яка сума пролонгування. Зараз тихо.Як діяти?
С 2020 года туда не захожу и не собираюсь. Наслаждайтесь тишиной, пока тихо))

Не оплачиваю, ну и тем более в тишине не жду)) Из моих в суд не пошел никто))
Слава Богу!! Я за Вас рада. Ну я теж зараз вибрала таку тактику як Ви, тишу. Вже потихеньку приходжу до тями. Хоча ще п'ю чайки з м'ятою)))

Слава Богу!! Я за Вас рада. Ну я теж зараз вибрала таку тактику як Ви, тишу. Вже потихеньку приходжу до тями. Хоча ще п'ю чайки з м'ятою)))
Чаи с мятой не только полезны, но ещё и вкусные)) Так что пейте чаи, не нервничайте и готовьтесь к новогодним праздникам))

Почалося. Що робити?
Що робити?

Вкладення

• Screenshot_2023-12-25-13-17-25-921_com.android.mms.webp
    Screenshot_2023-12-25-13-17-25-921_com.android.mms.webp
    35.2 Кб · Перегляди: 76
Назад
Угорі