Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это нужно там, в фейсбуке написать.Ігор Володимирович, дуже шкода,що Ви в таке вляпались. Але Ви розумієте, що шахраї вони, а не Ваш син. Про який підписаний договір тут багато хто пише? Він взагалі існує? В такій аферній кабалі дуже багато людей. Почитайте форум, до якого Ви звернулись. А нашій державі байдуже при любому президенту і при любій Верховній раді. Ви зі своїм статусом і своїми звязками маєте допомогти народу, а ми "ніщєброди" і "шахраї" Вам в цьому допоможем. Щодо Вашого боргу я б порадив би не віддавати борг аферистам,а подати скарги в поліцію, кіберполіцію, найняти за ці гроші хорошого юриста і наказати гадів конкретно. Я більше ніж на 100% впевнений, що борг "розсмокчеться" аж до тіла кредиту, або й зовсім зникне. Докажіть тим шарлатанам, що вони не на того напали. Ви маєте більше можливостей це зробити, ніж багато хто з нас.
Это не он написал на форуме ( это ссылку далиІгор Володимирович, дуже шкода,що Ви в таке вляпались. Але Ви розумієте, що шахраї вони, а не Ваш син. Про який підписаний договір тут багато хто пише? Він взагалі існує? В такій аферній кабалі дуже багато людей. Почитайте форум, до якого Ви звернулись. А нашій державі байдуже при любому президенту і при любій Верховній раді. Ви зі своїм статусом і своїми звязками маєте допомогти народу, а ми "ніщєброди" і "шахраї" Вам в цьому допоможем. Щодо Вашого боргу я б порадив би не віддавати борг аферистам,а подати скарги в поліцію, кіберполіцію, найняти за ці гроші хорошого юриста і наказати гадів конкретно. Я більше ніж на 100% впевнений, що борг "розсмокчеться" аж до тіла кредиту, або й зовсім зникне. Докажіть тим шарлатанам, що вони не на того напали. Ви маєте більше можливостей це зробити, ніж багато хто з нас.
А я сначала там и написалЭто нужно там, в фейсбуке написать.
Вот это суперА я сначала там и написал
Скиньте там ссылку на форум!!!Ви себе не можете представить какие страсти кипят под этим постом на фейсбуке. Сам Мосейчук спустился на землю. Он вроде нас в первый наш день на этом форуме. И обещает этим проблемам дать ход. А мы объязаны не дать ему забыть об этом
Ігор Мосійчук . Це не фейк. Я сам з Ігорем Мосійчуком спілкувався. І все що тут писав і йому відписував. Він дійсно в шоці і обіцяв так не залишити. Не знаю чи він чув про ці проблеми раніше, але тепер все пізнає, як першокласникСкиньте там ссылку на форум!!!
С текстом, что на форуме таких, как его сын, сотни тысяч.
Скажiть йому, щоб перевipив кредитную справу сина в убкiІгор Мосійчук . Це не фейк. Я сам з Ігорем Мосійчуком спілкувався. І все що тут писав і йому відписував. Він дійсно в шоці і обіцяв так не залишити. Не знаю чи він чув про ці проблеми раніше, але тепер все пізнає, як першокласник
ахриневшая шавка, комнатный герой, аж пригорело немного)ктонибудь комменты читал? Впечатлил один
Нє, ше ніщеброди.А мне кажется на острове было бы весело)) одни мошенники и аферисты)) романтика))
Нах.й слати, а цей скрін відправити Мосійчуку, може справді назбирає матеріалів і шось зробить цим гімнюхам.ктонибудь комменты читал? Впечатлил один
номер есть в базе трукулер- сслоанктонибудь комменты читал? Впечатлил один
Нє, ше ніщеброди.
Нах.й слати, а цей скрін відправити Мосійчуку, може справді назбирає матеріалів і шось зробить цим гімнюхам.
Я відправлю йому все шо по цій шаразі маю, і ви не тягніть. Мосійчук не остання людина в Україні, шей затятий журналюга. Нагне їх сто пудово.
Але ми не маємо бути пасивні, хто шо має на цих д*білів відправляйте. Це буде наша помста, бо вони реально останнім часом з катушок злетіли. Ця Міньєтка вопше берегів не бачить.
добро пожаловать депутату на форум!Випадково натрапила на статтю трьохрічної давності))) рекомендую))
Мосійчук ,як виявилось, добре знає, як брати кредити))??
добро пожаловать депутату на форум!Випадково натрапила на статтю трьохрічної давності))) рекомендую))
Мосійчук ,як виявилось, добре знає, як брати кредити))??