Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
крепенько так словесных пестюлей отвесить, дабы вразумить.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
крепенько так словесных пестюлей отвесить, дабы вразумить.

Якщо адекватні то трохи побубнять, і то скоріше собі під носа а не вам особисто. Наприклад брат мій просто їх нах*р посилав, мені раз просто сказав що йому якісь телефонують за мене питали і все, більше ми про це не розмовляли. Батьку не телефонували бо його номер телефона не засвіченний в жодному з банків, тому його ніде в базі немає. Матері було наярювали, сказав не слухай їх і не розмовляй з ними, то мої справи, вона так і робила.За себе я вже давно не боюсь, за близьких, і як вони відреагують коли дізнаються
У мене є швидко гроші, і в моєму місті могли б до мене і пішки прийти, їхніх кіосків повно по місту, але не прийшли)))Вже другий хлопець писав, що швидко гроші приїжджали, але всі пишуть як і ви що такого бути не може
У мене сьогодні другий день дзвінків, зробила все як радили на форумі, встановила додаток антиспам, сказала на роботі що можуть дзвонити, попросила не розмовляти, не знаю як буде, лишилось сказати мамі і братові, надіюсь зрозуміють, ніби сьогодні трохи легше все сприймається, але все ж ще є якийсь внутрішній неспокій, надіюсь пройде скоро, незнаю.Вначале у многих так. Я тоже немного парился первое время, конечно не так как вы
но со временем приходит дзен, поверьте вы попали в нужное место, скоро будете со смехом вспоминать как переживали из-за пустяков.
Все будет хорошо, вот всего 1 день прошел и уже вы чуть отошли, через недельку-другую вообще не будете реагировать никак на эту ситуацию)У мене сьогодні другий день дзвінків, зробила все як радили на форумі, встановила додаток антиспам, сказала на роботі що можуть дзвонити, попросила не розмовляти, не знаю як буде, лишилось сказати мамі і братові, надіюсь зрозуміють, ніби сьогодні трохи легше все сприймається, але все ж ще є якийсь внутрішній неспокій, надіюсь пройде скоро, незнаю.
Намагаюсь, не звикла показувати оточуючим свої проблеми, завжди все сама, але тільки зараз потрапивши в таку ситуацію, розумію що це не правильно і потрібно ділитись проблемами, бо тримати все а собі, то може і дах поїхати. А тут серед розуміючих людей дуже класна підтримка, рада що потрапила на цей форумВсе будет хорошо, вот всего 1 день прошел и уже вы чуть отошли, через недельку-другую вообще не будете реагировать никак на эту ситуацию)
Спочатку ніхто не розуміє. Навіть сам себе не міг зрозуміти. Ніби не дурепа, а так вляпатись. Думки були різні, до найгірших. І що з тих набраних кредитів може відсотків десять були потрачено на себе. Все йшло на пролонгації, відсотки. І в мене вища економічна освіта. Та й вже далеко не дівчинка. Далеко. Вже пройшло майже два роки. Спокійно переношу свій статус боржника (напевно вже мільйонера) Через тиждень суд. Перед війною виїхала за кордон Через це дзвінками не надоїдали. Дзвонили дочці, сестрі, зятю, свахі. Напевно багатьом. Так що Будьте спокійні. Купляйте собі їду. Все буде Ок. Тримайтеся.Нажаль мама мене не зрозуміє
Все буде добре, в мене дзвінки з 21.08. То вже не так реагую як на початку. Але все одно тривога є звісно, якщо читали мій щоденник то бачили яка паніка була в менеУ мене сьогодні другий день дзвінків, зробила все як радили на форумі, встановила додаток антиспам, сказала на роботі що можуть дзвонити, попросила не розмовляти, не знаю як буде, лишилось сказати мамі і братові, надіюсь зрозуміють, ніби сьогодні трохи легше все сприймається, але все ж ще є якийсь внутрішній неспокій, надіюсь пройде скоро, незнаю.
Если люди берут займы во время войны, а потом говорят: "в стране война", то это не очень. Понятное дело, что шараг это мало волнует.Саме обідніше те що, ці ур*ди мфошні не хочуть розуміти людей і іти на уступки, і це коли в країні війна, і наоборот повинні якось домогати, або хотя би відсоток малий брати.
Так, читала. Все розумію сама в такій ситуації, я зараз в якомусь такому стані, що мені зараз ніби хочеться гори звернути, а через пару хвилин все - такий якийсь ступор що не хочу взагалі нічого, і нажаль переважає другий станВсе буде добре, в мене дзвінки з 21.08. То вже не так реагую як на початку. Але все одно тривога є звісно, якщо читали мій щоденник то бачили яка паніка була в мене
В какой-то момент одно состояние должно взять верх над другим, и эти метания закончатся. Надо горы сворачивать, а не жалеть себя и жаловатьсяТак, читала. Все розумію сама в такій ситуації, я зараз в якомусь такому стані, що мені зараз ніби хочеться гори звернути, а через пару хвилин все - такий якийсь ступор що не хочу взагалі нічого, і нажаль переважає другий стан
Когда родственникам скажете, станет намного легче (у меня так было), хоть им говорить тяжелее всегоТак, читала. Все розумію сама в такій ситуації, я зараз в якомусь такому стані, що мені зараз ніби хочеться гори звернути, а через пару хвилин все - такий якийсь ступор що не хочу взагалі нічого, і нажаль переважає другий стан
Друзі, в кого як справи? Я менше на форумі сидю так як без телефону беру телефон у знайомого( як справи у вас?Когда родственникам скажете, станет намного легче (у меня так было), хоть им говорить тяжелее всего
Та у нас все нормально вроде)Друзі, в кого як справи? Я менше на форумі сидю так як без телефону беру телефон у знайомого( як справи у вас?
самый хоррорна лайливу жінку
прикинь, под домом стоял одно время, соседский правда)Его наверное все высматривали
Да не, Вы шо, у них определение продукта - КРЕДИТ. К слову, это имеет значение)берут займы во время войны
И что он вам сказал?)Я сьогодні була в юриста. От паніка робить своє
Де були ,у кого ????? Таки мабуть не дійшлоЯ сьогодні була в юриста. От паніка робить своє

у юриста, ти шо, читати не вмієш?Де були ,у кого ?????

Разучился))у юриста, ти шо, читати не вмієш?![]()