По стопам дорошкевич. Ищем альтернативу банковским счетам

• Автор теми Автор теми Uprising
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 5K
Да прикол в том, что часто нужно деньги переводить, достаточно небольшие суммы, но по другому никак. Вот для этого подойдет. А если у вас бабосиков много))) открывайте счет в любом иностранном банке и не е... себе мозги)
Иностранные банки а именно???

Вбила сьогоднішній день на пошук альтернативи, яка би задовольняла мої потреби одним махом. Не знайшла. Переєструвалася на десятку платіжних систем і електронних гаманців.
Закрила МоноБанк і буду закривати Ощад, поки шо повиводила під 0. Чого? Виконавчого напису не було, ніде в реєстрах мене не має. Але то таке. Я думаю, буде краще коли виконавець, звернувшись у всі банки з виконавчим написом, отримає відповідь - рахунків не знайдено. І у нього буде стимул пошвидше закрити діло за неможливістю стягнення. Ніж має банківський рахунок із заблокованою соткою висіти пару років і мені тягатися по судах (воно мені не цікаво обше). Дулю з маком, коротше, получить і до свіданія.
В планах відкрити на чоловіка Монобанк і звідти платити комуналку й інше.
На разі знайшла невідому раніше мені гривневу платіжну систему ,може комусь буде цікаво: LeoWallet для оплати мобільного, комуналки і т.д. Цікава нібито низькими %
Новый точечный рисунок.gif

Й поки шо для закордоннних сайтів залишаюся на Скрілл

Многие столкнулись с этим черным нотариусом, который как я полагаю только набирает ход в своих черных делах. И возникает вопрос: как же выводить средства если заблочили банковские счета и карты? Некоторые могут получать зп налом, но в основном фрилансеры переводят средства на карты укр.банков и затем обналичивают. Теперь возникает проблема в поиске альтернативы укр. банков - кто-то имеет опыт пользования и обналом через зарубежные платежные системы и банки?
То же проблему нашли... Пусть вам знакомый или родственник на себе оформит. Или на Фейсбуке в последнее время рекламят карточку visa інша, она вообще ананимная

Zav505, діло в тому, що деякі люди отримують зарплату, соц допомогу, пенсію на банківську картку, яка мусить бути оформлена на конкретну особу, а не брата-свата
Та й не кожен схоче, щоб на його ім"я оформляли, тим більше, люди з такою репутацією, як у більшості форумчан

Zav505, діло в тому, що деякі люди отримують зарплату, соц допомогу, пенсію на банківську картку, яка мусить бути оформлена на конкретну особу, а не брата-свата
Та й не кожен схоче, щоб на його ім"я оформляли, тим більше, люди з такою репутацією, як у більшості форумчан
это да, многие знакомые не захотят иметь финансовых дел из-за этих шараг, некоторым понарассказывали что я на них пытался взять кредит, и эти некоторые в это верят. да и я не захочу чтобы кто-то из братов\сватов был в курсе моих доходов-расходов.
не пойму зачем вы регались в других платежных системах - здесь выяснили что есть варианты анонимных карт Уплата и от Конкорд-банка. да, лимит всего 4к грн в месяц, но они открываются без паспортных данных на симку, т.е. запасаемся нужным количеством симок. незнаю только это виртуальные карты или пластиковые, т.к. больше интересует возможность снять нал в банкомате. также есть карта для оплат от easypay, не знаю накладывают ли на нее арест.
а для других платежей в интернете полно других систем, в зависимости от целей - яд, киви, вебмани, payoneer, скрилл и много других, которые отличаются как комиссиями так и мин. лимитами.

не пойму зачем вы регались в других платежных системах - здесь выяснили что есть варианты анонимных карт Уплата и от Конкорд-банка. да, лимит всего 4к грн в месяц, но они открываются без паспортных данных на симку, т.е. запасаемся нужным количеством симок. незнаю только это виртуальные карты или пластиковые, т.к. больше интересует возможность снять нал в банкомате. также есть карта для оплат от easypay, не знаю накладывают ли на нее арест.
є свої нюанси тому і регалась в "других платежних системах" під свої потреби. Конкорд тільки для клієнтів банку, а сам банк за 60 км від мене. Уплата 100 грн чи скільки і не видно пін коду як пишуть, при нагоді куплю на випадок "нехай буде"
Й комісії в тих платіжних системах далеко не мінімальні на шляху: вивід з покер руму на ЯД (наприклад) ➡ вивід на банківську карту ще й конвертація може бути. Залежить чим хто займаєтеся Є всюди свої підводні камені, приходиться обирати

Останнє редагування:
є свої нюанси тому і регалась в "других платежних системах" під свої потреби. Конкорд тільки для клієнтів банку, а сам банк за 60 км від мене. Уплата 100 грн чи скільки і не видно пін коду як пишуть, при нагоді куплю на випадок "нехай буде"
Й комісії в тих платіжних системах далеко не мінімальні на шляху: вивід з покер руму на ЯД (наприклад) ➡ вивід на банківську карту ще й конвертація може бути. Залежить чим хто займаєтеся Є всюди свої підводні камені, приходиться обирати
Вообще-то уплата пин есть. У меня был вместе с картой стандартный секретный конверт с пин-кодом.

К, чоловік сказав,щоб оплатила 22800(майже) кредиту ,який він брав для мене.
Тіло 22000.
Проплати (знімали з зб,картки мінімальний платіж. 2800.) 8м проплачував)
Сьогодні прийшла йому смс оплатити борг на всю суму...
Грошей немає,нерви тріпає...

Назад
Угорі